Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar öncelikle hoşgeldiniz,
Araç mükemmel olmuş hazır burdayken sorularımı sorayım zira facebooktan sordum ama cevap alamadım;
-Böyle bir aracı size getirip bu şekilde yapmanızı istesem ne kadar sürüyor ve maliyeti ne çıkar ortalama
-dodikleri ayrı olarak satıyormusunuz ?fiyat nedir...
Aracınız çok güzel maşallah kazasız belasız kullanın,aracın lastikleri kaç acaba yükseltme varmı bide maliyet ne çıktı bu hale gelmesi için ?teşekkürler...
Araç düzgüne benziyor ilgilenilmiş ancak modeli biraz eski bide fiyat biraz yüksek gibi geldi ama tabi birde iyi bir ustaya motor, şanzımanı ve araziyi göstermekte kesinlikle fayda var Ordudayım o yüzden bilemiyorum orda bir usta....
bendeki araç 93 model düz dizel hatta arkasını karavan gibi yaptım bayağı masraf yapıyorsunuz def'lere ama o bile ekstradan ağrlığıyla 100 km yi gördüyse bu dediğiniz araç hayda hayda işinizi görür diye tahmin ediyorum...
o fiyata güzel bir 2.5 tdi kesinlikle tavsiye ederim ancak bu araçla o şekilde hız yapmak doğru olurmu bence olmaz bu araçlar asfalttan çok arazide ki geziler için daha ideal eğer hız düşünüyorsanız başka bir araca bakmanız daha uygun olur...
265 75 16 Deestone Mud clever lastik...
12000 lbs Rock vinç
Komple alt burç takımı yenilenmiştir. (Britpart)
Arka viraj denge çubuğu
Mountney direksiyon
Gri dashboard ünite (sadece bu ünite 900 tl tuttu)
Debriyaj baskı balata komple yenilendi
Akü yeni takıldı (inci akü)
Arka fiberle kaplanmış...