Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Turan bey,aracınız hayırlı uğurlu olsun inşallah,sakıncası yoksa aracı kaça aldığınızı ve kilometre bilgilerini paylaşır mısınız?Ben de çok seviyorum bu yeni tipleri,özellikle 13 m3...
Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....
Abi bizim hanım gece 23:00'a kadar oğlanla boğuştuğu için pek okuyamıyor,ama o da istiyor bir karavan.Bir de proje konusundan korkuyorum ben.Kime yaptıracam,kabul edilir mi?Ben üstesinden gelebilir...
Ynt: Motokaravan Olarak Fiat Ducato - Citroen Jumper - Peugeot Boxer Hakkında Herşey....
Haklısın abi,elimden geldiğince tek tek okumaya çalışıyorum.Dolly karavan bülent ustanın işçiliği hoşuma gidiyor.Yaptırırsam ona yaptırırım zaten,o iyi bir insana benziyor.En önemli kısım araç zaten,en...
Adil abi,10.000 TL nere yapıyor?Yoksa kendimiz yaparsak mı bu fiyat çıkıyor?Senin bildiğin tanıdığın sağlam ustalar var mı bu fiyata yapacak?
Abi zaten ben Kırıkkaleliyim,Ankara arabası ararım veya çevresi.Biz de 2 araba var şu anda,zaten benim astrayı satıp karavana dönecez.Hanımın arabayı da gündelik kullanacağız.Ranzalı sistem yapsak 12 m3'de...
Abi ben sökmeyi düşünmüyorum,benim oğlan da var ya onun için sökmeyeceğim.Araç konusunda kararsızım biraz,hanım yeni modellerden istiyor 2.3 ducato veya boxer olabilir.Açıkcası benimde çok hoşuma gidiyor...
Şoför yanındaki ikili koltuk birleşik değil mi abi,tam bilmiyorum da o yüzden sordum.Orta yolcu koltuğu katlanıyorsa süper olur,bunu bilmiyordum.Bu arada oğlumuzun önde oturmasında bir sıkıntı var mı...
Evet Adil abi bu iyi oldu,ön koltuğu sökmeden 3 kişilik yapmak en mantıklısı.Abi sen 2 kişisin sanırım,sen söksen de olur.Aslında 2 kişiysen sökmek iyi,en azından yolculuk sırasında arkaya geçiş imkanı...
Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar İveco 15.6 (Adil05)
Abi çok güzel,Allah devamına erdirsin.Benim böyle yeteneklerim yok,yaptıracağım galiba ben karavanı.Tabi maliyet açısından biraz daha külfetli olacak;ama ne yapalım değer.Takipteyim...
Aman öyle olsun da, 3 kişilik karavan her zaman iyidir.İnşallah hayırlı bir araç da biz buluruz.Acele etmiyorum zaten,siteyi baştan sona kadar okuyacağım,gerçekten karavan kütüphanesi gibi.Çok kıymetti...
Adil abi biz 3 kişiyiz;eşim,ben ve 2 yaşında oğlum var.Sürücü yanındaki koltuklar hiç bozulmasa yani şoför hariç 2 koltuk da kalsa yine de 3 kişilik yaptıramıyor muyuz?Neden açılıp kapanan masayı yatak...
Sağol Adil abi,yani internetteki fiyatlar KDV'li.Çünkü o fiyatların üstüne bir de KDV ödemeyelim.Bu arada araban hayırlı olsun.Ne aldın acaba,Amasyalı mısın?(Adil05)
Yani KDV'yi satan kişi vermeli,doğru mu anladım?Malum sitedeki ilanlardaki fiyatlar acaba KDV'li fiyatları mıdır?Teşekkürler...
Malum sitede araçlara bakarken fatura kesilir veya fatura kesilecektir diye yazıyor çoğu.Bu ne demek oluyor acaba,orada yazılan fiyattan daha fazla bir rakam mı çıkacak karşımıza.Yoksa şirket için felan...
Ynt: Karavan - Camper Yaparken Gerekli Malzemeler
Atilla abi dosyayı indiremedim,zahmet olmazsa bana da gönderebilir misin?Teşekkürler...
umut_aksoy_71@hotmail.com