Arama sonuçlarınız

1. Hmtatl

Def'imin Ilk Hali Ve Son Hali ...

Fren sıstemi normal bir araç gibi oldu diyim avantajı bu herhangi bir zararı dezavantajı yok arazide herhangi bir şekilde zarar görmesi halinde zaten normalde var olan fren sistemiyle devam edersiniz artık bazı sebeblerden dolayı maliyet yazmıyorum....

2. Hmtatl

Şimdi arkadaşlar sizinle başıma gelen komik bir konuyu paylaşmak istiyorum geçen gün bir grand chrokee ye talip oldum takas anlamında arkadaş aracına 40000 tl demiş bende talip oldum şunuda belirteyim paraya falan ihtiyacım yok arkadaşlar hani değişiklik olsun belki bir sürü dezavantajına rağmen...
  3. Hmtatl

Arkadaşlar frenlerinden çok memnun değildim Defender'ımın ustamın tavsiyesi üzerine dodge larda ki havalı sistemden taktırdım frenler zıpkın gibi oldu bilginiz olsun eğer frenlerden memnun değilseniz mutlaka bu işlemi yapın çok farkediyor...

4. Hmtatl

Yeni sis farlarım arkadaşlar ne verirsen alıyor bu defender yaaa....
  5. Hmtatl

-50 Ofsetli Defender Jantı

bu şekildemi 500 tl elinizde hazır varmı?

6. Hmtatl

Merhaba

33 de ucu ucuna kurtardığını burdan yazan arkadaşlardan okumuştum 35 te açılı kol hd aks lar gerekir diye biliyorum ayrıca fren kablolarıda değişiyor haliyle ama 33 takarsanız değişikliğe gerek yok bildiğim kadarıyla zaten aracınızda bayağı yükselmiş olacak bende 265 75 16 ve 32 ye tekabül...

7. Hmtatl

Merhaba

Valla sizin olduğunu bilipte 1 yıl binmeden durabilecekseniz şimdiden tebrik ediyorum tuhaf bir şey bu Def bakmadan görmeden eve çıkamıyorsunuz 2 inç yükseltip 35 lastik takacaksınız galiba bide açılı kol bayağı masraf var gibi hayırlısı inşallah gönlünüzce olsun herşey...
  8. Hmtatl

Merhaba

Merhaba öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler.Aracınızı kamp hafif off road tarzı mı düşünüyorsunuz yoksa off road mu ona göre değişebilir tavsiyeler ; bence kamp ve hafif off road olsun aracım derseniz yükseltmeye gerek yok 265 75 16 lastiklerle gayet yükseliyor araç zaten alt...
  9. Hmtatl

BİR HAYAT....İYİ YAŞA....

BİR HAYAT....İYİ YAŞA....

10. Hmtatl

Aslında haklısınız hocam ama bu cümle defender la artık neredeyse bütünleşmiş bir ingilizce tanım bi yaşayış tarzını ifade etmek için ama uyarınız dikkate alıp profilimdeki yazıyı hemen türkçeye çeviriyorum saygılar....

11. Hmtatl

soruyu anlayamadım hocam...
  12. Hmtatl

650 tl cik hocam...

13. Hmtatl

Defender'ımı seviyorum arkadaşlar ....
  14. Hmtatl

15. Hmtatl

One life....Live it....

16. Hmtatl

Defender Almak Istiyorum

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler resimlerini paylaşıp bilgi verirseniz seviniriz...
  17. Hmtatl

En sonunda led farlarımıda taktırdım gayet güzel aydınlatıyor çok şık oldu ve çok yakıştı.....
  18. Hmtatl

Defender'e Klima Yapalım

Merhaba ben ordudayım bu klımanın bir markası modeli ismi varmı benim def'in arkayı fiberle kapattım orayıda besleyebilirmiyiz karavan gibi yani teşekkürler...

19. Hmtatl

Defender'e Klima Yapalım

Merhaba ben ordudayım bu klımanın bir markası modeli ismi varmı benim def'in arkayı fiberle kapattım orayıda besleyebilirmiyiz karavan gibi yani teşekkürler...
  20. Hmtatl

Defender Pİkap Ariyorum....

Hocam ordu eski sanayiye gelin TURGUT ustayı sorun herkes gösterir bildiğim kadarıyla 7-8 pick up var elinde Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri