Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ii günler arkadaşım bende karadenizliyim bende o rakımlara çıktım fakat 2 vitesle devirli ancak çıkabiliyodum keskin virajlarda 1 e alıyoduk bizde herhangibi sıkıntı olmuyodu tank gbi çıkıyoduk bide yüklü çıkamadığım yer yoktu seninkinde bi problem olmalı ciddi bi sorun bu. rakım arttıkca...
Ynt: SKYSTAR ım 5 AYDA 2 KERE ES ROT ARIZASI VERDİ
evet yan sanayide işlem yaptık şuana kadar 2bin kilometre yaptım dağ taş şeytan kulağına kurşun hiçbir sorunu yok emeklerim boşa çıkmadı.
evett mutlu son adanadan bi abimizin önerisiyle elimde olan iki eski esrotumu atmamıştım :) pis bi huyumdur aracımın hiçbir parçasını eski ,arızalıda olsa bırakmam filtrelerine kadar bikez yaptım o hatayı. konuyu saptırmadan eski esrotlarımı...
ben şuan yerli bir imalatçıyla görüştüm aynı zamanda ihracatçılar fiyatıda uygun iki sene garantili müşteri ilişkileride oldukça iyi butün ön düzenek varmış almayı düşünüyorum inşallah sorun giderilir.
sanki altın takcaz arkadaş insanlar sömürlüyo bu olaya bi dur denmeli yetkililer duyarsız kalmamalı.
orjinal parçayı özel servis almıştı sanırım hurdacıya satıldı yan sanayi takılı bu adamlar yapabilirmi bilemedim açıkcası orjinali için söyledik yetkili servistede şuan yokmuş ve fiyatı 385 tl çok komik bi rakam sadece es rot ;D bu parayı...
götürmeyi düşünüyorum adamlar geçenki seferde herhangibir bozan bir neden bulamamışlardı olmazsa servis yolu mu gözüküyor :( anlam veremedim
abicim yan sanayii ama adam orjinali kadar gittiğini yeminle idda ediyor bide en az bi sene garantide verdiler bozulunca gittin ücretsiz yenisi takıldı yıine bozuldu anlamadım hiç bişey bundan
4*2 2001 MODEL SKYSTARım asfalt dışında kullanılmadığı halde 5 ay içerisinde 2kere es rot arızası verdi.ön takımlarda sorun olmadığı halde özel servisimin kontrolunde esrot bozması canımı sıktı.yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.