Arama sonuçlarınız

1. umut7105

Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi?

Ynt: Camper yapmak icin Hyundai Starex yada H1'i hic degerlendirdiniz mi? Abilerim,arkadaşlarım.Konuyu dolaşırken gördüm.Geçen bir öğretmen arkadaşım aramıştı beni,bu starexlerden alacakmış,5+1 cityvan 140 beygir olanlardan.Gezi amaçlı kullanacak,ama biri K belgesi alman gerekir demiş.Acaba 5+1...

2. umut7105

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Ruhsatı karavan,inverteri de varmış ama adam bilmiyor kaç watt olduğunu.Akümü bitirdi çıkarttım diyor,anlayacağınız o kadar anlıyor karavandan.Buzdolabı yaramaz,ama tadilat ile içi adam olabilir.Bakalım olmazsa adama şöyle 9-10...
  3. umut7105

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Karavan 5 yıl önce adapazarında yapılmış adam öyle dedi,satan adam da anlamıyor pek karavandan konuşmalarından anladım.Motoru full yaptırmış,sadece el freni teli yok bir de mtv borcu vs var.Zaten onları adam ödeyecekmiş.Adam van...

4. umut7105

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Zaten adam da satamamış,elinde kalmış anlaşılan ;D
  5. umut7105

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Abilerim linkini paylaştığım araç kaç lira eder acaba,bu araçla ilgili bilgi sahibi olan var mı?Motoru yeni yapılmış,en fazla kaç lira verilir sizce bu karavana...

6. umut7105

Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Eline ve ağzına sağlık abi daha iyi anlatılazdı herhalde.Ah keşke ben de senin gibi becerikli olsam keşke de kendi karavanımı kendim yapsam...

7. umut7105

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Atilla abi bu klimayı daha önce kullandın mı yoksa ilk defa mı?Su tahliyesi nasıl oluyor acaba,su tahliyesinde sıkıntı oluyormuş yorumlardan öyle okumuştum.Bir de ne kadara aldın?
  8. umut7105

Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS Seyfettin hocam ben aslen Kırıkkaleliyim,aslında şimdi size daha da yakınlaştık.Yaşımız 30,Eşimle özellikle genç yaşta bir karavan sahibi olmak istedik.Çünkü bazı şeyler gençlikte daha da güzel oluyor.Yaşıtlarımız otele tıkılıp...
  9. umut7105

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS Sağol Abdullah abi,ben de şubat tatilinden sonra arabayı satılığa çıkarmayı düşünüyorum artık.Hatta hanım şimdi çıkarsak da hemen yaptırsak diyor.Fazla gaza getirdim galiba ;D Webasto konusunda Bülent usta 1700 m'ye kadar olan...

10. umut7105

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS Teşekkür ederim,inşallah biz de kısa zaman sonra hayallerimize kavuşur sizler gibi karavanlı gezilerimizi burada paylaşırız.

11. umut7105

Ynt: Karavanımın Yapım Aşamaları Hyundai-Country; ALBATROS Abdullah abi hayırlı uğurlu olsun,ailenizle nice mutlu gezilere inşallah.Ben de bahara doğru Bülent ustama uğrayacağım galiba.Hanımı ikna ettim,arabayı satıp bir camper de biz yaptıracağız.Allah sonunu görmeyi nasip etsin.Bülent usta...
  12. umut7105

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 12m3 Ducato-Tatanka (Atiladi) Atilla abi özellikle senin becerilerini sürekli takip ediyorum,tebrik ederim.Allah sonunu da görmeyi nasip etsin inşallah.

13. umut7105

Rota boyunca kampingler

Abilerim arkadaşlarım,kısa bir zaman önce aranıza katılmıştım.Karavanımı almadan önce bir arkadaşımın almış olduğu karavanla yaz tatilinde seyate çıkacağız.Seyatimiz Alanya üzerinden başlayıp kıyı şeridini takip ederek Çanakkale'ye kadar sürecek nasip olursa.Siz tecrübeli abi ve arkadaşlarımın...
  14. umut7105

İlk çekme karavan...

Ynt: İlk çekme karavan... Teşekkür ederim arkadaşlar bu formu gerçekten çok sevdim,okulda öğle araları bile takip ediyorum.Ben de 2.el bir karavan almayı düşünüyorum sanırım.Opelin beni çok sıkıntıya düşüreceğini zannetmiyorum,ama 1400 kg olması ve 700 kg da karavan desek biraz...
  15. umut7105

İlk çekme karavan...

Ynt: İlk çekme karavan... Teşekkürler cevaplar için,inşallah forumu takip ederek bazı sorularımın cevabını bulmaya çalışıyorum.Bir arkadaş benim arabayı istiyordu ona verecem arabayı,ben 2010 honda crv alacam sanırım.Sanırım çekme konusunda da sıkıntıyı böylece çözmüş olacağım.

16. umut7105

İlk çekme karavan...

Ynt: İlk çekme karavan... Seyfettin hocam engin tecrübelerinizden istifade etmek isterim.Siz Ankarada yaşıyorsunuz galiba.Bana tavsiyede bulunmanızı temmeni ederim.Kırıkkalede ailem.O yüzden Ankara benim için uygun olur.Firma tavsiyeniz var mı acaba?Teşekkürler...
  17. umut7105

İlk çekme karavan...

Arkadaşlar merhaba adım Ümit.Amasya'da öğretmenim aranıza yeni katıldım.Aslen Kırıkkaleliyim.Ben de çekme bir karavan almak istiyorum.Benim bulunduğum yere veya Ankara'da tavsiye edeceğiniz karavan satın alabileceğim nereler var?Güney karavan nasıldır,bilgisi olan var mı?Fiyat olarak fena değil...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri