Arama sonuçlarınız

1. Hmtatl

Def'imin Ilk Hali Ve Son Hali ...

Arkadaşlar sonunda 3 yıl önce kafamda oluşturduğum Defender'ımı tamamladım şükür....

2. Hmtatl

3. Hmtatl

ONE LİFE....LİVE İT....

ONE LİFE....LİVE İT....

4. Hmtatl

hocam yüksek oldu biraz ama artık maliyet yazmıyorum kusura bakmayın....
  5. Hmtatl

evett westinghoseu'umuz da sıfır ve orjinal takıldı yola devam....

6. Hmtatl

İlk Defender' Im

benim lastiklerim 265 75 16 herhangi birşey yok flanş veya offsetli jant gibi herhangi bir sıkıntıda yok orjınal haliyle 32 '' ınç i geçmediği müddetçe lastik yapabilirsiniz ...

7. Hmtatl

8. Hmtatl

9. Hmtatl

Vites topuzlarını değiştirdim....içi tamamlandı....

10. Hmtatl

110 2.5 Duz Dizel Bilgi

Merak etmeyin kesinlikle idare eder sonra baktınız hız istiyorsunuz veya ekstra şeyler değiştirirsiniz

11. Hmtatl

110 2.5 Duz Dizel Bilgi

Dostum öncelikle hoşgeldin nacizane yardimci olmaya çalışayım söyleki benim aracımda 2.5 düz dizel pick up ti arkaya kapattım içine birsürü şey ekledim üstüne altına ekledim yani bayagi ağırlaştırdım ona rağmen karda kısta yağmurda çamurda hiç kalmadı tabiki ağır off road yapmadım yani...
  12. Hmtatl

Gene rahat duramadım yan basamakları değiştirdim...Bu defender öldürdü beni öldürdü....:)

13. Hmtatl

92 Defender Yeniyim

Lastik olarak 265 75 16 kullanabilirsin 32 inç'e denk geliyor herhangi bir sıkıntı yok ancak daha büyük takmak istersen yükseltme yapmak zorundasın 2 inçe kadar olur ama yakıt sarfiyatın artar hangi ildesin acaba bu defender'lara birçok şey yapabilirsin ekonomiye bağlı yani ama kaldırıyor kereta...
  14. Hmtatl

Hocam ben onu yaptırdım ancak hazırları var onları tavsiye ederim bu biraz agır oldu hazırı...

Hocam ben onu yaptırdım ancak hazırları var onları tavsiye ederim bu biraz agır oldu hazırı biraz pahalı ama bulabilirsiniz...
  15. Hmtatl

Maşallah aracınız çok güzel hayalimdeki araç inşallah bigün değiştirirsem 90 lık alacağım allah kaza bela vermesin güle güle kullanın onu karanlık bir ortamda çekip burdan yüklerim fikir vermesi açısından fren tertibatı gerçekten iyi oldu şiddetle tavsiye ederim....

16. Hmtatl

Boyanınca da güzel oldu....Bu defender gerçekten başka bişey arkadaşlar.....
  17. Hmtatl

Evetttt tamponumuzuda taktık kaldı jantlar son herhalde jantla bitecek nasıl olmuş arkadaşlar .....
  18. Hmtatl

106 cm ducki led bar ve gayet güzel aydınlatıyor arkadaşlar tavsiye ederim....

19. Hmtatl

bende hep öyle diyordum daha güzeli sizin olsun teşekkür ederim....
  20. Hmtatl

Arkadaşlar aracımın gri olan yerlerini siyaha boyadım vede 105 cm lik delici ve yayıcı led bar siparişi verdim üst sepet kısmına takacağım taktığımda buraya resimlerini atarım....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri