Arama sonuçlarınız

1. X

TAVAN SEPETİ 200X137cm CJ DEFENDER ROLLBAR 3SANİYEDE KURULAN ÇADIR 6 SİSFARI

Ynt: TAVAN SEPETİ 200X137cm CJ DEFENDER ROLLBAR 3SANİYEDE KURULAN ÇADIR 6 SİSFARI :D :D :D sepet gitti

2. X

Kamp Çakmağı - Ocağı veya Işıldağı

:D :D :D güncel
  3. X

SUZUKİ DODGE LADA UYUMLU 5X139.7 16" 4 ADET JANT LASTİK

Ynt: SUZUKİ DODGE LADA UYUMLU 5X139.7 16" 4 ADET JANT LASTİK :D :D :D 5tane oldular takım olarak 450 tl lastikler dahil

4. X

DODGE VE JEEP YEDEK PARÇA PW150-S100

Ynt: DODGE VE JEEP YEDEK PARÇA PW150-S100 :D :D :D selam mehmet abi elktronik ateşleme kiti kaça çıkar artıları ne olur yazarmısın lütfer birde hidrolik direksiyon önerisi
  5. X

62 Model CJ5'te Radyatör Sorunu

:D :D :D selam sorun radyatörde değil sanırım sizin motorla ilgili bir probleminiz var kecelerinden radyatöre yağ karıştırıyor bunu sıkı takip edin bir sonrası motor elde oyunudur ikinci ve basit olanı müşür açmıyor olabilir termostadı sökün öyle kullanın eğer motor radyatör hortumu yine...

6. X

Sadece Gezenbilir'e Özel Columbia Çakılar

Ynt: Sadece Gezenbilir'e Özel Columbia Çakılar :D :D :D selam adres telefon ad soyad en geç 3 gün içinde kargolarım eline geçince kontrol eder denersin ücretini sonra geçersin

7. X

SUZUKİ DODGE LADA UYUMLU 5X139.7 16" 4 ADET JANT LASTİK

:D :D :D SUZUKİ DODGE LADA UYUMLU 5X139.7 16" 4 ADET JANT LASTİK selam 4 adet jant birinin göbeği hafif atıktır 4 adet petlas lastik biri pelvan ensesi 3ü stepne ayarında lastik jant takımım satılıktır jant 300 lastik 100 yedek stepnemde aynısıdır onuda 120 tl ye verebilirim 05323254520
  8. X

:D :D :D selam yalçının dükkanı bizim ayrıca kapalıçarşının içinden dehlizlerle geçilen hanlarda var oralarada girip çıkıyorum mesala kalaycılar var tavsiye ederim birgün gidip mutlaka gezin birde kumaş tamircileri var ilginç gelen ürünleri ve mağazaları buradan duyurup tariflerini veririm yeni...
  9. X

Ynt: Sadece Gezenbilir'e Özel Columbia Çakılar :D :D :D selam ondanda 1 tane var 19 tl üzerinde ışığı var dikkatli bakarsanız naylon görürsünüz çekince lamba yanmaya başlayacak yada biz öyle zannediyoruz denemedim en kötü ihtimal pili bitik olabilir

10. X

Ynt: Sadece Gezenbilir'e Özel Columbia Çakılar :D :D :D selam var hemde 1 tane var yukarıda yazmıştım benim bıcagım 30 tl ye onuda verebilirim isterseniz kargoda benim hediyem olsun 1-2 defa kullandıgım bilemeye kıyamadıgım savaşcı :D dövmeli bıcak siyahlardan 1-2 cm uzun ve birazda agırdır

11. X

Ynt: Sadece Gezenbilir'e Özel Columbia Çakılar :D :D :D benim bıçakla avlandı benim çakmakla pişti ::) ::) ::) anladınız siz onu
  12. X

Ynt: Sadece Gezenbilir'e Özel Columbia Çakılar :D :D :D fotoğraflar gecikti ama gelecek inşalah çakıların büyüklerinden arıyorum foruma mangal fotolarını koyan arkadaşların lastiklerinde deneyeceğim önce sonra burayada o fotoları koyacağım sizin yüzünüzden araziye gidemez oldum her gören...

13. X

:D :D :D selam cuma yalçının yanında yağmadayım beklerim
  14. X

Kaliteli Bir Doğa Sporları Çakmağı

Ynt: Kaliteli Bir Doğa Sporları Çakmağı :D :D :D selam cuma yalçının dükkandayım yağmaya beklerim
  15. X

Ynt: TAVAN SEPETİ 200X137cm CJ DEFENDER ROLLBAR 3SANİYEDE KURULAN ÇADIR 6 SİSFARI :D :D :D defender suzuki dodge sepet 150 sisler 200 çadır 180 roll bar domuzluk 99 tl

16. X

ACİL SATILIK 4X4 S100 KREDİ KARTINA 12 TAKSİT YAPABİLİRİM

:D :D :D selam 8 ay gibi bir zamanda tamamen yenilenen 4x4 aracımı 1. köprü sebebiyle satıyorum defender ile takas olur aracın lpgsi elektriği yürüyeni frenleri yeni yapıldı mp3 çalarlı çelik jant bfgoodrich lastiklidir 05323254520 gezenbilire 9 bine bırakırım
  17. X

Zor Şartlarda Ateş Yakma.

:D :D :D selam 2 tür ateşveren ve avuç içi kadar olan çakmak gazıyla dolan alet bu bence bir tane araçta çantada durmasında fayda var
  18. X

Kaliteli Bir Doğa Sporları Çakmağı

Ynt: Kaliteli Bir Doğa Sporları Çakmağı :D :D :D güncel

19. X

Ynt: TAVAN SEPETİ 200X137cm CJ DEFENDER ROLLBAR 3SANİYEDE KURULAN ÇADIR 6 SİSFARI :D :D :D güncel
  20. X

12TAKSİT ÇOK ACİL SATILIK S100 4X4 DODGE YENİ MUAYENE+FREN+YÜRÜYEN+ELEKTRİK

Ynt: 12TAKSİT ÇOK ACİL SATILIK S100 4X4 DODGE YENİ MUAYENE+FREN+YÜRÜYEN+ELEKTRİK :D :D :D güncel

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri