Arama sonuçlarınız

1. recep1907

Magnum Hakkında Bilgiye İhtiyacım Var

Araf merhaba bu konuyu Ana sayfayı aça aşağı doğru in araç markalarını göreceksin oradan mitsubishi kısmına gir oradan sana arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır. buradan görmeleri bence zor. hoşcakal

2. recep1907

Arama Yaparken Gezenbilir.

Sayın site yöneticisi ve kullanıcı arkadaşlar. arama motorlarında bir konu yazıyorum gezenbilir de çıkmasına rağmen tıkladığımda gezenbilir in ana sayfası geliyor ve konuyla ilgili yerleri açamıyorum buda büyük sıkıntı yaratıyor. site yöneticilerininde haberi olsun diye yazdım . bu bizler için...
  3. recep1907

Tapatalk turkce karakter

Merhaba bir haftadır girememe sebebi zannedersem sitede çalışmalardan dolayı idi. Türkçe karakterlerde bende sıkıntı çekiyorum.

4. recep1907

Grand Cherokee 97-98 Model 5.2 Arıyorum

Ynt: Grand Cherokee 97-98 Model 5.2 Arıyorum s?k? bir pazarl?k ile 25
  5. recep1907

Grand Cherokee 2. Akü Bağlanması Yardım

Ynt: Grand Cherokee 2. Akü Bağlanması Yardım Tenekekutu çok sağolasın . Ben ona bir elektronik kart yapıp ufak bır yazılımla hallederiz. hiç sorun değil. bilen uygulayan arkadaşlar nasıl uyguladı onu merak etmiştim. okuyup bu konu hakkında yazarlarsa da sevinirim.ilgilendiğin için teşekkür ederim.

6. recep1907

Ynt: Grand Cherokee 2. Akü Bağlanması Yardım araç 1997 model 5.2 aracın orjınal el kitabı bende mevcut. gezen bilir de bir arkadaş türkçesini de yayınladı oradan indirmiş idim. yardımınız için teşekkür ederim. araçla uzun yola çıktım yaklaşık 500km yol yaptım akü canavar oldu. dediğiniz gibi...

7. recep1907

Grand Cherokee 97-98 Model 5.2 Arıyorum

Ynt: Grand Cherokee 97-98 Model 5.2 Arıyorum İlker 1903 çok teşekkür ederim. hastalık zaten , çok çeşitli araç kullandım bunun zevki bir başka.Allah her isteyene versin İnşallah.
  8. recep1907

Ynt: Grand Cherokee 2. Akü Bağlanması Yardım Ali bey çok teşekkür ederim. tam anlatamamışım, demek ki. şimdi oldu. Benim sitem etmemde ki sebep: bu forum sitelerinde hepimizin bir problemi var bilenler bilmeyenlere yardım ediyor, bilgi paylaşıldıkça güzeldir. sanayide çay içmek olduğu zaman...
  9. recep1907

Grand Cherokee 5.2 Yardım

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Yardım 80lt lik depo

10. recep1907

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Yardım dolum yapılırken bir adaptörü var onu takıyorsunuz ve dolum yapılıyor.

11. recep1907

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Yardım benzin kapağı yanına uyğulandı birde resim ekledim
  12. recep1907

Ynt: Grand Cherokee 2. Akü Bağlanması Yardım Oğuz bey öncelikle büyük geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın. Araç yangınlarında İlk müdahale çok önemli söndürebildin söndü yoksa geçmiş olsun enkorktuğum şeydir. neyse hepinize teşekkür ederim . Benim mesleğim elektronik işi sizin dediğiniz gibi...

13. recep1907

Ynt: Grand Cherokee 2. Akü Bağlanması Yardım Ali bey cevap bumudur.. yanii. bizimde az çok bilgimiz vardır ama bu forumda olmamızın sebebi nedir daha iyi bilenlerden tecrübe kazanmaktır.
  14. recep1907

Ynt: Grand Cherokee 5.2 Yardım hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin . 5.2 97 ye bende yeni lpg uygulaması yaptırdım egzost tarafından değil diğer taraftan borular geçti dolum ağzıda benzin deposuyla aynı yerde yanı kapağı açıyorsun hem benzin hemde lpg yanyana atiker düşünürseniz usta bu...
  15. recep1907

Ynt: Grand Cherokee 2. Akü Bağlanması Yardım Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim ama konuyu tam anlamıyla bilen varsa yardımcı olsa diyorum. kusuruma bakmayın böyle yazıyorum ama. aracın aküsü 12v 90a/h sulu akü kuru değil warn sayfasında aradım böyle bir şey bulamadım. tam adresi...

16. recep1907

Ruslar yine Nivalar için bir icad yapmış.

Ynt: Ruslar Yine Nivalar İçin Bir İcad Yapmış. bende de link açılmıyor.
  17. recep1907

Ynt: Grand Cherokee 2. Akü Bağlanması Yardım Arkadaşlar böyle uygulama yapan olmadı mı ? yardımlarınızı bekliyorum.
  18. recep1907

Satılık Tavan Sepeti

Ynt: Satılık Tavan Sepeti fiyat ne olur en son yapabileceğin rakamı belirtirsen kargo ile de halledebiliriz.

19. recep1907

selamlar benim problemim zj 5.2 araç kapıları yarım saat veya 1 saat açık kalınca akü zayıflıyor ve marş basmıyor. bu sorunu ortadan kaldırmak için 2. aküyü bağlamak istiyorum. bu konuda tecrübeli arkadaşların yardımlarını ve tavsiyelerini bekliyorum. not:akü yenidir 12V 90AH dir. kullanacağım...
  20. recep1907

Kaput Rüzgarlığı Hakkında

Ynt: Kaput Rüzgarlığı Hakkında benim zj ye de lazım bir tane bunları uygun fiyata almak için nereyi tavsiye edebilirsiniz bilen arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri