Arama sonuçlarınız

1. salih yardımcı

Ankara Offroad ve Outdoor Etkinlikleri Grubu

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Tembellik yapma,tembellik yapma...:)

2. salih yardımcı

Suzuki Grand Vitara 1.6 Hangi Marka Lpg Önerirsiniz ?

Ynt: Suzuki Grand Vitara 1.6 Hangi Marka Lpg Önerirsiniz ? Atiker. Ekonomik,verimli...
  3. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Mesut abi,Savaş abi hani yarışmadan kareler. Hiç resim yok mu?

4. salih yardımcı

2005 Grand Vıtara 1.6 Otomatık Nasıldır?

Ynt: 2005 Grand Vıtara 1.6 Otomatık Nasıldır? G.Vitaralar çok güzel araçlar.Kesinlikle tavsiye ederfim. Özellikleri: iyi yönleri: -2 çeker 4 çeker ayrımı yapılabilir. -4H ve 4L seçenekleri arazide avantaj sağlar. -Sağlamdır ve kolay arıza vermez. -LPG ye uyumludur. -LPG li ise yakıtı çok...
  5. salih yardımcı

Suzuki Vitara Jlx Hosgeldin Hediyesi

Ynt: Suzuki Vitara Jlx Hosgeldin Hediyesi Bununla geçmiş olsun, Güle güle iyi günlerde kullanın... selamlar.

6. salih yardımcı

Nivamı Sil Baştan Yaptım Begenize Sunuyorum

Ynt: Nivamı Sil Baştan Yaptım Begenize Sunuyorum Çok güzel olmuş,emeğinize sağlık. İyi günlerde ,bozuk yollarda ,keyifle kullanmanızı dilerim. Selamlar.

7. salih yardımcı

Serdar Kılıç Programlarını Takip Edenler Varmı? Bu Konu Hakkında Görüşleriniz?

Ynt: Serdar Kılıç Programlarını Takip Edenler Varmı? Bu Konu Hakkında Görüşleriniz? Televizyonda izlediğim nadir programlardan biridir. Yabancı menşeli bir programın Türkiye versiyonu olsa da Serdar Kılıç tam bir doğa ve ülke sevdalısı olarak yapıyor. Yozlaşan değerlerimize,kaybolan kültürel...
  8. salih yardımcı

Sgk'lılar,emekliler Çok Önemli !lütfen Okuyunuz...

Ynt: Sgk'lılar,emekliler Çok Önemli !lütfen Okuyunuz... Teşekkür ederim,hiç duymamıştım. Ben de paylaştım. Selamlar.
  9. salih yardımcı

Avcıya Suv Tavsiyesi

Ynt: Avcıya Suv Tavsiyesi Merhaba, Öncelikle işiniz zor,neden diyecek olursanız tüketicinin tüm isteklerini tek bir arabada toplayabilen bir otomativ markası henüz yok sanırım.Bir şeyi iyi olsa başka bir şeyi eksik oluyor. Otomatik ararsınız dizeli olmaz,dizelini bulursunuz vergisi uymaz,bagajı...

10. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Aslansın SUZUKİ..... http://www.youtube.com/watch?v=KMIdpgiwk6g

11. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Ömer hocam, Patrolleri çok tanımıyorum ama sağlamarabalar diye biliyorum. Parça sıkıntısı belki yaşayabilirsin. Yakıt sıkıntısı kesin yaşarsın çünkü Suzi den sonra sana yakıtı çok gelecek. Artı ve Eksilerini teraziye koymak lazım,hangisi ağır...
  12. salih yardımcı

Yeni aldığım 2004 Grand Vitara

Ynt: Yeni Aldığım 2004 Grand Vitara Teşekkür ederim Özgür bey, Devamı da gelecek İnşaallah. Selamlar...

13. salih yardımcı

Grand Vitara 2.0 Almak İstiyorum.yardım!!!

Ynt: Grand Vitara 2.0 Almak İstiyorum.yardım!!! Merhaba, Bu araç için istenen rakamçok düşük.Boyalı olduğu resimden de anlaşılıyor. böyle bir araç,durup duruken boyanmaz,mutlaka bir vukuatı vardır. Çok iyi araştırmanızı öneririm. Saygılarımla.
  14. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Cümleden Selamlar Dostlar.... Mesut abi geç kalmakla birlikte Doğum Günün Kutlu olsun,Sevdiklerinle ve sevenlerinle,sağlıkla ve mutlulukla daha nice yaşlar dilerim. Savaş abi en kıs zamanda yapalım Bandumayı ama Soda falan da alalım ya da...
  15. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Herkese güzel bir hafta sonu diliyorum... Selamlar...

16. salih yardımcı

Yeni aldığım 2004 Grand Vitara

Ynt: Yeni Aldığım 2004 Grand Vitara Ankara Güvenç Göleti gezimizden...
  17. salih yardımcı

Jeep Grand Cherokee 5.2

Ynt: Jeep Grand Cherokee 5.2 Aracınız çok güzel,hayırlı olsun.Keyifli geziler dilerim...
  18. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Savaş abi ben buldum yolunu... Koçtaş tan Çakmak tan çalışan Oto süpürgesi aldım,Ayaş yolundaki benzinlikte 1 tl ye 1 dakika yıkama var orada 3 seferde tertemiz yıkadım birde köpük,içini dışını sildim süpürdüm pırıl pırıl oldu... Öylece hanıma...

19. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu Saç kavurmalar süper oldu,ellerine sağlık Savaş abi... Benden bu kadar. Selamlar,sevgiler,saygılar...
  20. salih yardımcı

Ynt: Ankara Offroad Ve Outdoor Etkinlikleri Grubu devam...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri