Arama sonuçlarınız

1. Hmtatl

Defender Çalışmıyor...

arkadaşlar bujileri değiştirip bilgi vericem...

2. Hmtatl

Defender Çalışmıyor...

akü sıfır taktım arkadaşlar aküden dediler 90 lık taktım şimdi ısıtma bujileri dediler bakalım nolacak...
  3. Hmtatl

Defender Çalışmıyor...

Arkadaşlar marşa basıyorum gıy gıy gıy ama araç çalışmıyor bujilerden mi sorun acaba araç 2.5 düz def...

4. Hmtatl

Defender 110 Hardtop 300tdı (2005)

Arkadaşlar ben resim göremiyorum tekrar yollama imkanınız varmı bende yaptırıyorum da fikir olması açısından...
  5. Hmtatl

Motokaravanda Sürekli Yaşam

Merhaba, Sözüm meclisten dışarı bir çingene atasözü vardır ''evde oturan erken ölür'' diye fikriniz harika hatta muhteşem kışın sert geçen aylarda sorun olabilir belki ama geriye kalan 8-9 ayda neden olmasın gayet güzel bir fikir ama yinede eninde sonunda döneceğiniz bir eviniz olmalı tabiki...

6. Hmtatl

Defender Yükseltme Hakkında Yardım

İşte en büyük sıkıntı başlıyor bende -50 jant arayışındayım ama bir türlü bulamadım eğer bir şekilde bulup burdan paylaşırsanız seviniriz resimlerle ...

7. Hmtatl

Sonunda Bende Defender'ıma Kavuştum....

Beklediğimden de iyi çıktı Özgür bey gerçi sizi de yanıltmak istemiyorum çok tecrübeli deilim ama gayet güzel gitti...
  8. Hmtatl

Ben De 110 V8 Ile Aranızdayım :)

Hayırlı uğurlu olsun Rabbim kaza bela göstermesin hayırlı sürüşler...
  9. Hmtatl

Çmbaşı yaylası gezim arkadaşlar muhteşem bir yer gitmenizi tavsiye ederim...

10. Hmtatl

çok teşekkürler bu proje benzeri olacak ama dolaplar bu kadar yüksek olmayacak...

11. Hmtatl

eyvallah teşekkür ederim....
  12. Hmtatl

Benim aracım 2.5 düz dizel ayrıca fiberden yapılacağı için ağırlığı hemen hemen kasayla aynı olacak ustaya bunu danışmıştım yakıtta bir artış olabilir mi diye olmayacağını söyledi Def'imi yavaş yavaş sıfır konumuna getireceğim satmak gibi bir düşüncem olmadığından bu yola girdim 2.araç olarak...

13. Hmtatl

yukarda vermiş olduğunuz matzker örneğinde sırıtmadığı için aklıma yatmıştı içerde oturunca tavan yüksek ferah olsun diye ayrıca açılır tavan olucak 2 kişi daha yatabilecek yukarda...
  14. Hmtatl

bi 15 cm kadar geçip sepet hizasında olmasını düşünüyordum yani önden bakıldığında sepetle aynı hizada olacaktı sorun cıkarır mı aacaba???
  15. Hmtatl

Defender Yükseltme Hakkında Yardım

Merhaba bildiğim kadarıyla 2'' yapılan yükseltmelerde herhangi bir değişikliğe gerek yok ama fren hortumlarını değiştirirseniz iyi olur diğer değişiklikler 2'' i geçtiği takdirde yapılıyor ve bu yükseltmeyle 35 lik lastik takan DEF'çiler vardı...

16. Hmtatl

İşin aslı SuperContra dostum bende bu matzker yapımı defender'ı gördükten sonra yapmaya karar verdim benimki böyle keskin köşeli deilde yukarda gönderdiğim resimlerdeki gibi olucak ama içi bunun içi gibi olacak yaklaşık bir ay sürecek bittiğinde örnek olması ve yapmak isteyenlee yardımcı olmak...
  17. Hmtatl

Sevgili arkadaşım iyi dileklerin için öncelikle teşekkür ederim ,sizinde aracınız hayırlı olsun ,lastiklere gelince yabancı forumlardan da takip ederek aldım bu lastiği yaklaşık iki aydır kullanıyorum asfaltta belkide Defender çok ses çıkardığı için birşey duymuyor olabilirim ama asfaltta ses...
  18. Hmtatl

-50 Ofsetli Defender Jantı

jantlar ne acaba satıldımı duruyormu resim varmı?

19. Hmtatl

Lastik Konusunda Yardım

265 75 16 taktım gayet memnunum arkadaşlar...ama jant bulamıyorum siyah para delikli jant istiyorum ama...
  20. Hmtatl

Lastik Konusunda Yardım

265 75 16 taktım gayet memnunum arkadaşlar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri