Arama sonuçlarınız

1. fatihserdar

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

herhengi birinden C belgeli alacagım derken ben 2. el kullanılmış demir alacagını düşünmemiştim soru 1: sana 2. el kullanılmış çeki demirini veren kişi senin adına fatura verecekmi? soru 2 : faturasız belgesiz demirini makina muhendisi çizdigi plana nasıl kaydedecek ? Öneri : saglam...
  2. fatihserdar

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

evet işletebilirsiniz fakat çeki demirini alırken dikkat edin normal piyasada üretilmiş demir olmasın bu işi yapan büyük firmalar var ben bosal firmasından aldım sizin aracınıza uyan yada uydurulan degil sizin aracınız için üretilmiş olmalı

3. fatihserdar

Karavanımın Yapımına Başladım Yorum Ve Önerilerinizi Bekliyorum

aslında kapının yerini özellikle düşünmedim , siz haklısınız sagda olsa daha iyi olurdu sanırım. bu şekilde olmasının bir avantajı varmı ? Biraz düşüneyim belki kendimi haklı çıkarabilirim......;) :)
  4. fatihserdar

yorumlarınız beni sevindirdi teşekkürler

5. fatihserdar

ilginize çok teşekkür ederim sagolun

6. fatihserdar

aracıma bagladıgımda neler ile karşılaşacagımı merak ediyordum denge ve yolda gidişi konusunda sorun yaşamadım frensiz bir romork olmasına ragmen tam düşündügüm gibi tepki verdi .aracım karavanımı rahat çekti, agırlıgı 750 kg altında oldu sanırım ilk fırsatta tartmayı düşünüyorum şimdi sırada...

7. fatihserdar

Karavanımı genel olarak bittirdim ilk defa bugün yerindem çıkarıp doga ile tanıştırdım içerideki koltugunkaplaması eksik ama yinede fograflarını paylaşmak istedim

8. fatihserdar

ilgilendiginiz için teşekkür ederim
  9. fatihserdar

Haklısınız şu an fotografta görümüyor bankonun sagında 1 tane altında da 3 lü piriz var hatta kamp yerinde karavanın içinden çok dışında zaman geçirecegimizden enerji almak için dışarıya gizli bir kapaklı piriz koymayıda düşünüyorum

10. fatihserdar

son zamanlarda ençok karavanımın içinde çalıştım
  11. fatihserdar

Çakma Yu-mu Karavan Buda Benim

kolay gelsin
  12. fatihserdar

Karavanıma Adım Adım

başarılar dilerim işçilik güzel gidiyor .

13. fatihserdar

Biliyorsunuz daha önce kapı çift kanat şeklindeydi bende önce sizin dediginiz gibi düşündüm ama en son tek kapı yapmaya karar verme aşamasında çok düşündüm .. Hani insan bir şeyde kararsız kalınca birisi hadi dese onu yapar,ya iletinizi daha önce almış olsaydım inanın çift kanat kalırdı...
  14. fatihserdar

Tabiki ölçüler degiştigi için tavan kaplamazsını yeniden yaptım . daha sonra iki parça yaptıgım kapıyı birleştirip bütün hale getirdim Bugün yerine takıp tavan kaplamasının ek yerlerini çatı kaplar gibi üst üste bindirerek silikonlayıp aliminyum çıtalarını taktım .
  15. fatihserdar

750 Kg Altı Römork Ve Yeni Ehliyetler Hakkında:

LÜTFEN 86 . MADDEYE DİKKAT ( son satır ) 17 Nisan 2015 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29329 YÖNETMELİK İçişleri Bakanlığından: KARAYOLLARI TRAFİK YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 ‒ 18/7/1997 tarihli ve 23053 mükerrer sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan...

16. fatihserdar

Kendin Yap - Teardrop Projem

kompozit malzemeniz çok başarılı olmuş her şey çok iyi gidiyor başarılar
  17. fatihserdar

Uyurgezer

Güzel görünüyor hayırlı olsun

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163