Arama sonuçlarınız

1. fatihserdar

Karavanımın Yapımına Başladım Yorum Ve Önerilerinizi Bekliyorum

yaptıgım işleri tekrar sökmek hoşuma gitmesede yan duvarları ve kaplama malzemelerini söküp ön ve arka tarafı biraz kavislendiirdim

2. fatihserdar

Tam karavanımın yüzde seksenini bitirdim derken karavanın tavanının katlamalı sistemindeki olumsuzluklardan dolayı yükselen tavan sisteminden vazgeçtim .. tavanı söktüm yan sabit duvarlı normal karavan şeklinde davam edecegim,
  3. fatihserdar

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

sayın Akdeniz45 sizin sizin sorunuza cevap verbilmek isterdim fakat cevabını bende bilmiyorum , bence dünyanını en güzel ülkesinde yaşıyoruz ama her güzelin bir kusuru var derler memleketiminde de ne yazıkki bu sorunları aşamıyoruz. şahsen AB ye girmek istemem ama en azından AB...

4. fatihserdar

Çeki Demiri Prosedüründe En Son Durum

arkadaşlar şimdiye kadar 4 tane aracıma çeki demiri taktırıp ruhsata işlettim ilk taktırdıgım araç reno clio idi en ucuzundan sanayideki bir parçacıdan çin malı sadece tek topuz satın alıp araca baglantılarını kendimiz yaptık ruhsata işletmek için takipçiye verdim hiç sorunsuz halletti...
  5. fatihserdar

çok sagalun sizin gibi ilgilenen arkadaşlar beni daha çok motive ediyor

6. fatihserdar

Adora 5.22 Up Modelinin Siparişini Ben De Verdim

Hayırlı olsun güzel günlerde kullanının

7. fatihserdar

bildigim kadarıyla uzunluk konusunda özel bir madde yok karanvan firmaları 5.5 m ye kadar karavan yapıyorlar ancak hem 750 kg geçmemek hemde benim planıma uygun oldugu için 368 cm yaptım . örnek olarak : tekne taşımak için küçük tekne romorku yaptıgınızı düşünelim üzerine tekneyi koydunuz ...

8. fatihserdar

Bu işte en önemli olan aracınızda çeki demiriinin tesçilli olması, Karayolları Trafik Yönetmeliği 128. maddesine göre genişlik sınırı 2.55 ancak romork taksi ile çekileceginden ben 1,94 genişlik yaptım sizinde farkettiginiz gibi içindeki beyaz malzemede dışındaki malzeme de polyester

9. fatihserdar

Başlangıçta teker üstüne gelmemesi için çok düşündüm fakat planıma göre kapının solunda bulunan banyo bölümünün aynı oranda küçülmesi anlamına geliyordu şu anda arka tarafta banyo için ayrılan bölüm (1m x 70cm) ve bu gün kapının üst parcasınıda taktım
  10. fatihserdar

Karavanımın kapısının yapımına başladım duvarımız katlanır oldugu için kapımızda iki parça olacak

11. fatihserdar

5 Dakikada Karavan 5 Dakikada Kamyonet

Kamyonet olarak vizeden geçirip karavan olarak kullanılabilir farklı fikirleri her zaman sevmişimdir ( araştırmaya devam)
  12. fatihserdar

Kendin Yap - Teardrop Projem

fikirleriniz çok güzel gönlünüze göre yapabilmenizi dilerim kolay gelsin

13. fatihserdar

sonuçta tavan tamamen kalkıyor tabiki benim bahsettigim aynı anda degilde önce bir tarafı kaldırıp daha sonra diger tarafı kaldırıp tavanın komple kalkması yalıtım için tavan ve duvarların her tarafında strafor koydum
  14. fatihserdar

Evet haklısınız, bu işe başlamadan önce benzer karavanları daha dogrusu hertürlü karavanı inceledim bende böyle birşey yapmaya karar verdim tavanı bütün yükseltmenin zor olacagını düşündüm ilginize teşekkür ederim
  15. fatihserdar

yolculukta yüksek olmasındansa yolda romork kampta karavan olmasını istedim

16. fatihserdar

teşekkür ederim
  17. fatihserdar

hayırlı olsun kolaylıklar dilerim

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN