Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: piknik tübü mü ispirto ocağı mı?
:D :D :D selam aşağıda linki olan ilanı inceleyebilirsin sadece su ve konserveyse en küçüğü bile işinizi görür 1-2 tl ye satılan çakmak gazıyla doldurulabilirler orta ve büyükler biraz daha safari en büyüğü hem pürmüz hem ocak gibi yanıyor 13000 derece ısı...
Ynt: s100 4x4 almak istiyorum
:D :D :D selam bende 82 si var her yerini sıfırladım desem yalan olmaz fakat 1.köprü yüzünden satmam gerekiyor düşünürseniz linki inceleyin
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87215.msg1154402#msg1154402...
Ynt: S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya
:D :D :D bu fiyata bu çapta araç gerçekten zor bir daha düşünün derim
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=87215.msg1157288#msg1157288
s100 den keyif almak istiyorsanız ilanı inceleyin son 1 ayda aynamahruti dif keçeleri el fren teli vb tüm...
Ynt: 12TAKSİT ÇOK ACİL SATILIK S100 4X4 DODGE YENİ MUAYENE+FREN+YÜRÜYEN+ELEKTRİK
:D :D :D bu kadar bakımlısını bu fiyata zor bulursunuz 12TAKSİT ÇOK ACİL SATILIK S100 4X4 DODGE YENİ MUAYENE+FREN+YÜRÜYEN+ELEKTRİK
:D :D :D SELAM ÖNCE GÜLEN YÜZ İCİN CEVAP VEREYİMart niyetli degilim her mesajıma yazıyorum farklı anlamı varsa hemen keserim arac içinde dizel tek kapı müthiş arac bende önceki sahibindeyken :Dsulanmıstım nasip olmadı 1. köprüden sonrada aracımı satıyorum...
Ynt: 12TAKSİT ÇOK ACİL SATILIK S100 4X4 DODGE YENİ MUAYENE+FREN+YÜRÜYEN+ELEKTRİK
:D :D :D sadece gezenbilirden arayanlara 8800tl üzerindeki sepeti ince sepet yapıp stepneyi yukarı çıkarttım 2 haftadır istanbul kırklareli kırklareli kıyıköy arası geziyorum gerçekten sıkıntısız araç 1. köprüden...
:D :D :D selam öncelikle çekme belgeli araç alacak arkadaşlara bunun trafiğe işlemleri için dosya ruhsat vb 1000 tl ye yakın bir mebla ödemeleri gerektiğini hatırlatmak isterim uğraşmasıda cabası bunların ardından muayenesini yaptırmanız gerekiyor fakat...
Ynt: Kaliteli Bir Doğa Sporları Çakmağı
:D :D :D selam 35 tl kargo dahil fiyatı oluyor ptt ile gönderiyorum kargo şirketleri 14-15 tl istiyorlar o zaman 45 tl gibi olur ptt ile süre veremiyorum cumaya yetişirmi bilmiyorum