Arama sonuçlarınız

1. salih yardımcı

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Savaş abi,kimseye söyleme biz geçen hafta Mesut abinin mekanda çalıştık,abim de geldi,Pazar günü de mangal yaktık ama fena üşüdük,mübarek yer sanki Işık Dağı. Yapalım bir organizasyon, haftaya olmazsa planlayalım.Mekan çok güzel oldu,bir açılış...

2. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Valla biz 4000.000 km sürecine gidemiyoruz,ayran gönüllüyüz biraz galiba. Yenilik iyidir,hayata heyecan katar,tavsiye ederim.:)
  3. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu değişiklik plansız oldu biraz.Suziyi sattık bildiğiniz gibi,uzun zamandır Tiguanlara merakım vardı.Uzun soluklu olmayacak,önümüzdeki ay satmayı planlıyorum,satmak için aldım daha doğrusu ama harbiden iyi makine...

4. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Yapalım şöyle güzel bir Piknik Off Road ı ;D ;D ;D
  5. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Vay yakışır Savaş Abime, Duramadın değil mi Cip olmadan.Güle güle kullan abi,Allah kaza bela vermesin. Ben de duramadım Vallahi. Bu da benim,kısmet oldu dün aldık,bugün güzelce bir temizledim,elden geçirdim.ama 4x2, ancak pikniğe gideriz. Yarın...

6. salih yardımcı

Özür

Ynt: Özür Hem geçmiş olsun hem de başını sağolsun. Sıkıntılı günler geçirmişsiniz.Allah tekrar yaşatmasın. Saygılarımla.

7. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Teşekkür ederim,İnşaallah... Buradan yine kamp ve Doğa yürüyüşü fotolarını paylaşmak istiyorum. Grubumuz şu an mevcut araçların satılması ile biraz pasifize olmuş durumda ama biz yine doğada olmaya devam edeceğiz. Selamlar,saygılar.
  8. salih yardımcı

Yeni aldığım 2004 Grand Vitara

Ynt: Yeni Aldığım 2004 Grand Vitara Size özel mesaj gönderdim. Görüşmek ümidiyle. Selam ve saygılar.
  9. salih yardımcı

Ynt: Yeni Aldığım 2004 Grand Vitara Teşekkür ederim. Saygılarımla.

10. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Değerli Dostlar, Severek kullandığım,güzel gezi ve etkinliklere imza attığımız,yeni ve farklı dostluklara vesile olan ve buradan fotolarını paylaştığımız Suzuki Grand Vitara aracımı bugün sattım. Fakat doğada olmaya ve doğayı yaşamaya devam...

11. salih yardımcı

Ynt: Yeni Aldığım 2004 Grand Vitara Değerli Dostlar, Severek kullandığım ve buradan fotolarını paylaştığım Suzuki Grand Vitara aracımı bugün sattım. Fakat doğada olmaya ve doğayı yaşamaya devam. Bu da son foto olsun... Saygılarımla.
  12. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Hayırlısı bakalım Savaş abi,İnşaallah değerini veren ve bilen birine gider...

13. salih yardımcı

Yugun 2014-kamplı Geziler Güncesi

Ynt: Yugun 2014-kamplı Geziler Güncesi Bir parmak balı çalıp bırakmayalım lütfen...:)
  14. salih yardımcı

Satılık 110 Defender

Ynt: Satılık 110 Defender Merhabalar, Aracınız çok güzel görünüyor,bahsetmişsiniz,eminim çok emek vermişsinizdir.Bence biraz sabredin,mutlaka hayırlı bir alıcı çıkar. Bu tarz araçları fellik fellik arayanlar,siz satmaya kalkınca ortadan kayboluveriyorlar. Hayırlı satışlar. Selamlar.
  15. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Değerli Dostlar, Severek aldığım,kullandığım ve buradan resimlerini keyifle paylatığımız Suzuki mi satıyorum. İlgilenen dostlar telefonla da ulaşabilirler,gerekli detayları paylaşırım. Suzukim çok temiz her türlü detayını yaptırdım ve keyifle...

16. salih yardımcı

Ynt: Yeni Aldığım 2004 Grand Vitara Değerli Dostlar, Severek aldığım,kullandığım ve buradan resimlerini keyifle paylatığımız Suzuki mi satıyorum. İlgilenen dostlar telefonla da ulaşabilirler,gerekli detayları paylaşırım. 0 533 597 13 80 Suzukim çok temiz her türlü detayını yaptırdım ve...
  17. salih yardımcı

Satılık Vitara Aranıyor,

Ynt: Satılık Vitara Aranıyor, Grand Vitara mı satmayı planlıyorum. Düşünürseniz görüşelim. http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=90116.90 Bu linkten inceleyebilirsiniz. Saygılarımla.
  18. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Kadir bey, Bu hafta bir aksiyon yapamadık. Önümüzdeki haftalarda bir gezi yapalım. Ben de sıkıldım,kaç haftadır çıkamadık. Selamlar.

19. salih yardımcı

Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor

Ynt: Yeni Bir Defender 130 Da Sakaryadan Doguyor Aracınız hayırlı olsun, Daha önce de aynı bu kasa ve renk Defender dan bir şaheser çıkmıştı. Merakla bekliyoruz. Selamlar.
  20. salih yardımcı

Ankara - Bolu Arasında Kamp Yerleri Hakkında Bilgi Verebilecek Biri Var Mı?

Ynt: Ankara - Bolu Arasında Kamp Yerleri Hakkında Bilgi Verebilecek Biri Var Mı? Kızılcahamam ı geçtikten sonra Gerede ye doğru Mokamp var,kamp alanı içinde göl ve tesis var.Güzel bir yer. Mokamptan sağa girerseniz Şahinler Köyüne yakın Şahinler Yaylası,Korkmazlar yaylası var. Gerede yönüne...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri