Arama sonuçlarınız

1. V8 KAFASI

5.2 V8 Hakkında Detaylı Bilgi

E Hocam ne yapıcaz ozman :)

2. V8 KAFASI

Günaydin öncelikle. Ben iki araç arasında kaldım (1)https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-jeep-kilic-tan-orjinal-otomotik-lpgli-jeep-grand-cherokee-5.2-limitd-793545519/detay...
  3. V8 KAFASI

Selamun aleyküm Bir arac var onun Vıc ekranında bir arıza var anlamadım ne anlama geliyor GRAND CHEROKEE LİMİTED 5.2 SUNROF HAFIZA ISITMA FULLİlan No: 806106816 https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-jeep-grand-cherokee-limited-5.2-sunrof-hafiza-isitma-full-806106816/detay

4. V8 KAFASI

Yok hocam bende takintiliyim hele VIC ekranı yokmu onu her bindiğimde kontrol ederim arıza var mi diye sanırım onlar da çabuk bozuluyormus direnç patliyormus lehime duzeltirim onu. Bırde bu konu üzerinde durmamdaki sebep youtube da gördüm adam 1995 grand cherokee almaya gidiyor satıcı araç...
  5. V8 KAFASI

Peki zj nin sık çıkardığı masraf neler ki aydır 1 sanayiye gitmek zorunda kaliyim. He birde hocam unutmadan sorayım ilanda baktığım çoğu araçlarda koltuklar deforme olmuş maaliyetleri ne kadar o beni çok rahatsız ediyor siyah mi krem mi

6. V8 KAFASI

Yakıt önemli değil çok sorun çıkarması iyi olmadı duyduğuma gore sensör problemi çok oluyormuş kaç model bakayım kimisi 95 modelin altına bakma bilgisayara baglanmiyormus sensör problemi olduğu zaman 96 ve üstüne bak diyenler var dogru mu ne dersin hocam

7. V8 KAFASI

Eski tarihte oldukları için pek okuyamadım Grand cherokee yi nasıl bilirsin hocam deneyimlerinden bahsedermisin rica etsem ne nedir
  8. V8 KAFASI

Selamun Aleykum aranıza yeni katıldım .jeep grand cherokee 5.2 v8 zj kasayı 6 aydır gerek gezen bilir sitesinden gerek youtube dan kendimce araştırma yaptım Hakkinda iyi diyenler var kötü sıkıntılı alma diyenler var .Ben hala alma kararından yanayım son kez almadan önce bana Yakıtı, bakımı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri