Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: 1.6 jlx alınırmı
İlginiz ve cevabınız için çok teşekkür ederim. Arabaya baktım biraz önce resimlerde okadar güzel duruyorduki alayım dedim ama yanına gittigimde maalesef öyle olmadıgını gördüm okadar yıpratmışlarkı aracı boyası tamamen kalkmış arazi vitesi topuzu haşat içeri gömülmüş...
Arkadaşlar merhaba ford rangerden sonra suziki vitara 1.6 jlx 93 model almayı düşünüyorum sizce alınırmı.
ilan linki
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-suzuki-1993-mod-suzuki-vitara-4x4-klimali-cok-temiz-suv-86707594/teknik-detaylar/
yardımlarınızı esirgemezseniz sevinirim.
Arkadaşlar bugun biraz araçla ilğileneyim dedim.Alta eğilim baktıgımda yegdan keçeleşmiş yerler oldugunu gördüm ve bu yağlar yeniye benziyordu sizce sorun nerde olabilir.
Resimler ne çıkmamış olabilir yorumlarınızı bekliyorum
Dün eşime gelen bir mesajla farkına vardık.Mesajda diğer hattınızın ödenmemiş borcu yüzünden kullandıgınız hat kısıtlanacaktır.
2 Hattımız var aveada ödenmemiş borcumuz yok diye aradık müşteri hizmetlerini.Birde ne duyalım eşimin adına 2006 yılında kamu hattı faturalı açmışlar.Adam 6 sene...
Arkadaşlar merhaba tekrar bilgili ve kullanan arkadaşlara sorum olacaktı.
2005 Model Ford ranger aracım km 563 lira yakmakta depoyu doldurup denedim Bence fazla Sizce sorun neden dir yada bu gerçekten büyük bir sorunmudur.
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürü borç bilirim...
Yağını...
Daha mantıklı olmuş. Size ve araca allah kaza bela vermesin gerçekten çok güzel duruyor. Ayrıca eklediğim resimde işaretlediğim yerlerde boya değilmi ahmet abi
Günaydınlar ahmet ebi mümkünse aracın arka tarafının yakın fotografları elinde varsa ekleyebilirmisin acaba bugun yapmayı düşünüyorumda.Şimdiden teşekkür ederim biraz fazla soru sormuş olabilirim.
Anladım abi hamerton bunu hemen not alıyorum rulo ile sürülünce iz kalmıyormu acaba çizilmeye dayanıklı yanılmıyorsam iç kısmın tamamı boyandı değilmi.Saygılarımla
Ahmet abi merhaba bir şey danışacaktım aracın arkası iç kısımları yani siyah oldugunu gördüm acaba oralara nasıl bir boya uyguladınız acaba yoksa plastik mi bilgilendirirseniz çok sevinirim. Saygılarımla