Arama sonuçlarınız

1. HASAN_5434

Patrol 4.2 Benzinlimi Hılux 2.2 Benzinlimi

Arkadaşlar merhaba patrolcu arkadaşların yardımına ihtıyacım var uzun bir araç araştırımı sonucunda hılux (1991 2.2 benzinli )ve 1984 patrol ( tek kapı 4.2 benzinli ) araç arasına kaldım ikisininde fiyatı 20 bin civarı hafif yapılı lastık yukseltme gibi ama bu nıssan 4.2 benzınlı motor için ve...

2. HASAN_5434

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi güzel bir açıklama olmuş gibi ayrıca hud'un anlamıda var onuda Dinçer açıklamıs
  3. HASAN_5434

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Atılcım yine kendini bir gösterip kaybolmussun bitmedi ev taşıma işi ;D ;D

4. HASAN_5434

2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen

Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen sizin araçtaki lastik 35-12.5-15 değil mi öyle zannedip yazdım bu arada inç hesabı lastiklerde yükseklik 30 lu rakamlarda değil mi 10.5 ile 11.5 arasında 4cm yükseklik demişsiniz ya ben 10 lu rakamları genişlik olarak biliyorum yanlışmı biliyorum
  5. HASAN_5434

Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen o zaman 33-12,5-15 mi takmak lazım sizce 35 in 10.5 ğu yok galiba veya ben mi bulamadım 10.5 olsa biraz çekişi normale döner gibi geliyor ve tabiki birde debriyaj durumu var 35 lastikte sizde debriyaj sıkıntı yaptı mı hiç çok soru sordum ama 2.8...

6. HASAN_5434

Akademi Offroad Son Dakika Cilginlar Gezisi

Ynt: Akademi Offroad Son Dakika Cilginlar Gezisi kılıçlı mı acaba parkur yoksa farklı biryer mi bizde deneyelim bi :) :)

7. HASAN_5434

Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen Peki ayna değiştirmeden bu araç 35-12,5-15 extreme lastiği çevirirmi 2.2 benzinli
  8. HASAN_5434

Jimny Off Road Resimleri

Ynt: Jimny Off Road Resimleri Türkiyeden resim yok mu
  9. HASAN_5434

Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen lastikler belki marka olarak iyi değildi ama yeni lastik ve at lastikli araçda vardı

10. HASAN_5434

Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen Lastikler maxsis mt idi ama at lastikle gelenler vardı extrem bir araçta vardı marmara bölümünde hudoff sazlıbosna barajına giriyor diye konu açtım ordan bakablirsiniz hatta bir iki sefer kanala yatırdık aracı

11. HASAN_5434

Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen Kullanici olarak hilux derim abi aynen bende öyle düşünüyordum ama kullandıktan sonra anladımkı hıluxu alırsam bana ikinci araç lazım cerokeeyi alırsam lazım değil ona göre kendimi ayarlıyorum.
  12. HASAN_5434

Ynt: 2.2 Benzinli Hilüx Arıyorum Yardım Lütfen arkadaşlar dün gece hılux 2.8 dizeli sazlıbosna barajında kullandım barkurda baya iyiydi ama ne yazık hüsrana uğramış gibiyim araçta yükseltme ve 31 mt lastik var araçı çamurda zaptetmek neredeyse imkansız arkasını topluyorum önü kaçıyor önünü...

13. HASAN_5434

Hudoff Offroad Club Bu Akşam Hadımköy Sazlıbosna Barajına Gidiyor

Ynt: Hudoff Offroad Club Bu Akşam Hadımköy Sazlıbosna Barajına Gidiyor bildiğiniz kayak yaptık resmen sabun gibi çamur aracın ne arkasını toplayabıldık ne onunu araçlar için kırılgan değildi ama çok yorucu oldugu kesin. :) :)
  14. HASAN_5434

Ynt: Hudoff Offroad Club Bu Akşam Hadımköy Sazlıbosna Barajına Gidiyor Y
  15. HASAN_5434

Ynt: Hudoff Offroad Club Bu Akşam Hadımköy Sazlıbosna Barajına Gidiyor V

16. HASAN_5434

17. HASAN_5434