Arama sonuçlarınız

1. X

17 ocak 3 şubat rusya üzeri norveç e kuzey ışıklarını görmeye gidecek

17 ocak 3 şubat rusya üzeri norveç e kuzey ışıklarını görmeye gidecek

2. X

Di̇zel Araç İle Kişin Norveç

Cevap için teşekkürler. Bire bir deneyimleyen arkadaşlar varsa onlar yazarsa daha iyi olur düşüncesindeyim. 1.Katkı konusunu araştırdım. değişik markalarda var. Gaz yağı yeni nesil araçlarda filitreden geçemiyor deniyor. 2.Akü konusunu bilmiyorum. Bakacağım. 3.Motor yağı mobil 0w40...
  3. X

Di̇zel Araç İle Kişin Norveç

Ocak ve şubat aylarında kuzey ışıklarını görmek için Rusya üzeri Finlandiya Norveç ve İsveç'e dizel araçla gidilebilir mi? Malum mazot donmaya meyilli bir yakıt. webosto ve Motor çalışması açısından sorun yaşar mıyım?

4. X

Iran Üzeri Başka Ülkelere Gidenlere Bir Sorum Var Da.

iran harici böyle bir uygulama yok. olsa bile benim için sorun değil çünkü kısa süreliğine gitmiyorsanız zaten aradaki farkı fazlasıyla kapatıyorsunuz. örneğin benim aracın deposu dizel 75 litre Türkiye de 500 liraya doluyor. Geçen yaz İran gezimde 33 liraya doldurdum depoyu . Gezim boyunca ne...
  5. X

Hatay'dan Berlin, Amsterdam, Paris'e Arabayla Üç Başına

Merhaba. Bende 2014 yılın da Kyron la güneyden yunanistan makedonya arnavutluk karadağ bosna hersek hırvatistan slovenya avusturya italya isviçre ispanya madrid oradan kuzeye çıkıp fransa belçika hollanda almanya macaristan sırbistan bulgaristan üzerinden 28 günde dolaşıp gelmiştim. Kyron...

6. X

Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

saygısız olduğum için ben sustum diğer üyeler size cevap veriyorlar

7. X

Garip İle İki Garip Yollarda (2015)

BU BAŞLIĞI OKUMANIZ İÇİN KAFANIZA SİLAH MI DAYIYORLAR? SESİZCE UZAKLAŞ İSTERSEN

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri