Arama sonuçlarınız

1. salih yardımcı

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Günaydın Anoff ailesi, Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum. Etkinliğimizin fotolarını yarın paylaşıyor olacağım... Selamlar.

2. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Değerli Dostlar cümleden selamlar. Avcılık konusu çok su götürür,kimine göre spor,kimine göre zevk,kimine göre yaşam tarzı... Şu bir gerçek ben de bir ara avcılığa çok meraklıydım ama sonra durduk yere bir canlıyı öldürmenin gereksiz olduğunu...
  3. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Essah mı diyon Mesut abey, Yoksam yağmış mı? Şaka bir yana Kar ı da özledik yani... Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum... Selamlar dostlar...

4. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Kadir bey Hoşgeldiniz. Mesut abi ve Savaş abi nin bahsettiği gibi aracınız arazi için çok uygun,bende de Suzuki G.Vitara var. Etkinliklerimizi buradan takip edebilir,isterseniz katılabilirsiniz. Selamlar...
  5. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Şuan için bana uyar,çok ekstra bir durum olmazsa katılırım Mesut abi... Mekanın tansiyona etkisi nasıl?Yoksa vejeteryan bir yer mi? Tuzlu mu?..... Yeşillik mi? ;D

6. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Sen de sağol Turgay kardeş,keşke sen de olsaydın çok keyifliydi... Bağlıca da evler uçmuş maşaallah,2 sene evvel 150 dediklere eve şimdi 300 istiyorlar,neymiş efendim Başkent üniversitesine 5 dakika, yeni batı Teminaline 10...

7. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Savaş abi, Ben şunu biliyorum ki iş gerçekten çok değerli,dostlar mutlaka çok önemli ama işin olmadığı zaman ne dostun kalıyor ne de arkadaşın,o bakımdan herkesin işiniz ekmeğine, sahip çıkması ve koruması lazım,dost,arkadaş,eğlence dengesini...
  8. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Savaş abi mekan süper,organizasyon da bir o kadar keyifliydi. Keşke katılabilseydin. Sağlık olsun diyelim.... Bizim orda bir laf vardır:"gafaan bekmezini akudurun vallahi....." ;D Benim duruş ona benzemiş... :D Selamlar,saygılar...
  9. salih yardımcı

Düzce Yörükler Yaylası 2013 Off-road Oyunları (06-07-08/08/2013)

Ynt: Düzce Yörükler Yaylası 2013 Off-road Oyunları (06-07-08/08/2013) Farketmemişim Kusura bakmayın,ortamın büyüsünden doğanın güzelliğinden,araçların cazibesinden kendimi alamadım. Tanışmak dileğiyle... Tüm fotoları bizim sayfaya yükledim, bakmak isterseniz...

10. salih yardımcı

Düzce Yörükler Yaylası 2013 Off-road Oyunları (06-07-08/08/2013)

Ynt: Düzce Yörükler Yaylası 2013 Off-road Oyunları (06-07-08/08/2013) Çok güzel etkinlikti. Görüşemediğimize ve tanışamadığımıza üzüldüm... Selamlar.

11. salih yardımcı

Yeni aldığım 2004 Grand Vitara

Ynt: Yeni Aldığım 2004 Grand Vitara Bolu Aladağlar Kampından...
  12. salih yardımcı

Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi.

Ynt: Ankara Grubu Serbest Muhabbet Köşesi. Çok güzel organizasyondu... Kamp da yarışlar da süperdi...

13. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Eskilerden bir resim buldum... -Bişey mi dedin Mesut abi? ;D ::) :o -Esas sen bişey mi dedin Salih kardeş? Aman diyim...:))))) tam kavga eder gibi çıkmış...
  14. salih yardımcı

Yeni aldığım 2004 Grand Vitara

Ynt: Yeni Aldığım 2004 Grand Vitara Suzi den resimlere devam... Suzi ye sepet yaptık... Karataş dağı gezimizden...
  15. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu ve son... Benden bu kadar... ve Eve dönüş....

16. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Range Rover 4.8 süper sesi vardı,kükredi mübarek...
  17. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Difender ler uzun oldukları için engellerde zorlandılar... Güzel araba yapmışlar...
  18. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu XJ çok fena dağıldı... Motoru da yedi yürüyeni de...

19. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu DİSCO lar bir harika......
  20. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu çukurdan çıktığında artık L 200 ün ön çekerleri yoktu...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri