Arama sonuçlarınız

1. salih yardımcı

Yeni aldığım 2004 Grand Vitara

Ynt: Yeni Aldığım 2004 Grand Vitara Osman bey merhaba, Standart G.Vitaraların yerden yüksekliği neredeyse binek araba kadar. Ben BF lastik aldım bu şekilde araç yaklaşık 3 cm daha yükseldi.Resimdeki Vitarayı kastediyorsanız o araç yapılı ve yükseltme kiti var. Benimki sade,kit ya da get...

2. salih yardımcı

Ynt: Yeni Aldığım 2004 Grand Vitara Güzel geziydi...
  3. salih yardımcı

Ynt: Yeni Aldığım 2004 Grand Vitara Biraz resim daha yükleyelim ,Suzi severlere gelsin...

4. salih yardımcı

Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu

Ynt: Sonunda Defender Günlükerim, Hayalperest'in Doğuşu Aracınız hayırlı olsun Alkım bey, Buradan takip edeceğim,eminim çok güzel bir araç çıkacaktır ortaya... Kazasız belasız keyifle binmenizi dilerim.
  5. salih yardımcı

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Aşk olsun Savaş abı,Sensiz etkinlik olur mu hiç...Artık Gökhan da geliyor,sizsiz akla bile gelmez... Ofroadımız geldi,buradan yazıştık ama senin araç işi olmamış herhalde,haftaya ayarlayında gidelim,gezelim,tozalım,çamurlanalım...

6. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Savaş abi,doğru adam bulmak çok zor artık,çok dikkat etmek lazım... Bu arada Subaru damı karar kıldın,çok güzel araç,Nissan Xtrail de bakabilirsin,fiyatları benzer...

7. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Etkinliğimiz bu hafta olamayacak,kısmetse haftaya yapmayı planlıyoruz... Gezenbilirdeki sayfamızla Facebook taki sayfamızın ismi aynı. Etkinliği öncesinde buradan duyururuz,takip etmenizi öneriyorum... Görüşmek,tanışmak ümidiyle...
  8. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Savaş abi, Bundan sonra 4x4 ü olmayanları gruba almıyoruz Savaş abi,siz bahçelide bir tur atın isterseniz ;D ;D ;D ::)
  9. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Salih "varım " diyor. Mesut abi sen duyuruyu yap istersen buradan ve Face den... Gidelim-gezelim-görelim-yiyelim-içelim...

10. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mesut abi, Yapalım hafta sonu sağlam bir aksiyon. Bak şöyle bir bağlantı buldum... http://www2.dsi.gov.tr/bolge/dsi5/ankara.htm bu göletleri sırayla keşfe gidelim mi ne dersiniz?

11. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu hafta benden pas.Cumartesi sabah 5 te yola çıkıp toplantıya gideceğim.1 hafta şehir dışındayım.Dönünce bir etkinlik yapsak olur mu dostlar?
  12. salih yardımcı

Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu

Ynt: Yapmayı Planladığımız Doğu Karadeniz Turu Burak bey Merhaba, Sizin konuyu okuyunca çok heyecanlandım. Ben de Ankara da yaşıyorum,geçen yaz Karadeniz turu yapmayı çokistedim fakat imkanlar müsait olmadı,bu yaz da istiyorum,izin süresi müsait sağolsun şirket Ramazan bayramı ile yıllık izni...

13. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Çok doğru Ömer hocam,şeytan dürtüyor sürekli,fiyatları biraz daha makul olsa çok rahat alınır. Şu tarz aktivitelerde 10 numara... http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=95661.0 bunaldın mı atla git...
  14. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Memnun oldum Selim "diyelim" bey ;D Burası o tarz forumlardandeğil merak etmeyin. Selamlar...
  15. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bence yenge hanım haklı,araba ne kadar sağlam olursa olsun fazla km başa bela... eğer araç marka ve modelinden memnunsanız satıp daha az km li bir araç almak daha akıllıca... km arttıkça müşteri azalır ve nazı artardiye düşünüyorum.ben...

16. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Bu ara şu Caretta karavanlara taktım. Ne dersiniz alınır mı? http://www.basoglucaravan.com.tr/urunler_caretta_caretta_1500-l-1-sayfa_id-33-id-2660
  17. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu o şeytan bazen bana da uğruyor... Bazen iyi sıkıştırıyor,vergisi daha az yakıtı daha az vs. Sonra diyorum aldığın arabaya da masraf yapacaksın o da aynı hesaba gelecek boşver...
  18. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ben Teriosu ilk aldığımda komple bakım yaptırmıştım,benden önceki kullanıcı sadece yağını değitirmişti kullandığı sürede ben de rutin bakım,balatalar,kayışlarını,sileceklerini değiştirdim 400 TL vermiştim,yaklaşık 8 ay sonra da sattım. Suzuki...

19. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Şimdiye kadar yaptığımız gezilerde ne benimne de diğer Suzuki kullanıcılarının bir sıkıntı yaşamadığını bliyorum. Özellikle İrfan abi 1.6 tek kapı ile normal lastiklerle çokrahat geziyor. Yükseltme bir seçenek tabi ama çok da şart değil.Bir...
  20. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu veee tavsiye geliyor. Tek yol Suziiii... Fiyat-fayda... Yakıt... Vergi... Arazi ve asfalt kullanımı... hepsi en ideal= Suzi....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri