Arama sonuçlarınız

1. salih yardımcı

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu İki haftadır gittiğim Gerede ve Mokamp bölgelerinde müthiş parkurlar buldum. Öyle bakir yerler varki anlatılmaz yaşanır. Oralara da gitmeyi istiyorum... Ama tek araçla olmaz mutlaka 3-5 araba gitmek gerekir ve tadı da çıkar. Bakalım millet bir...

2. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Vay Savaş abi gelmiş, Nerelerdesin yahu? Valla abi ben kaç haftadır diyorum ama bir türlü kimse programını ayarlayamadı. Ben de 2 haftadır Doğa yürüyüşlerine gidiyorum. Kimse gelmezse bundan sonra tek başıma etkinlik yapacağım. ;D ::) Dün Mesut...
  3. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Suzukiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... http://www.youtube.com/watch?v=66RgUKYHev4

4. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu
  5. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Burak bey,Merhaba. Aramızda olmanızdan mutluluk duyarız.Grubumuza hoşgeldiniz... Etkinliklerimizi buradan ve Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz. Selamlar.

6. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ömer hocam, Ben,sen arabayı sattın diye hatırlıyorum sanki.Tamirde miydi? Kış kampına ben de gitmek istemiştim ama Cumartesi bütün gün işim vardı,gözüm de almadı. Havalar biraz ısınınca bir kamp etkinliği düzenleyelim. Bu arada işten ayrılıyorum...

7. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Gökhan, Kimseden ses yok.Mesut abi bağ bahçe işlerine daldı,Savaş abi al-sat derdinde. ::) Ömer arabayı sattı,ben desen iş güç koştur. 2 haftadır Mesut abiyi arayıp gidelim diyorum,o da müsait olamadı,Savaş abi arabayı kiralayamadı, Bakalım bu...
  8. salih yardımcı

2004 Cherokee Renegade 2.8 İle Adana Dan Aranızdayım

Ynt: 2004 Cherokee Renegade 2.8 İle Adana Dan Aranızdayım Aracınız hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın. Selamlar.
  9. salih yardımcı

Güzel Bir Wj Sahibi Oldum

Ynt: Güzel Bir Wj Sahibi Oldum Aracınız hayırlı olsun,Güle güle kullanın. WJ ler güzel araçlar,yakıtı normal LPG de 750 krş yaktığını biliyorum. Bu konuda Savaş Cheroke abinin çok yorumu vardır,tam bir ZJ WJ hastasıdır. Kazasız belasız kullanımlar dilerim.

10. salih yardımcı

Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

Ben de geleceğim İnşaallah. Yalnız bu ateş yakamama durumu sıkıntı olur mu? ;D ::) Yani ateşsiz kamp olmaz ya ondan yoksa soğuktan tırstığımdan değil yani... ;D Selamlar.

11. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Gökhan, Bizim etkinlik 2 haftadır ertelenmek durumunda kaldı.Mesut abinin il dışından misafiri gelmiş,malum okullar tatil. Bundan dolayı ertelemek durumunda kaldık. İnşaallah bir aksilik çıkmazsa önümüzdeki hafta planlayacağız,bu arada...
  12. salih yardımcı

Yoksa Yeni Bir Aşk Mı Doğuyor X_traıl

Ynt: Yoksa Yeni Bir Aşk Mı Doğuyor X_traıl O zaman makul. X-Traillerin nelerine bakılması gerektiği konusunda çok detaylı bilgi sahibi değilim,yanıltmak istemem. Ama Motor durumu ve Sübap larının kontrolü gerekebilir,LPG den dolayı.Zaten kaporta ve boyaya baktırırsınız,yürüyen vs zaten rutin...

13. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Dostlar, Gezenbilir Kış Kampına katılım fikrine ne dersiniz? http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=101495.0;topicseen
  14. salih yardımcı

Bu Hafta, Düzensiz Ama Güzel Bir Gezi Yaptık. (20140126) - Görseller

Ynt: Bu Hafta, Düzensiz Ama Güzel Bir Gezi Yaptık. (20140126) - Görseller Çok güzel ve keyifli bir etkinlik olmuş. Zevkle izledim. Selamlar.
  15. salih yardımcı

Yoksa Yeni Bir Aşk Mı Doğuyor X_traıl

Ynt: Yoksa Yeni Bir Aşk Mı Doğuyor X_traıl Bence fiyatı çok uygun hatta fazla uygun. Normalde bu araçları o fiyata bırakmazlar. İyice kontrol ettirin derim. X trailler çok güzel ve sağlam araçlar,fakat hakettikleri değeri bulamıyorlar malesef. Şu videoyu izlemenizi öneririm...

16. salih yardımcı

Yeni aldığım 2004 Grand Vitara

Ynt: Yeni Aldığım 2004 Grand Vitara Islak kar çok tehlikelidir,aracın kontrolü hiç kalmaz,dişleri doldurur ve arabayı alır götürür. Bu gezilerde ekip olmak çok önemli... Vinç mutlaka lazım,ekipman şart,yoksa fena süprizler olabiliyor. Selamlar.
  17. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu hafta Umutcan gitti oraya,iyi kar varmış resimlerden gördüm. Olabilir,hatta züper olur Mesut abi:)
  18. salih yardımcı

Ankara Çevresinde Trekking Rotaları*öneri*

Ynt: Ankara Çevresinde Trekking Rotaları*öneri* Merhabalar, Ben de uzun zamandır ara verdim doğa yürüyüşlerine Off Road tutkusu doğa yürüyüşlerine biraz engel oldu. Daha önce Zerrin Yiğiter hanımla yürüyüşlere gidiyorduk,babası rahmetli olunca ara verdi,şimdi yeniden başladı. Facebooktan...

19. salih yardımcı

Aracı Yana Devirdim Bıraktım Kurtarma Ve Çalıştırma Tavsiyeleriniz.

Ynt: Aracı Yana Devirdim Bıraktım Kurtarma Ve Çalıştırma Tavsiyeleriniz. Çok geçmiş olsun. Yapabilecek bir şey varsa paylaşın lütfen. Aracı arada çok bırakmamanızı öneririm. XJ ci arkadaşlar mutlaka ulaşırlar arabaya,hemen kurtarın derim. Selamlar.
  20. salih yardımcı

Yeni aldığım 2004 Grand Vitara

Ynt: Yeni Aldığım 2004 Grand Vitara Merhaba Osman bey, Suzukiyi seviyorum,beni yormuyor (hem maddi hem de manevi). Gerçekten bizim arkadaşlar sağlam,buradan tanışıp sıkı bir dostluk kurduk. Yalnız dolaşmak hem çok sıkıcı hem de riskli,ben bazen bunalıyorum evin yakınlarında boş alanlar ve...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri