Arama sonuçlarınız

1. minutari

Arjantin Buenos Aires Ve One Direction Konseri

Merhaba, İki gün önce Arjantin Jorge Newbery Airfield havaalanından giriş yaptık. Havaalanında xray cihazı ile tüm ürünleri yakalattık :) Fatura ibraz etmemize rağmen ürünleri ülkeye yasal yolla, kargo şirketi ile sokmamız gerektiğini bu nedenle işlem yapacaklarını söylediler. Güleryüz, saygı ve...

2. minutari

Brezilya Sao Paulo Guarulhos Havaalanından Selam !

Ynt: Brezilya Sao Paulo Guarulhos Havaalanından Selam ! Otelden ayrıldık. Şu anda havaalanındayız. Allah'tan gelmeden önce telefonuma navigasyon ve Güney Amerika haritalarını yüklemişim. Kiralık araç ile herşey çok daha kolay ve ucuz oldu. Burada yakıtın litresi 2 TL civarı. Yaklaşık 100 km...
  3. minutari

Ynt: Brezilya Sao Paulo Guarulhos Havaalanından Selam ! Merhaba, Biz biletleri www.scyscanner.com ve momando.com dan alıyoruz. Buenos Aires biletlerimizi havaalanında dün sabah GOL havayolları ofisinden kişi başı 630 TL ye aldık. Açıkçası buradan bu fiyata alacağımızı tahmin etmemiştik ama...

4. minutari

Ynt: Brezilya Sao Paulo Guarulhos Havaalanından Selam ! Sağol Mesut abi. Malları sorunsuz geçirdik. Şimdi oteldeyiz. Saat 05:40. Bugün saat 12:20 de uçak ile buradan Buenos Airese geçeceğiz. Umarım sorun yaşamayız...
  5. minutari

Merhaba arkadaşlar, Daha önce bahsettiğim Güney Amerika seyahatimiz başladı. Şu anda Brezilya Sao Paulo Guarulhos hava alanındayım. Buraya 10 saat önce 17:30 sıralarında iniş yaptık. Geceyi hava alanında geçirip öğlene doğru otele gireceğiz. Söylenenlerin aksine, havaalanında çok sayıda...

6. minutari

Dünya'yı Gezip Seyyar Satış Yapmak (güney Kore - Metallica Konseri)

Güney Kore Seul' de bulunan 2002 Dünya kupasının da yapıldığı Oliympic Park' ta düzenlenen Metallica Konseri için 13-22 Ağustos 2013 tarihlerinde gerçekleşen seyahatimize ait ilginç yazımıza bloğumdan ulaşabilirsiniz. http://anasinisattigimindunyasi.blogspot.com.tr/

7. minutari

Güney Amerika Seyahati (yardım)

Ynt: Güney Amerika Seyahati (yardım) Düştüğünüz duruma gerçekten çok üzüldüm. Neyse, sağlík olsun. Umarım yolculugunuz istediğiniz gibi geçer. Oradan paylasımlarınıza devam ederseniz başta ben ve birçok takipçi sizi yakından izleyecektır. Yolunuz açık olsun.
  8. minutari

Kendi Aracımızla İran - Azerbaycan - Gürcistan Seyahatimiz

Ynt: Kendi Aracımızla İran - Azerbaycan - Gürcistan Seyahatimiz Azerbaycan da dil ile ilgili sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Türkçe' mizden farklı kelime ve cümleleri olsa da dillerimiz birbirine çok yakın. Diğer ülkelerde ise ortak dil İngilizce. Orta seviyenin altında bile İngilizce' niz...
  9. minutari

Yurtdışında Ucuz, Hatta Bedava Konaklama Tüyoları ...

Merhaba, Yurtdışına çıkma planları yapan herkes için; yol, konaklama ve yeme-içme giderleri başlıca bütçenizi oluşturur. Bu başlık altında sizlere kendi tecrübelerimle bu giderleri en aza indirme ipuçlarını vermeye çalışacağım. Şimdiye kadar Güney Afrika, Fas, Azerbaycan, Gürcistan, Moskova...

10. minutari

Kendi Aracımızla İran - Azerbaycan - Gürcistan Seyahatimiz

Ben de geçen yaz üç arkadaş; Azerbaycan, Gürcistan ve Fas' a gittim. Özellikle Azerbaycan' daki Türk dostluğunu bizzat yaşadık. Azerbaycan' a Gürcistan üzerinden araç ile geçecektik. Araç kardeşimin üstüne kayıtlıydı ve bizim ülke girişi için araca ait noter vekaletimizde vardı. Gürcistan...

11. minutari

Ynt: Güney Amerika Seyahati (yardım) Sevgili Bülent Koçoğlu, Kısa ama öz bilgilendirme için Teşekkür ederim. Sevgili SRPC, Transit Vize konusunda bilgin olmaması ve içinde bulunduğun duruma gerçekten çok üzüldüm. Bu arada British Airways İstanbul merkezi ile bu konuda daha önce görüşmüştüm...
  12. minutari

Ynt: Güney Amerika Seyahati (yardım) Sevgili Srpc, Öncelikle aynı dönemde aynı kıtada olacağımızı bilmek güzel. Biz 2-4 Mayıs Buenos Aires, 5-7 Mayıs Montevideo, 8-9 Mayıs Rio ve 10 Mayıs'tan sonra da Sao Paulo da olacağız. minutari@gmail.com mail adresim. Buradan ulaşabilirsiniz. Bilet...

13. minutari

Ynt: Güney Amerika Seyahati (yardım) Yurtdışı hatta yurtiçi biletlerde bile Gidiş Dönüş bilet almak Tek Yön bilet almaktan her zaman daha avantajları.
  14. minutari

Ynt: Güney Amerika Seyahati (yardım) Biz yaklaşık bir ay önce kişi başı 3.300 TL den aldık. Ama dönüş Dünya Kupası bitişi olduğu için pahalı aldık. Dün 19 Şubat 10 Mart gidiş dönüş baktım 2.500 TL ye bulunabiliyor Thy den.
  15. minutari

Dünya'yı Gezip Seyyar Satış Yapmak (tokyo - Metallica Konseri)

Ynt: Dünya'yı Gezip Seyyar Satış Yapmak (tokyo - Metallica Konseri) Eyvallah :)

16. minutari

Dünya'yı Gezip Seyyar Satış Yapmak (tokyo - Metallica Konseri)

Nihayet Tokyo Metallica yazımız da bitti. Japonya' da yaşadığımız birçok tecrübeyi paylaştığımız yazımızı umarım keyifle okursunuz. Fikir, görüş ve önerilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. http://anasinisattigimindunyasi.blogspot.com.tr/2014/01/japonya-tokyo-metallica-konseri.html Ayrıca 30...
  17. minutari

Japonya Da İnternet Kafede Kalmak...

Ynt: Japonya Da İnternet Kafede Kalmak... Teşekkürler Mesut bey. Saygılarımla...
  18. minutari

Ynt: Japonya Da İnternet Kafede Kalmak... Bu uzun hikayeyi zaman ayırıp okuduğunuz asıl ben Teşekkür ederim. O gece festivali görünce havaalanında gerçekten gülmekten yıkıldık :) :) :) Saygılarımla...

19. minutari

Ynt: Japonya Da İnternet Kafede Kalmak... Hikeyenin tamamı; http://anasinisattigimindunyasi.blogspot.com.tr/2014/01/japonya-tokyo-metallica-konseri.html
  20. minutari

Tokyo Chiba' dayız. Ertesi gün Metallica konseri var. Bu bölgeden uzaklaşmamak için çevrede bir otel bulmalıyız. Genelde gittiğimiz ülkelerde booking.com dan rezervasyon yapıyoruz. Ama önce bir internet bağlantısı bulmamız lazım. Japonya' da birçok kafede Ücretsiz WIFI yok. Hal böyle olunca...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri