Arama sonuçlarınız

1. umut7105

Kendi Karavanını Yapanlar; CITROEN JUMPER - PAŞA

Abi pencereyi ve tenteyi nereden kaça aldın?

2. umut7105

Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Atilla abi,satılığa çıkmış tatanka,hayırlısı olsun.
  3. umut7105

Turan abi,yerleşim planın gayet güzel olmuş ellerine sağlık.Fiat'ın internet sitesinde iç uzunluk 370 cm gözüküyor,sen 360 cm olarak almışsın da.Tam olarak ölçtün sanırım sen.Senin verdiğin uzunluk bizim için daha önemli.Ben de 13 m3 düşünüyorum,bu yüzden senin çalışmalarını çok...

4. umut7105

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Burak bey jeneratöre zaten campinglerde ihtiyaç duyulmaz,güneş paneli olursa sadece klima kullanımı için düşünülebilir.Size de karavanınıza kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle selamlar...
  5. umut7105

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Haklısın abi ses konusunda.Jeneratör için izalasyon kutusu paylaşımı olmuştu forumda.Resimleri almıştım,öyle birşey de yapılabilir sanırım.

6. umut7105

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Atilla abi teşekkür ederim bilgiler için.Dün amcamla konuşurken hurdalıktan 2 kw lik bir jeneratör bulduğunu ve 10 TL gibi bir fiyata çalışır hale getirdiğini duydum.Ya amca bana da böyle bir tane bulsak dediğimde al senin olsun...

7. umut7105

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Atilla abi herşey çok güzel oldu ellerine sağlık.Bir sorum olacak cevaplarsan sevinirim.Airfel portatif klima kullandın karavanın için,acaba onu jeneratörle çalıştırsak en az kaç kw'lik bir jenerotör gerekir?Teşekkürler...
  8. umut7105

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... Teşekkür ederim,en mantıklısı bu gibi görünüyor,hem ön tarafın hem de arka tarafın rahatlaması açısından bu şekilde tercih edilebilir.
  9. umut7105

Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... Önce 1+2 şeklinde ruhsat alsak,daha sonra öndeki ikili koltuğu tekli yapsak ve arkadaki oturma grubunun birine emniyet kemeri taksak sıkıntı olur mu acaba yol çevirmelerinde?

10. umut7105

Peugeot Boxer 15m3 - İmaj Karavan yapımı

Ynt: Peugeot Boxer 15m3 - İmaj Karavan yapımı Anladım teşekkür ederim.Bu arada ben Kırıkkaleliyim,yanılmıyorsam sizin de oğlunuz yada kızınız Kırıkkale'de sanırım.

11. umut7105

Ynt: Peugeot Boxer 15m3 - İmaj Karavan yapımı Abi çekme karavanlarda yaşam alanında yolcu taşımak yasak,ama motokaravanlarda da mı yasak?Bunu bilmiyordum.Ben senin gibi yapayım en iyisi.Arka oturma grubuna oğlan için bir kemer takarım,ön koltukları da tekli yapar muayeneden muayeneye geri...
  12. umut7105

Ynt: Peugeot Boxer 15m3 - İmaj Karavan yapımı Yani seyyah54 arkadaki oturma grubuna emniyet kemeri taktırsam,bizim oğlan orada otursa herhangi bir çevirmede sıkıntı çıkar mı acaba?En başta 3 kişilik ruhsat alıp bu şekilde yapsak ve muayeneye giderken de ön yolcu koltuklarını tekrar taksak nasıl...

13. umut7105

Ynt: Peugeot Boxer 15m3 - İmaj Karavan yapımı Öncelikle eşim ve ben bayıldık iç dizayna.Resimleri görünce eşim kesinlikle içi böyle olmalı diye başımın etini yiyor.Güle güle kullanın.Aracınız ruhsatta 3 kişilik mi acaba?Arka taraftaki oturma grubundaki koltuğa emniyet kemeri takmışsınız,bunun...
  14. umut7105

İç yerleşim planını merakla bekliyoruz abi.
  15. umut7105

Seyyah Yolda

Ynt: Seyyah Yolda Abi karavanın çok güzel maşallah.Ayrıca memleketim Kırıkkale'yi de tanıtman çok hoşuma gitti.Çok kişi Kırıkkale'yi görmeden geçip gidiyor malesef.Tamam çok büyük bir yer değil,ama görülmesi gereken bir yer diye düşünüyorum.Teşekkür ederim.Eşinizle güzel geziler...

16. umut7105

Benim Karavanım. BEYAZSARAY

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Çok güzel oluyor abi,bir an önce bitmesi ve gezi yazılarını buradan paylaşman dileğiyle... Bu arada abi ön koltukları söktürmemişsin 2+1 mi düşünüyorsun?
  17. umut7105

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Maşallah çok güzel Ali abi,Allah devamını görmeyi nasip etsin.İç rengini de sen mi seçtin abi?
  18. umut7105

Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey.... Yok abi ben de bakıyorum da,bizim eleman anneye pek bir düşkün.O yüzden anneyle benden daha çok vakit geçiriyor.Eşim de öğretmen,o yüzden gerçekten çok yoruluyor.Bu sebepten dolayı elimden geldiğince yardım...

19. umut7105

Ynt: Benim Karavanım. BEYAZSARAY Çok güzel gidiyor,Allah devamına erdirsin inşallah.Bülent ustanın da ellerine sağlık...
  20. umut7105

Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu)

Ynt: Ford İndigo Alkovan Karavanımızın Tadilat Aşamaları - Yaşar Onaran (yayiyayayu) Yusuf abi vallaha mükemmel bir şey çıkmış,bildiğin şiir gibi...Abi sana bir karavan yapım şirketi mi açsak acaba?Ellerinize kollarınıza sağlık,Allah Yaşar beye de güle güle binmeyi nasip etsin inşallah.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri