Arama sonuçlarınız

1. ersinsoylu

jeep ana sayfa hat veriyor sorun bendemi acaba siteden mi?

jeep ana sayfa hat veriyor sorun bendemi acaba siteden mi?

2. ersinsoylu

Grand Cherokee 5.2 Şanzıman Arızası Var

Teşekkür ederim.
  3. ersinsoylu

Zj Sahipleri Dikkat Chrysler'e Can Güvenliğini Ihlalden 150 Milyon Dolar Ceza ...

Merhaba, Bende aracımı yeni aldım, İstanbul Bostancı'dayım,bu konuyu okuyunca sabah ilk işim depoya bakmak olacak.Eğer koruma yoksa ne yapmam,hangi servise gitmem gerekli,yada benim için geç kalınmış bir durum mu acaba. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

4. ersinsoylu

97' Zj Yükseltme Önerileri

Bende 4,5" yükselttim, şaft bağlantısı bilyalıdan mafsallıya dönüştü.Bana da söyledikleri 2" olsa bile şaft açılarının değişmesinden kaynaklı bir tadilat yapılsa daha iyi olur yönündeydi.
  5. ersinsoylu

Bendeki sorun sensör arızası çıktı.Arac D konumunda kalkıyor ama 1.viteste değilde 2.viteste kalkıp 2-3 konumuna geçip devam ediyormuş.

6. ersinsoylu

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Herkese selamlar, Bende aranızda yeniyim. 97/5.2/ZJ-İstanbul

7. ersinsoylu

Benim şanjımanda (D) de iken atiklik yok sanki 2.viteste kalkıyor takılmış sanki ,1.vitese geçmiyor gibi duruyor ,geri giderken ok gibi ama (D) ye alınca ses var görüntü yok ,böyle sorun yaşayan varmı acaba.
  8. ersinsoylu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese selamlar, Ben Ersin,İstanbul-Bostancı-İçerenköy deyim,Kapı pencere aksesuarı ve Alm profil satışı,kapı pencere imalatı ile uğraşmakyatım.Epey zamandır süren arayışlardan sonra, alsam mı almasam mı diye düşünürken birden kendimi bir 5.2 ZJ sahibi olarak buldum.Alır almaz herkesin...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri