Arama sonuçlarınız

1. X

Di̇zel Araç İle Kişin Norveç

25.01.2020 cumartesi gecesi saat 22:00 den sonra uygulamada yeşil alan bulunduğumuz yere geldi

2. X

25.01.2020 cumartesi resimler Güneşin çıkabildiği en yüksek nokta öğlen 12 civarı
  3. X

resim yüklenmemesinin sebebi resimlerin boyutundan dolayı oluyormuş. Küçültünce çözüldü ama yönetime mesaj atmama rağmen ilgilenmediler.

4. X

resim yüklenmiyor. güvenlik hatası diyor Şu hata meydana geldi Bir güvenlik hatası oluştu. Geri tuşuna basın, sayfayı yenileyip tekrar deneyin.
  5. X

teşekkür ederim.

6. X

25.01.2020 cumartesi resimler Güneşin çıkabildiği en yüksek nokta öğlen 12 civarı resim yüklenmiyor güvenlik hatası diyor

7. X

24.01.2020 cuma gecesi de maalesef her herhangi bir şey olmadı. Karanlık gökyüzüne öylesine baktık. Arabayla göl kıyısı boyunca defalarca gittik geldik. Arabanın bagajından bir şeyler almak için durdum. Bagaj kapağını açtım eğildim ve kuzey ışıklarını görmeyi beklerken yıldızları gördüm. Bagaj...
  8. X

Dediğiniz gibi kış koşullarında lastik çok önemli.Benim araçda Almanya üretimi Goodyear kışlık lastik vardı. Tedbir için zincir almıştım. Kullanma ihtiyacı olmadı. İki kez kara saplandım. İkisinde de zincir takmadan çıktım. Aracımda 4x4 high ve 4x4 low çekiş var. 4x4 high çekişi hep açıktı.Benim...
  9. X

Trædeal tünelinde E6 / E10 Leirvik42.00 ( 30 tl) E6 Hålogaland köprüsü113,00 (75 tl) Hem giderken hemde dönerken gişe yoktu:rolleyes:. Arka plaka zaten karla kaplıydı. Ön plakaya da birisi kar atmış kapanmış okunmuyordu:sunglasses:.

10. X

Kuzey ışıklarını takip etmek için değişik uygulamalar var. Ben şu uygulamayı satın aldım. Bu uygulamanın ilk gece haritalandırması şu şekildeydi. Yeşil alan bizim bulunduğumuz alana (mavi nokta ) ugramadı. bizde zaten ilk gece birşey göremedik.

11. X

24.01.2020 cuma günü 12 civarı Narvik'e gitmeye karar verdik. daha kuzeye çıkmak şansımızı arttırır diye düşündük. Zaten yaklaşık 80 km uzakta gözüküyordu.saat 14 gibi narvike ulaştık. Yol boyu ciddi kar vardı. Hava hem kar yağışlı hemde kapalıydı. Geri dönmeye karar verdik. Saat 18 civarı...
  12. X

Sadece Finlandiya degil daha önceki gezilerimizde hiç bir AB üyesi ülkede sınır geçişinde bırakın aranmayı arabadan bile inmemiştik. Ama 2018 yılından beri her yıl artarak sorun çıkıyor. Sudan bahanelerle yeşil pasaporta zorluk çıkıyor gibi gelmeye başladı.

13. X

Ben okuduğunuz için teşekkür ederim. Yorgunluk benim için pek sorun olmadı. Ama eşim için zor oldu. Bu gezinin hakkı en az 20 gün .
  14. X

Günaydın. Evet bizde yaşadığımıza inanamadık
  15. X

Kuzey Işıkları Çıplak Gözle Nasıl Görülüyor / Fotoğraflarda Nasıl Çıkıyor Bazı durumlarda insan gözü, bazı durumlarda da fotoğraf makinaları daha iyi görüyor. Her şey ne kadar güçlü bir aurora aktivitesi olduğuna bağlı. Aurora fotoğrafları uzun pozlama yöntemi ile çekiliyor. Ama tabi uzun...

16. X

Neden Abisko? Abisko, nispeten kuru iklimi ve pek bulutlu olmayan gökyüzü sayesinde Kuzey Işıklarını izlemek için ideal bir lokasyon. İstatistikler açık hava ve yüksek aktivite kombinasyonuna en sık İsveç’in Abisko kentinde rastlandığını ileri sürüyor. Farklı yönlerden gelen hava akımları...
  17. X

23 01.2020 perşembeyi cumaya bağlayan Gece yol boyunca gallivare kiruna abisco rotasında hem araba kullandım hemde gökyüzünü takip ettim. kızım ve eşim de aynı şekilde sağa sola baktı.ilk gece gökyüzü böyleydi. Bulut ve yıldızlar var kuzey ışıkları yok. Daha doğrusu resimlerde gördüğümüz renk...
  18. X

22.01.2020 çarşamba günü 13.00 civarı Hermitage Müzesi gezimizi bitirip Finlandiya'ya doğru yola çıktık. Bu arada kuzeye çıktıkça gündüz süresi belirgin sekil de kısalmaya başladı. Gideceğimiz yol kısa gibi görünse de sınıra vardığımızda hava kararmıştı.Ama rahat değiliz çünkü 2016 yazında...

19. X

Bir günde değil yaklaşık 36 saatte gittim.sabah çıktım ertesi gün akşam 17 gibi Moskova'daydık. Rostov na donu sonrası zaten otoban. otobandan hiç çıkmadım. Allah'ın sevdiği kuluyum herhalde, çünkü ocak ayına göre yolda inanılmaz bir şekilde kar ve buz olmadı.Kış şartları Finlandiya nın...
  20. X

Rusya'da 300 yıl iktidarda kalmayı başarmış Romanovlar Hanedanı'nın son çarı 2. Nikolay Bolşevik yönetimi Vladimir Lenin'e Çar'ın infaz edilmesini önerdi. Lenin de buna yeşil ışık yaktı.16 Temmuz 1918 yılında gece geç saatlerinde Çar 2. Nikolay Romanov ve ailesi, kaldıkları evin bodrum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.