Arama sonuçlarınız

1. Hmtatl

Kamp Ve Hafif Off-road İçin Araç

Bendede kamp için yaptırdığım defender var çok seviyorum aracımı ama defender istemediğinize göre nacizane tavsiyem korando sports a bir bakın defenderımı değiştirecek olsam bu aracı alırdım.

2. Hmtatl

Defender Difransiyel Tapası

diftansiyellerimde havalandırma borusu var onlarda bir sıkıntı yok volan muhafazası ile ilgiliydi sorum diğer dediğiniz konu tamam anatarı aldım uyuyor açabiliyorum difransiyel tapasını teşekkürler...
  3. Hmtatl

Actyon Sports Yatak Sarması

merhabalar bizde bu aracı alıcaz da 265 70 16 neden takmadınız 265 65 18 ile araç yükseldimi biraz resmi varmı acaba burdan yükleyebilirmisiniz acil lastik alıcam da çok makbule geçer...

4. Hmtatl

bende dereden su geçişi yapmayı seviyorum farkettimki açık o yüzden sorma gereği duydum yardımlarınız için çok teşekkürler....
  5. Hmtatl

Çok teşekkürler Arda bey ....

6. Hmtatl

çok teşekkürler onu dene bunu dene usanmıştım teşekkürler yararlı bilgi için birde volan muhafaza tapası açılıp su veya çamur boşaltılmalı diyor o kısmı anlıyamadım volanın içinde yağ yokmu ?

7. Hmtatl

Merhaba arkadaşlar acemice olacak ama difransiyel tapası dişi ve kare kaç mm lik erkek tapa anahtarı lazım olur difransiyel tapasını açmak için yardımcı olursanız sevinirim....
  8. Hmtatl

Maden Koyu /Olympos / Antalya

tabiki videolarım burda ve devamı gelecek hmt atl
  9. Hmtatl

Kardeşimle 3 günlük bir plan yaparak yola çıktık gps ten kolayca girişi bulduk ayrıca youtuba bende yükledim görmek isteyenler için girisi 1.gün kleopatra koyunda kamp attık dediğiniz gibi domuz ziyaretçimiz oldu oraya kadar yol idare eder aracım defender bu arada 2.sabah kahvaltıdan sonra...

10. Hmtatl

Merhabalar hocam bende artık Antalyada yım ve izci team den biliyorum maden koyunu Defenderımla gitmeyi düşünüyorum benim soracağım şey şu tabela veya benzeri yönlendirici herhangi birşey varmı konudan 2 yıl sonra yazdım ama cevaplarsanız sevinirim...

11. Hmtatl

DEFENDER ''Ustalarını Arıyor - Anıyor''

Antalyada kimler var arkadaşlar usta olarak...
  12. Hmtatl

Sonunda Bende Defender'ıma Kavuştum....

Hocam güzel aydınlatıyor karşısına geçip de foto çekemedim o kadar yani...

13. Hmtatl

Hocam gerçekten güzel aydınlatıyor tavsiye ederim....
  14. Hmtatl

Defender'ımın son hali arkadaşlar....
  15. Hmtatl

Bir Amatörün Gözünden Defender Alımı

hocam biraz geç bir cevap olcak ama bir def i bu hale getirmek ciddi maliyet ve zaman getirecektir tahminen 100000 gibi bu rakama okey derseniz sorun yok ama biraz daha uygun olsun derseniz alanyada satan biri var kısa 90 lık def onu alıp biraz masrafla oda 15000 tutar tahminim buna benzer...

16. Hmtatl

Malum Sitedeki Uçuk Defender Fiyatları; Fiyatlar Genel Olarak Bu Şekilde Mi?

Hocam pekde öyle anlatıldıgı gibi deil kısaca hesap çıkarayım en basiti sadece pick up alınmış eksik ve arızalı parçalar değiştirilmiş boyanmış satış fiyatı 22000 tl ve ekliyoruz -tampon 2500 tl -vinç 2000 tl -sepet 500 tl -lastik-jant 5500 tl -çeşitli zevke kalmış aksesuarlar...
  17. Hmtatl

Def'imin Ilk Hali Ve Son Hali ...

Debriyaj alt merkezini bunla değiştirdim arkadaşlar pedalı %50 hafifletir diye söylenmişti ancak ben çok az bir fark hissedebildim bilginize....
  18. Hmtatl

Yok arkadaşlar bitmiyor yaptıkça birşeyler çıkıyor dodikleri de taktırdım sonunda ve arka kasa agırdı arka yayların içine yay taktırdım gayet güzel oldu....

19. Hmtatl

Arkadaşlar 45 günlük bir izne ayrılarak Ordu-Samsun-Sinop-Amasra-Bartın-Safranbolu-Karabük-Ankara-Afyon ve antalya da ve dönüşte Isparta-Afyon-Ankara-Samsun-Ordu olmak üzere kamp yapa yapa tam olarak 3211 km yol yaptım DEF'im herhangi bir sorun çıkarmadı ve DEF'imin sayesinde birçok yer gördüm...
  20. Hmtatl

Defender'ıma kar şapkalıkları taktım daha bi güzel oldu sanki....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri