Arama sonuçlarınız

1. salih yardımcı

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu 5 Ocak 2014,yılın ilk etkinliği Çanıllı Göleti Ayaş gezimizden...

2. salih yardımcı

Yeni aldığım 2004 Grand Vitara

Ynt: Yeni Aldığım 2004 Grand Vitara Yardımcı olabileceğim bir konu olursa elimden geldiğince... umarım tez zamanda güzel bir araç bulursunuz. Selamlar.
  3. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Evet gidiyoruz. Kaç haftadır küflendim vallahi... Gidelim de hazır çamur da var,biraz debelenelim. Selamlar...

4. salih yardımcı

Captiva'lar 4x2 mi 4x4 mü

Ynt: Captiva'lar 4x2 Mi 4x4 Mü 2013 öncesi 4x4,yeni makyajlanan versiyon ise sadece 4x2 olarak geliyor. Araç satış rakamlarıyla kendini kanıtladı,çok da güzel ve heybetli ama böyle bir araça 90-100.000 lira verip bir de karda ya da rampada kalmak hiç hoş olmaz sanırım. Bir de yakıt tüketiminin...
  5. salih yardımcı

2008model Grand Vitera 1,9 Dizel Turbo Satın Almak İstiyorum

Ynt: 2008model Grand Vitera 1,9 Dizel Turbo Satın Almak İstiyorum Aracın piyasası 45 -50.000 arası değişiyor km sine göre. Size tavsiyem araç galeridense mutlaka KM kontrolu yaptırın,serviste detaylı bir inceleme yaptıktan sonra gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Suzukilerin fiyatları...

6. salih yardımcı

Daihatsu Terios 1.3 ile 1.5 Arasında Yakıt Harcaması Hk.

Ynt: Daihatsu Terios 1.3 İle 1.5 Arasında Yakıt Harcaması Hk. ama... Şunu da bilirim Suzuki ve Daihatsu kullananlar da kolay kolay vazgeçmezler araçlarından. Yıllarca farklı suzuki ve Daihatsu kullanan kişiler tanıyorum. Tüm forumları okuyun herkes aracına aşıktır bu da başka bir konu. Ben ce...

7. salih yardımcı

Ynt: Daihatsu Terios 1.3 İle 1.5 Arasında Yakıt Harcaması Hk. Aynen öyle Hocam. Ben yıllardır Şirket aracı kullanırım,2012 yazında işten ayrılmak zorunda kaldım ve kendi aracım teriosu kullanmaya başladım.Şehirler arası yollarda ve Otoban da en fazla gördüğüm 140 oldu.rutin yolculuklarda...
  8. salih yardımcı

Ynt: Daihatsu Terios 1.3 İle 1.5 Arasında Yakıt Harcaması Hk. Açıkcası bu konuyu çok bilmiyorum. Ama alacağınız aracı bir servise gösterip iyice kontrol ettirebilirsiniz. Benim Terios 74.000 Km deydi Debriyaj Baskı balatasını kontrol ettirdim,çok iyi durumdaydı. Bu araçlar 105 bg ve dediğim...
  9. salih yardımcı

Grand Vitara Hakkında Yardım

Ynt: Grand Vitara Hakkında Yardım Grand Vitaralar JLX lere göre daha iyi. Şanzıman vuruntusu olmaz. Daha performanslı olması için düzvites almanızı öneririm. Forumu detaylı incelersenizaradığınız soruların cevaplarını bulabilirsiniz. selamlar...

10. salih yardımcı

Ynt: Daihatsu Terios 1.3 İle 1.5 Arasında Yakıt Harcaması Hk. Terios Sx 2004 kullandım yaklaşık 8 ay kadar. Araç çok güzel özellikle şehir içi ve arazide çok başarılı. Evin 2.aracı olması daha makbül bence. 0-100 kavramı Terioslar için çok mantıklı değil.Bunlar sürat araçları değil.Şanzıman...

11. salih yardımcı

Kendi Karavanını Yapanlar; LR 110 4x4 Defender Camper-(erhan110)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Lr 110 4x4 Defender Camper-(erhan110) Erhan bey Merhaba, Tüm paylaşımları baştan sona okudum. Çok güzel araç ortaya çıkarmışsınız emeklerinize sağlık. Ben de bu ara Defender lere merak saldım özellikle Ambulans kasalara. Offroad ve Kamp ilgi alanım,Suzuki GV...
  12. salih yardımcı

V8 130 Defender Yeniden Doğuyor

Ynt: V8 130 Defender Yeniden Doğuyor En son boyama aşamasında bakmıştım,bu ara bir daha bakayım dedim bir de ne göreyim. Tek kelime ile ŞA-HA-NE ... Elinize emeğinize sağlık. Allah Kaza bela vermesin,güle güle keyifle binin... Selamlar.

13. salih yardımcı

Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:)

Ynt: Bende Yeni Aldıgım Defenderimle Aranıza Katılma Mutlulugunu Yaşıyorum...:) Aracınız hayırlı olsun...
  14. salih yardımcı

Yan Çanta Yapımı (cup)

Ynt: Yan Çanta Yapımı (cup) Güzel çalışma olmuş. Hem şık hem de işlevsel. Elinize sağlık.
  15. salih yardımcı

Buda Benim Yeni Canavarım

Ynt: Buda Benim Yeni Canavarım Hayırlı olsun aracınız. Resimleri bekliyoruz...

16. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ömer hocam çok bildiğim araçlardan değil,açıkcası çok fikrim yok,onun için yanıltıcı bir şey söylemek istemem ama ben olsam. -Daha bilindik, -İsteyince satılabilecek, -Yakıtı az, -Masrafı düşük, -Vergisi az, -Hem arazide hem de asfaltta...
  17. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ne karı Savaş abi, 2 parmak kar yağdı o da ancak Serra yla kartopu oynamaya yetti. ::) Esas karın tadını sen çıkarıyorsundur Erzurum da... Selamlar.
  18. salih yardımcı

Satılık 2005 Model(2007 Trafik Çıkışlı) Jeep 2.8 Crd

Ynt: Satılık 2005 Model(2007 Trafik Çıkışlı) Jeep 2.8 Crd Aracınız çok güzel, gerçekten baş döndürücü güzellikte;D Hayırlı satışlar...

19. salih yardımcı

Yeni Bir DEFENDER Doğmak istiyor. (Bu ara çok yeni birşey değil ama...)

Ynt: Yeni Bir Defender Doğmak İstiyor. (bu Ara Çok Yeni Birşey Değil Ama...) Maşaallah diyelim... En başından beri okudum paylaşımları,araba yokolup tekrar meydana gelmiş. Büyük emek, sabır ve para isteyen bu iş için sizi kutlarım. çok güzel. En son resimlerini de bekliyoruz. Selamlar...
  20. salih yardımcı

Hayaller Gerçek Olunca...

Ynt: Hayaller Gerçek Olunca... Hayırlı olsun,iyi günlerde,keyifli gezilerde kullanmanızı dilerim. Selamlar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri