Arama sonuçlarınız

1. A

TDF Kış Gelişim 2007 Erzurum Palandöken

Ynt: TDF Kış Gelişim 2007 Erzurum Palandöken avni abi sagolsun!

2. A

Double veya Duble Uyku Tulumu

Ynt: Double veya Duble Uyku Tulumu bence icice sokarak yatılacak 2 tulum aritmetik olarak toplamdegeri vermesede normaldendaha fazla ısı saglayacagınnı dusunuyorum cunku aradaki hav katmanıartacaktır diye dusunuyorum!ama cok soguk olmayan havalarda matın ustune sermek daha mantıklı...
  3. A

İgloo

Ynt: İgloo yapmasıda icinde yatması kadar kolay olsa keske!ama iyi sıv yapmak herzaman onemlidir bilginize...

4. A

Kamp Ocağı Seçimi

butanın rahatlıgı inkar edilemez ama kıs faaliyetlerinde benzin ocagı bana gore bi gereklilik!eger agırlık cok fazla sorun degilse (bana gore mesela) bitanede butan tasımak iyi olur! Msr Xgk yada Primus Omnifuel ; ikisinden biri derim!ve yanıma butan memelerini alıp bide tup alırdım yedek neme...
  5. A

Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları

Ynt: Kayak Merkezlerinde Kar Kalınlıkları erzurum durumu iyi sadece bazı pistlerde yer yer azalıyo onun haricinde idare eder!

6. A

Elazığ'da Yapay Tırmanış Duvarı Hizmete Girdi

Ynt: Elazığ'da Yapay Tırmanış Duvarı Hizmete Girdi ahmet az ugrasmadı!hatta bildigim kadarıyla yeni bir bolum daha yapıcaklar!insyaparlar...

7. A

Para Toplayıp Tırmanma Duvarı Yaptılar...

Ynt: Para Toplayıp Tırmanma Duvarı Yaptılar... heheh yok gelelim yardıma ayıpsınız?hatta bu cuma gelicektim ama bileti ayarlayamadım!ahmet te selamlar...
  8. A

Dağcılığa Nereden Başlamalı?

Ynt: Dağcılığa Nereden Başlamalı? dostum hangi sehirde oldugunu solersen tahmin ediyorum arkadaslarla seni yonlendirebiliriz.Ama herseyden once kendine guven ve deneyimin olmasada (ki zamanla olucak) bilgin olsun!Bir cok iyi dagcımızın kitaplarını cevirilerini okuyup teknik anlamda bilgi edin...
  9. A

Dağcılığa Nereden Başlamalı?

Ynt: Dağcılığa Nereden Başlamalı? erdeme ek olarak; dagcılık disiplininin ve doga sevgisinin benimsenmesi onemlidir. bir sey daha; bence kaya tırmanısı yada trekkingler daha kolay ve nispeten daha azmasraflı oldukları icin ilk basta insanların dagcılıkla tanısmasını saglıyor.

10. A

Para Toplayıp Tırmanma Duvarı Yaptılar...

Ynt: Para Toplayıp Tırmanma Duvarı Yaptılar... ahmet ler baya ugrastılar!hatta duvarın devamı da yapılıyo!bilginiz olsun!

11. A

Bilecik Pelitözü

rotaların isimleri yerleri hakıda bilgi verirmisiniz?
  12. A

KOÜDAK Tırmanma Duvarı

Ynt: KOÜDAK Tırmanma Duvarı soldan 2. kelimsi arkadas!hehehe :)

13. A

KOÜDAK Tırmanma Duvarı

Ynt: KOÜDAK Tırmanma Duvarı tamam solerim!ozaman sen eser altuguda tanıyosun heralde!
  14. A

KOÜDAK Tırmanma Duvarı

Ynt: KOÜDAK Tırmanma Duvarı aleykum selam! nerden tanıyosun ademleri belki bizde tanısmısızdır!
  15. A

KOÜDAK Tırmanma Duvarı

(KOÜDAK) Kocaeli Üniversitesi Dagcılık ve Doga Sporları Klubü'nün artık bir tırmanma duvarı var! (max 3.90 m yükseklik ve max 7 m genişlik) yaklaşık 21 m2 alanı ile bugün itibariyle bitmiştir! 10 gunluk bi calısma sonucunda bitirdik. Yardım eden bütün arkadaşlara (KOÜDAK yönetim kurulu ve...

16. A

Halat Birleştirmenin En Kolay Yolu

Ynt: Halat Birleştirmenin En Kolay Yolu bulin..
  17. A

Üç İspanyol Dağcı Fransa'da Öldü

tum dagcıların bası sagolsun!
  18. A

Dağcılar Buz Tutan Muradiye Şelalesi'ne Tırmandı

Ynt: Dağcılar Buz Tutan Muradiye Şelalesi'ne Tırmandı tebrikler!

19. A

Herkes Dağda :)

Ynt: Herkes Dağda :) bayramın 2 gunu kozyatagı karfurda aksam 8 sularında gordum!
  20. A

Herkes Dağda :)

Ynt: Herkes Dağda :) sordugumda bakalım bi2 yer denicez dediler ama sormadım buyusu bozulmasın diye!bigi varmı ne alemdeler?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.