Arama sonuçlarınız

1. A

Haydi Faaliyete

Ynt: Haydi Faaliyete erdem cvbın icin cok saol! ama acıkcası hadi faaliyet yapalım diyenler nerde?ne biliyim insan bi cvp verir gelemicem falan filan!nesse bidaha faaliyet yapalım diye bi istek gelmicek benden!ben gidicegim yere gidicem karsılasırsak ne ala...

2. A

Bolkarlar Rotaları

Ynt: Bolkarlar Rotaları kaç mayıs ????
  3. A

Haydi Faaliyete

Ynt: Haydi Faaliyete arkadaslar cvp yok?? evet veya hayır yazmanız yeterli!

4. A

Haydi Faaliyete

herkese selamlar; ben derimki gelmek isteyenlere tabiki! Türkiye Dağcılık Federasyonu'nun 2007 yılı faaliyet takviminde yer alan Kayseri'de yapılacak olan GENÇLİK HAFT.TIRMANIŞI(19-21 Mayıs 2007)'na hep beraber katılalım?Güzel topluca bi Erciyes Tırmanısı yapalım... Ne dersiniz? dip...
  5. A

Kamp Yemekleri

Ynt: Kamp Yemekleri aslında evet yemek yapmak bi zevk en azından benim için ole! ve aslında birazda cesaretli olup elindekiileri turetmek eglenceli olabilir.mesela eskiden nenelerimiz sebzeleri kuruturdu simdide aktardan alabilecegimiz bu kuru besinler ozellikle cesitlilik anlamında cok sey...

6. A

Kamp Yemekleri

Ynt: Kamp Yemekleri unutmadan faaliyete katılacak kişilerin en sevdigi ve normal zamandada yedigi yiyeceklerin ek olarak alınması!cunku 4 gun sonra o yorgunluk ve aclıkla birbirinizin yemegine saldırabilirsiniz tahminim! :) iyi yuruyusler bol fotolu faaliyetler

7. A

Emniyet Kolonu Tavsiyesi

Ynt: Emniyet Kolonu Tavsiyesi bence; kullanım kolaylıgı; rahatlıgı; vucuduna uyumlulugu ve fiyat acısından kıyaslama yapabilirsin.Saydıgın markalar iyi markalar ve bunların dısındada bir cok marka var! ben suanda peztl calidris (beden 1) kullanıyorum.fiyatı 150 ytl civarlarında...
  8. A

Duygu Yarsur'a Geçmiş Olsun Dileklerimizle

Ynt: Duygu Yarsur'a Geçmiş Olsun Dileklerimizle geçmiş olsun!gorulmez kaza...
  9. A

Kaya Yapı'ya UIAA Sertifikası

Ynt: Kaya Yapı'ya UIAA Sertifikası abi aslında yapıolar iyide urunler cıkıyo ama bence eksikleri gereken ozeni gostermemeleri! mesela makaraları gayet guzel ama sıkıstırınca makarayı donmuyo v.b! inş dedigin gibi olurda bizde yararlanırız valla!

10. A

Kaya Yapı'ya UIAA Sertifikası

Ynt: Kaya Yapı'ya UIAA Sertifikası cokta iyi olmus TURKIYE bu konuda bir adim daha ileri gitmis oldu ama unutulmamasi gereken bir nokta kayanın UIAA almis oldugu urunler 1 dinamik ip 2 kilitli oval karabin 3 tekli makara 4 ve bir makara daha yani artik tum kaya mazemaleri UIAA lı diye birsey...

11. A

Steck'ten Hız Rekoru

Ynt: Steck'ten Hız Rekoru heheh kolay gelsin destekciniz!
  12. A

Hafta Sonu Hasan Dağı'ndaydık (3-4 Mart 2007)

Ynt: Hafta Sonu Hasan Dağı'ndaydık (3-4 Mart 2007) narlıdere var mesela orda bulusalım isterseniz?

13. A

''Ömer Kalkanlı'' Narlıdere Tırmanış Şenliği

Ynt: ''Ömer Kalkanlı'' Narlıdere Tırmanış Şenliği saol
  14. A

''Ömer Kalkanlı'' Narlıdere Tırmanış Şenliği

Ynt: ''Ömer Kalkanlı'' Narlıdere Tırmanış Şenliği moruk isim listesine isim yazdırmak icin?
  15. A

Ynt: Hafta Sonu Hasan Dağı'ndaydık (3-4 Mart 2007) :D

16. A

Ynt: Hafta Sonu Hasan Dağı'ndaydık (3-4 Mart 2007) abi benim resmim niye yok!heheh; cok sagolun beyler bu arada! Latif
  17. A

TDF Çanakkale Şehitleri Anma Tırmanışı (Gidebiliriz)

Ynt: TDF Çanakkale Şehitleri Anma Tırmanışı (Gidebiliriz) ya aslında bende cok gelmek istiyorum ama hasan dagı olayı cıktı kısmetse oa takılıcam!bi onerim var bide!bu faaliyet olayını birazdaha onceden mesela mayısta federasyonun erciyes suphan tırmanısları oluyo onlara gitmek icin...
  18. A

Ne Olursa Olsun, İlle de Adrenalin Olsun...

Ynt: Ne Olursa Olsun, İlle de Adrenalin Olsun... bizde bişiler duzenliyelim!yada bizde katılalım!haydi haydi?

19. A

İgloo

Ynt: İgloo buyuk cok buyuk
  20. A

TDF Kış Gelişim 2007 Erzurum Palandöken

Ynt: TDF Kış Gelişim 2007 Erzurum Palandöken unnutmadan igllo bizim di!heheh

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.