Arama sonuçlarınız

1. Hmtatl

Batı Karadeniz Kamp Yerleri Ve Gezilecek Yerler....

Hamsilosta alternatif alan neresi mesela...

2. Hmtatl

Nuhcan bey öncelikle cevabınız için çok teşekkürler bu dediğiniz yerlerde ücret ödeme gibi bir durumum olmayacak deilmi yaklaşık bi dönüşle 4000 km yapıcam birde kampinge ücret vermek istemiyorum da...
  3. Hmtatl

Çok saol dostum Giresun'un bütün yaylalarını gezdim Ordu'dan Safranbolu'ya rotada olanları sormuştum teşekkürler

4. Hmtatl

Merhaba arkadaşlar martın ortası gibi Ordu-Samsun-Bafra-Sinop-Amasra-Karabük-Safranbolu sonra ver elini Ankara yapacağım sormak istediğim şu bu rota üzerinde aracımla akşamları kalabileceğim parkedebileceğim ücretsiz yerler mesela Sinop ta deniz kenarına parkedip şehri gezip akşamda gelip...
  5. Hmtatl

Defender Düşünüyorum Yorumlarınız Önemli

hocam benim sayfamı bir inceleyin ben bile aracıma 50 diyorum tm arttı fiyatlar ama bu rakamlar çok abartı işte herkes bir şansını deniyor bence hocam siz nerdesiniz benim burda turgut ustam var çok sağlam landçıdır var elinde bir tane bildiğim kadarıyla 20 ye alsanız 30 a bu şekilde belkide...

6. Hmtatl

hocam benim sayfamı bir inceleyin ben bile aracıma 50 diyorum tm arttı fiyatlar ama bu rakamlar çok abartı işte herkes bir şansını deniyor bence hocam siz nerdesiniz benim burda turgut ustam var çok sağlam landçıdır var elinde bir tane bildiğim kadarıyla 20 ye alsanız 30 a bu şekilde belkide...

7. Hmtatl

hocam arka frenler kampana büyük ihtimal hidrolik direksiyon yok yani bu para çok....
  8. Hmtatl

Bu Defenderlar Hakkında Yorumlarınıza Ihtiyacım Var

tabiki olur gayet güzel çadırlar var merak etmeyin olur çadır normal,lpg daha çok yakar yani benzinli ikincisi dizel her zaman daha avantajlıdır,3.sü ise 110 yapar ama bayağı dikkat etmek gerekir...
  9. Hmtatl

Gezme ve off road için tabiki 90 lık ama kamp da yapacaksınız 110 luk dizel bence iyi bir seçim olur bu tarz araçlarla zaten çok hız yapamazsınız 110 lugun içine de yatabilirsiniz mesela ,ben araç dışındaki çadırda yatmak bana güvenli gelmiyor ailece giderseniz 110 luk daha memnun eder sizi gibi...

10. Hmtatl

öncelikle amacınız nedir onu bilseydik ona göre yorum yapardık ikisinin kulvarları farklı bence ama fiyat olarak sorarsanız ikiside şu anki piyasada gayet uygun...

11. Hmtatl

Def'imin Ilk Hali Ve Son Hali ...

Arka ledlerimizide taktık akşamları çok faydalı ...
  12. Hmtatl

HD rot borumuzuda taktık artık eğilme bükülme derdine son verdik....

13. Hmtatl

Bununla Başa Çikabilir Miyim Sizce?

indirmeyin hocam benim def'i inceleyin yatağı dolabı içinde o şekilde yaptırabilirsiniz veya 110 kapı yerine ambulans kasa alabilirsiniz...
  14. Hmtatl

Bununla Başa Çikabilir Miyim Sizce?

Hocam merhaba benim size tavsiyem pikap alıp arkayı istediğiniz gibi yapmanızdır 5 kapı çok mantıklı olmaz fiyatlar yüksek nacizane biraz uğraşırsınız ama güzel bir kamp aracınız olur...
  15. Hmtatl

Ledimize sis kapaklarımızıda taktık siste farkediyor....

16. Hmtatl

17. Hmtatl

ONE LİFE....LİVE İT....

ONE LİFE....LİVE İT....
  18. Hmtatl

İlk Defender' Im

hocam nacizane tavsiyem toplanmış alın 2 yıldır uğraşıyorum ben hem daha az masraf edersiniz hem usta derdi sanayi derdi vakit zaman kaybına uğramazsınız....

19. Hmtatl

20. Hmtatl

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057