Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Haydi Faaliyete
erdem cvbın icin cok saol!
ama acıkcası hadi faaliyet yapalım diyenler nerde?ne biliyim insan bi cvp verir gelemicem falan filan!nesse bidaha faaliyet yapalım diye bi istek gelmicek benden!ben gidicegim yere gidicem karsılasırsak ne ala...
herkese selamlar;
ben derimki gelmek isteyenlere tabiki!
Türkiye Dağcılık Federasyonu'nun 2007 yılı faaliyet takviminde yer alan Kayseri'de yapılacak olan GENÇLİK HAFT.TIRMANIŞI(19-21 Mayıs 2007)'na hep beraber katılalım?Güzel topluca bi Erciyes Tırmanısı yapalım...
Ne dersiniz?
dip...
Ynt: Kamp Yemekleri
aslında evet yemek yapmak bi zevk en azından benim için ole!
ve aslında birazda cesaretli olup elindekiileri turetmek eglenceli olabilir.mesela eskiden nenelerimiz sebzeleri kuruturdu simdide aktardan alabilecegimiz bu kuru besinler ozellikle cesitlilik anlamında cok sey...
Ynt: Kamp Yemekleri
unutmadan faaliyete katılacak kişilerin en sevdigi ve normal zamandada yedigi yiyeceklerin ek olarak alınması!cunku 4 gun sonra o yorgunluk ve aclıkla birbirinizin yemegine saldırabilirsiniz tahminim! :)
iyi yuruyusler bol fotolu faaliyetler
Ynt: Emniyet Kolonu Tavsiyesi
bence;
kullanım kolaylıgı; rahatlıgı; vucuduna uyumlulugu ve fiyat acısından kıyaslama yapabilirsin.Saydıgın markalar iyi markalar ve bunların dısındada bir cok marka var!
ben suanda peztl calidris (beden 1) kullanıyorum.fiyatı 150 ytl civarlarında...
Ynt: Kaya Yapı'ya UIAA Sertifikası
abi aslında yapıolar iyide urunler cıkıyo ama bence eksikleri gereken ozeni gostermemeleri!
mesela makaraları gayet guzel ama sıkıstırınca makarayı donmuyo v.b!
inş dedigin gibi olurda bizde yararlanırız valla!
Ynt: Kaya Yapı'ya UIAA Sertifikası
cokta iyi olmus TURKIYE bu konuda bir adim daha ileri gitmis oldu
ama unutulmamasi gereken bir nokta
kayanın UIAA almis oldugu urunler
1 dinamik ip
2 kilitli oval karabin
3 tekli makara
4 ve bir makara daha
yani artik tum kaya mazemaleri UIAA lı diye birsey...
Ynt: TDF Çanakkale Şehitleri Anma Tırmanışı (Gidebiliriz)
ya aslında bende cok gelmek istiyorum ama hasan dagı olayı cıktı kısmetse oa takılıcam!bi onerim var bide!bu faaliyet olayını birazdaha onceden mesela mayısta federasyonun erciyes suphan tırmanısları oluyo
onlara gitmek icin...