Arama sonuçlarınız

1. minutari

1 Ay Latin Amerika Seyahatimin Bilgileri, Maliyeti, Fotoğrafları

Ynt: 1 Ay Latin Amerika Seyahatimin Bilgileri, Maliyeti, Fotoğrafları Merhaba Alper, Blogunuzu yakından takip ediyorum. Mayıs ayı Brezilya, Arjantin ve Uruguay seyahatlerim için birçok konuda bilgi sahibi oldum. Teşekkürler. Zafer

2. minutari

Japonya' Da Birine Adres Sormak...

Geçen sene ziyaret ettiğimiz Japonya Tokyo' da Narita havaalanına gitmek için yolda gördüğümüz bir beyfendiye otobüs durağını sormuştuk. Adam bizi, tarif etmek yerine uzunca bir yolu yağmur altında yürüyerek durağa kadar götürmüştü. Ayrıca Tokyo Narita havaalanındaki son günümüzde, elimizdeki...
  3. minutari

Dünya'yı Gezip Seyyar Satış Yapmak (güney Afrika - Johannesburg)

Merhaba, Geçen sene 10-14 Mayıs' ta iki arkadaş ilk kez gidip seyyar satış yaptığımız Güney Afrika Johannesburg FNB Soccer City Stadyumu Justin Bieber konseri deneyimlerimize bloğumdan ulaşabilir, bekli aynı heyecanı siz de yaşarsınız. Bu yazımda; yolculuğumuzu, gördüklerimizi, nasıl satış...

4. minutari

Dünya'yı Gezip Seyyar Satış Yapmak...

Ynt: Dünya'yı Gezip Seyyar Satış Yapmak... Teşekkürler abicim. Eğer gittiğimiz ülkelerde internet bulursak buradan ve bloğumdan mutlaka canlı paylaşımda bulunurum. Ancak şu an için en çok ihtiyaç duyduğumuz şey tecrübeli arkadaşlardan gelecek bilgiler. Bu forum ve konu vasıtası ile yardım...
  5. minutari

Dünya'yı Gezip Seyyar Satış Yapmak...

Merhaba, Uzun yıllar özel bir şirkette Satış - Pazarlama işinin her basamağı görmüş biri olarak günün birinde kendimi bu işi yaparken buldum; İstanbul' da yaşıyor ve türlü etkinlikler (Konser, Futbol Maçları, Mitigler vb.) için özel ürünler hazırlıyor ve toptan satışını yapıyoruz. En son yeni...

6. minutari

Güney Amerika Seyahati (yardım)

Ynt: Güney Amerika Seyahati (yardım) Teşekkür ederim Mesut Abi, ne güzel yorumlamışsın... Ama senin de dediğin gibi ne banka soyduk, ne de gümüş mücevherat tüccarıyız. İnan bir çok ülkeye cebimizde gidiş paramız, az biraz da harçlık ile çıkıyoruz. Ama dedim ya; insan da biraz cesaret ve kalbi...

7. minutari

Ynt: Güney Amerika Seyahati (yardım) Verdiğiniz bilgi için çok Teşekkür ederim. Sanırım Arjantin' e uçak ile geçmek daha mantıklı olacak. Valla pek hazırlandım mı bilmiyorum ama biraz da Allah' a emanet gidiyoruz dersek doğru olur :) Son 10 ayda 7 ülkeye gittim. Güney Afrika, Japonya, Güney...
  8. minutari

Herkese merhaba, 30 Nisan 2014 de THY ile üç arkadaş Brezilya Sao Paulo' ya gideceğiz. Uçak biletlerimizi aldık. Dönüş tarihimiz 20 Temmuz 2014 ancak esnek bilet aldık ve duruma göre erken de dönebiliriz. 2 Mayıs' da Buenos Aires' de olmamız lazım. Oradan Uruguay Montevideo' ya geçip tekrar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri