Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar hararet çok yapıyordu bende pervaneyi değiştirdim 8 kanatlı taktırdım sanki klima üflüyor motora iyi oldu gibi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet arkadaşlar rüzgarlıklarımızıda taktık şimdi yan merdiven yapılıyor bitince onuda ekliycem 170 tl vermek yerine 30 tl ye bunu taktırdım gayet de güzel oldu çok para harcamaya gerek yok arkadaşlar...
Merhaba hocam bende sizin düşüncenizden yola çıkarak pick up almıştım arkayı fiberle kapatarak kapalı kasa haline getirdim maalesef çeviremiyoruz tek çözüm yolu fiberin üstünü tenteyle kapatarak muayeneden sorunsuz geçtim paylaşımlarıma bakarsanız ordada resimlerini paylaştım belki fikir olarak...
Hocam bende 44 yaşımda aldım şuan 45 yaşındayım sabah inerken akşam eve çıkarken bakmadan çıkmam 520 d bmw var düşünün artık aracımı çıplak halde aldım bayağı masraf edip karavanvari içinde herşeyi olan bir araç haline getirdim ama o zevk başka bişeyde yok hafif off road,dogada kamp ve gece...