Arama sonuçlarınız

1. K

Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Bisiklet Sevenlerin Tanışma Platformu :) Ben Kadir Aranıza Ankaradan Katılıyorum... Bisiklet tutkusu Herkesin olduğu gibi Çocukluktan beri var Forumları incelerken tutkum dahada arttı. Yaşım 50 olsada,Bisiklet Doğa bunu yaşamak istiyorum İnşallah.. Buradan Arkadaşlara Dağ,Şehir Tüm...

2. K

İZNİK - 2.Tur (Topçular-Ayazma-Çamdibi-Fulacık-Yörükler-İZNİK-Orhangazi-Yalova)

Ynt: İZNİK - 2.Tur (Topçular-Ayazma-Çamdibi-Fulacık-Yörükler-İZNİK-Orhangazi-Yalova) :) Engin Bey Teşekkür Ederim Bigi ve İlginize. Ben aslında 22 senelik Kampçıyım Bu Bisiklet tutkusu elbette var.Birde Bisiklet Forumlarını incelerken beni iyice etkiledi zaten Doğa ve Kampçılığıda sevdiğim...
  3. K

İZNİK - 2.Tur (Topçular-Ayazma-Çamdibi-Fulacık-Yörükler-İZNİK-Orhangazi-Yalova)

Ynt: İZNİK - 2.Tur (Topçular-Ayazma-Çamdibi-Fulacık-Yörükler-İZNİK-Orhangazi-Yalova) :) Engin Bey Ankaradan merhabalar. Tebrikler güzel bir tur,paylaşım.Ben bu konuda geç kaldım ama önümüzdeki yaza Bisiklet alıp tur düşünüyorum.Kısmet.. Bu Bisiklet'teki cihazı merak ettim Arkadaşlara...

4. K

Bisiklet ile Trans Kaçkar

Ynt: Bisiklet ile Trans Kaçkar :) Orhan Abi Merhabalar... Ben Ankaradan yazıyorum Kampçılık'da var ama daha Bisiklet turu yaşamadım,Şehir içi kısa mesafeler. Bir haftadır bu konuda Forumları takip ederken sizin paylaşımınızıda gördüm tam hayalimdeki yerleri gezmeniz beni bu tutkuya biraz daha...
  5. K

Ankara Eskişehir / 3 Günde Tarihe Yolculuk 349km.

Ynt: Ankara Eskişehir / 3 Günde Tarihe Yolculuk 349km. :) Şevket Bey Bilgilerinize ve İlginize çok Teşekkür ediyorum.Benim için keyifli bir paylaşım oldu... :) Kalın sağlıcakla...

6. K

Ankara Eskişehir / 3 Günde Tarihe Yolculuk 349km.

Ynt: Ankara Eskişehir / 3 Günde Tarihe Yolculuk 349km. :) Şevket Bey Arkadaşım Merhabalar. Tam bir Macera yaşamıssın,Fotoğraflarla anlatımın bizde aynı duyguları yaşadık.Ellerine,Ayaklarına sağlık.. Bende aynı macerayı düşünüyorum.fakat biraz imkan meselesi..şu anda serbes çalıştığım için borç...

7. K

İncekum Milli Park Orman Kampının Son Akibeti!..

Ynt: İncekum Milli Park Orman Kampının Son Akıbeti!.. :) Arkadaşlar Desteklerinizden dolayı size ve Tüm Kampçılara çok Teşekkür ediyorum. :)
  8. K

Kındıl Çeşme son durum

Ynt: Kındıl Çeşme son durum :) Şakir Bey İlginize ve Bilgilerinize çok Teşekkür ederim.Tekrar görüşmek dileğiyle Hoşça Kalın... :)
  9. K

İncekum Milli Park Orman Kampının Son Akibeti!..

:'( Değerli Arkadaşlar Merhaba.Ben 21 Senedir Alanya İncekum Milli Park Orman Kampına gidiyorum.Bu sene Temmuz 2011'de oradaydım.Biliyorsunuzki burada özelleşti daha önce tamamen çadır kamp alanı iken bungalovlar ilave edildi çadır kuracak yerimiz kalmadı buna kim müsaade etti. Rezilliğin...

10. K

Kındıl Çeşme son durum

:) Herkese Merhabalar..Arkadaşlar Kındıl Çeşme'nin son durumunu bilen varmı?..Birde Antalya Merkez,Kemer vs. civarı iyi bir kamp yeri varmı..Çadır Kampı?..İlginize şimdiden Teşekkürler... :) Kamp,Tel. Konum Açıklaması olursa iyi olur...Teşekkürler... :)

11. K

Tanışma

:) Ankara'dan Tüm Arkadaşlara Merhabalar.Aranıza yeni katıldım.Doğa tutkunu,22 senelik Kampçıyım. Birde site yönetiminden ricam Tanışma köşesi kısa yol olursa iyi olur.Şimdiden Herkese ve ayrıca mesajından dolayı Sedat Açıl Beye teşekkür ederim Hoşça Kalın... :)
  12. K

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu :) Ankara'dan Tüm Arkadaşlara Merhabalar Sevgiler,Saygılar.22 Yıllık Kampçı,Doğa Tutkunu olarak Aranıza Katılmış Bulunuyorum..Kamp yerleri şura bura derken bu siteyi keşfettim.Güzel bir site Arkadaşların ellerine sağlık ve bilgi alışverişi Bu siteyi...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri