Arama sonuçlarınız

1. Hmtatl

Bende Defender 110 Ile Bu Hastaliga Giris Yaptim

Hocam Allah razı olsun her akşam çıkarken bakıyorum sabah çıkarken bakıyorum dedim bı sıkıntı var sende yazınızı görünce tek deilmişim sevindim.

2. Hmtatl

93 Model Özel Defender...

Beğenmenize sevindim teşekkür ederim unimogla ilgili planınız nedir özel değilse ve neden unimog?
  3. Hmtatl

Defenderımın son hali arkadaşlar

4. Hmtatl

Evet duruyor
  5. Hmtatl

Def'imin Ilk Hali Ve Son Hali ...

Evet su sorununuda yedek 35 lt lik iki depo ekleyerek çözdüm,aracın içinde su taşımak hiç uygun olmuyordu nasıl omuş arkadaşlar fikirleriniz...

6. Hmtatl

Land Rover Defender Off Road Modifiye, Açılır Tavan

Sevgili poyraz teknik yöneticileri cevabınız için teşekkürler ama defendercıları bu dodiklerden mahrum etmekte büyük günah diye düşünüyorum. :)

7. Hmtatl

Land Rover Defender Off Road Modifiye, Açılır Tavan

Merhabalar öncelikle hoşgeldiniz, Araç mükemmel olmuş hazır burdayken sorularımı sorayım zira facebooktan sordum ama cevap alamadım; -Böyle bir aracı size getirip bu şekilde yapmanızı istesem ne kadar sürüyor ve maliyeti ne çıkar ortalama -dodikleri ayrı olarak satıyormusunuz ?fiyat nedir...
  8. Hmtatl

Yepisyeni Defenderimmmmmm Sonunda Bende Aldımmmmm :))))))

Aracınız çok güzel maşallah kazasız belasız kullanın,aracın lastikleri kaç acaba yükseltme varmı bide maliyet ne çıktı bu hale gelmesi için ?teşekkürler...
  9. Hmtatl

Evet arkadaşlar stickerlarla ayrı bi güzel oldu yakıştı sanki tüm set 200 tl biraz pahalı oldu ama olsun feda olsun DEF'ime...

10. Hmtatl

Arka kapının olduğu yerimi kastediyorsunuz?

11. Hmtatl

yeni far muhafazalarım....
  12. Hmtatl

Teşekkürler inanın bilemiyorum aksesuarcı bir arkadaşa rica etiim buldu kendisi...

13. Hmtatl

Ne Almalıyım Lütfen Yardım ?

Araç düzgüne benziyor ilgilenilmiş ancak modeli biraz eski bide fiyat biraz yüksek gibi geldi ama tabi birde iyi bir ustaya motor, şanzımanı ve araziyi göstermekte kesinlikle fayda var Ordudayım o yüzden bilemiyorum orda bir usta....
  14. Hmtatl

bendeki araç 93 model düz dizel hatta arkasını karavan gibi yaptım bayağı masraf yapıyorsunuz def'lere ama o bile ekstradan ağrlığıyla 100 km yi gördüyse bu dediğiniz araç hayda hayda işinizi görür diye tahmin ediyorum...
  15. Hmtatl

harbiden fiyat yazmamışım ben özür dilerim fiyat 36.ooo dir gezenbilire özel....

16. Hmtatl

o fiyata güzel bir 2.5 tdi kesinlikle tavsiye ederim ancak bu araçla o şekilde hız yapmak doğru olurmu bence olmaz bu araçlar asfalttan çok arazide ki geziler için daha ideal eğer hız düşünüyorsanız başka bir araca bakmanız daha uygun olur...
  17. Hmtatl

Ufak dokunuşlar...Doğan beyin ellerine sağlık...
  18. Hmtatl

Evet yeni stop lambalarım arkadaşlar orjinali bozduğum için kızabilirsiniz belki ama sanki böyle daha bi hoş oldu...

19. Hmtatl

Resim devam...
  20. Hmtatl

265 75 16 Deestone Mud clever lastik... 12000 lbs Rock vinç Komple alt burç takımı yenilenmiştir. (Britpart) Arka viraj denge çubuğu Mountney direksiyon Gri dashboard ünite (sadece bu ünite 900 tl tuttu) Debriyaj baskı balata komple yenilendi Akü yeni takıldı (inci akü) Arka fiberle kaplanmış...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.