Arama sonuçlarınız

1. recep1907

Zj 5.9 Aracımın İç Aydınlatması Akümü Bitiriyor. İç Aydınlatmayı Geçici Kapatabilir Miyim?

herkese merhaba . Ebay dan getirmeye gerek yok artık hemen hemen her araba aksesuarcıların da bu led lambaların çeşitleri var. fiyatları çiftli satılan 15 tl den başlıyor çok kaliteli olanlarda var. üzerlerinde devresi var çok aşırı bir aydınlatma yapıyor. 1 tanesi 50 TL bence pek gerek yok...

2. recep1907

Grand Cherokee 2. Akü Bağlanması Yardım

Ali bey ilginiz için teşekkür ederim. Dediğim gibi araçla uzun yol yapınca akü tam anlamıyla şarj oldu.çok bir sıkıntı yok . tavan lambalarını led e çevirdim akü akım kontrollerini yaptım aşırı bir akım çekme yok hatta yok denecek kadar az. akü kutup başına aç kapa anahtarı yaptım uzun süre...
  3. recep1907

1996 Zj (zg Avrupa Versiyon) Sahibi Oldum.

Öncelikle Hoş Geldiniz. Hayırlı olsun güle güle kullanın

4. recep1907

Zj Sahipleri Dikkat Chrysler'e Can Güvenliğini Ihlalden 150 Milyon Dolar Ceza ...

servisle görüş ben Ankara dayım de kargo ile iste rica et yollarlar kargo ücreti sana ait olacak o kadar yinede senin bileceğin iş
  5. recep1907

Zj Sahipleri Dikkat Chrysler'e Can Güvenliğini Ihlalden 150 Milyon Dolar Ceza ...

gerekmez aslıda ama fazla mal göz çıkartmaz. servis uzak ise kargo ile de isteyebilirsin

6. recep1907

Sökerken aceleye getirme dikkat etmen yeterli olacaktır yakında olsan hallederdik. sinir sitres yapma halledeceğine eminim.hoşçakal

7. recep1907

Tablo şu an mükemmel oldu sönüp yanma olayı kalktı. videoda yüklemek istedim ama yükleyemedim. Ranger06 İnşallah yardımcı olabilmişimdir.
  8. recep1907

Ayarlı direnç bu ve arka tırnaklarını nasıl tornavida ucu ile bastırılacağı gösteriliyor.

9. recep1907

2.3kohm ayarlı direnç arka tırnakları açılıyor onları tornavida uçu ile bastırıp sıkıştıracaksın . ama önce karttan söküp dışarı alacaksın. havya varsa lehimleri elden geçirip işi garantiye alacaksın soğuk lehim olsada olmasada lehimleri tazelemekte fayda var.

10. recep1907

kusura bakma resim yükledim. ama ters yüklemiş buradada bir problem var benim resim düz buraya ters çıktı :(
  11. recep1907

ben söktüm ve tamirini yaptım. eliniz biraz yatkın ise sizde yapabilirsiniz.

12. recep1907

gösterge paneli ışıkları sarsıntıdan dolayı sönüp yanıyor. ve sen toblo aydınlatmasının kontras ayar anahtarına bastırdığında sabit bir şekilde yanıyor ise elini çektiğinde de sönüyor ise potans bozulmuş demektir.
  13. recep1907

Birşey değil. Ranger06 yardımımız dokunduysa sevinirim .
  14. recep1907

konuyla pek ilgilenen yok sanırım herkeste koruma barı var demek ki... Biz söyleyelim de sonra burada yazılmadı demesinler.

15. recep1907

evet buna uygulamak mümkün ama ruhsata işletmek lazım ama çeki demirini sökülür takılır yaptır buna da gerek kalmaz
  16. recep1907

Bizi ilgilendiren tarafı bu olay kimsenin başına gelmesin diye yetkili servisler 93-98 arası zj grand cherokee leri servise çağırıyor ve arkaya depoyu koruma barı takıyorlar ve ücret almıyorlar .ilgilenen arkadaşlar yetkili servislerle iletişime geçsin ve şase numarasının son sekiz rakamını...

17. recep1907

ABD'li otomotiv devi Chrysler 150 milyon dolar tazminat ödemeye mahkum edildi. ABD'li mahkeme 2012 yılında Jeep Grand Cherokee marka SUV'nin karıştığı kazada hayatını kaybeden dört yaşındaki çocuğun ailesine 150 milyon dolar tazminat ödenmesine karar verdi. Kaza anında Jeep Grand Cherokee'nin...
  18. recep1907

Arama Yaparken Gezenbilir.

Cevaplar için teşekkür ederim.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz