Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi maşallah çok güzel olmuş valla,oturağın yanındaki kısım ve masanın açılan kolunun altına açılınca ne koyacaksın?Bilmediğim için soruyorum sadece,yatınca sıkıntı yaşatır mı?
Ynt: WHITE FREEDOM
Aramıza hoş geldiniz,ilk mesajı ben yazayım istedim.Allah sonunu görmeyi nasip etsin.Bülent usta iyi bir tercih,işinin erbabı bir abimiz.Aracınız ile nice mutlu gezilere inşallah.
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)
Ya abi,vallahi çatladım acaba Adil abi naptı diye.Bir türlü fırsat bulamadım internete girmeye,Kırıkkaledeyim.Eş dost akraba derken özledim vallaha gezenbiliri.Maşallah abi bayağı bi yol almışsın,darısı bana inşallah.Takipteyim
Ynt: Dizel Araç Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Olası Motor Problemleri
Bekir abi teşekkür ederim ederim cevapların için.Peki bu computest araç kontrol merkezlerine güvenebilir miyim,tam olarak motorun durumu çıkar mı?
Ynt: Karavanımıza Aldığımız Ürünün Fiyatı,Yaptığımız İşin Maliyeti ?
Abi çok güzelmiş malzemeler,camların fiyatını bana özelden mesaj atar mısın?Ölçüleri bilmiyorum ama sizler hangi ölçü kullanıyorsanız onun fiyatı.Bir de ben karavan yaptıracağım zaman seninle irtibata geçsem,merdiven ve...
Ynt: Karavanımıza Aldığımız Ürünün Fiyatı,Yaptığımız İşin Maliyeti ?
Abilerim ben de bu aralar fiyat araştırıyorum,aşağıdaki malzemelerin kaç TL olduğunu yazarsanız sevinirim.Araç 13 m3 olacak inşallah,araca göre kaç lira tutacağını belirtirseniz;
Cam yünü
laminant parke
120x185 yatak...
Ynt: Dizel Araç Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Olası Motor Problemleri
Araba alma kısmını zor olduğunu biliyordum da bu kadar da zor olacağını zannetmiyordum.Ben şimdi bir araç bulsam 2007 ducato 2.3 jtd tahminen 150-160 bin olsa kilometresi ve komputest tarzı yerlere götürsem bana nedir ne...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar-2007 Ducato-Adnan Ilgaz
Adnan abi,çok güzel olmuş karavanın.Güzel günlerde kullanmanı dilerim.Abi özelden mesaj atmıştım,görmedin galiba.Cevaplarsan sevinirim.Teşekkürler.