Arama sonuçlarınız

1. anstel

Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Çelebi Mini Çekme Karavan - (yugun) Allah kolaylik versin, bu yogun emeginiz cok guzel neticelenir insallah...

2. anstel

Duseldorf - Amstredam - Brugge - Paris - Frankfurt

Ynt: Duseldorf - Amstredam - Brugge - Paris - Frankfurt Cok guzel fotograflanmis bir anlatım, Amsterdam ve Bruge gercekten cok guzel yerler gitmeyenler mutlaka gitmeli..
  3. anstel

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? merhaba, yunanistan-makedonya-kosova-arnavutluk-karadağ-hırvatistan-bosnahersek-sırbistan rotasını tamamlayarak yurda döndük; öncelikle uluslararası ehliyet konusu yunanlıların agresif tutumu yüzünden lınması gerekli 280 tl...

4. anstel

Arabayla Balkan Tur'u

Ynt: Arabayla Balkan Tur'u Merhaba, Yunanistan üzerinden gidilecekse vize almanız gerekiyor, diğer ülkeler vize istemiyor, guvenlikle ilgili olumsuz hic bir sey hissetmedik genede cok gec saatlerde issiz yerlerde araba sürmek tedirginliğe yolacabilir geceleri konaklayın gündüzleri hem gezer...
  5. anstel

Burkina Faso

Ynt: Burkina Faso

6. anstel

Burkina Faso

7. anstel

Burkina Faso

8. anstel

Arabayla Balkan Tur'u

Ynt: Arabayla Balkan Tur'u
  9. anstel

Arabayla Balkan Tur'u

10. anstel

Arabayla Balkan Tur'u

11. anstel

Arabayla Balkan Tur'u

12. anstel

Arabayla Balkan Tur'u

13. anstel

Arabayla Balkan Tur'u

Arkadaşlar kendi aracımla çıktığım Yunanistan üzerinden Makedonya-Kosova-arnavutluk-Karadağ-Hırvatistan-bosnahersek-Sırbistan gezisinden yeni dondüm insallah paylasimlarimi ilerleyen günlerde yapacagım, konuyla ilgili soruları olan arkadaslara yardımcı olmak isterim...
  14. anstel

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Adım bülent, yozgatlıyım, genelde yurt dışı gezileriyle ilgiliyım, hızlı ve çok yer görmek, gittiğim yerde bolca yürümek, uygun promosyon fiyatlarla uçmak, her zaman bir yerlere gitmek için hazır olmak, devamlı gidilemese bile rotalar oluşturmak, gezi...
  15. anstel

Amsterdam

Ynt: Amsterdam Amsterdama birkaç kez gittim, avrupaya ilk kez gideceklerin bence ilk başlaması gereken yerdir amsterdam, tam bir avrupa haritası gibi içinde herşeyi ve bütün avrupayı barındırıyor.

16. anstel

En Yaşanılası Ülke Norveç

Ynt: En Yaşanılası Ülke Norveç Kuzey ülkelerinde yaşamak eminim çok zordur, bir kere kış vakti kopenhag ve malmöye gitmişliğim var (malesef benim en kuzeyim) donmaktan beter oldum sıcak bir şeyler içmeyi çok sevdiğimi orada öğrendim, yapıları binaları kendileri gibi soğuk ve ruhsuz, herşey...
  17. anstel

Tayland Turu (Şubat - Mart 2011)

Ynt: Tayland Turu (Şubat - Mart 2011) gezi konusunda ilk defa gidecek bütün arkadaşlara nacizane tavsiyem, kendinizi sıkmayın rahat olun gideceğiniz yeri biraz araştırıp az çok bir harita bilgisini kafanıza yazın forumlarda sizden önce giden arkadaşların yazılarını okuyun az bi yabancı diliniz...
  18. anstel

Burkina Faso

Ynt: Burkina Faso http://www.facebook.com/photo.php?fbid=105576862829932&set=a.105433189510966.9070.100001328576039&type=1&theater http://www.facebook.com/photo.php?fbid=116904778363807&set=a.105433189510966.9070.100001328576039&type=1&theater resim eklemeye çalışıyorum ama daha yolun...

19. anstel

Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek?

Ynt: Hirvatistan, Kosova, Karadag, Bosna Makedonya Araba İle Gezmek? Merhaba benzer bir rotayı 1 hafta sonra bende izleyeceğim, merak ettiğim mesela karadağ için 70 euro girişte para alınıyormuş, kosova için tekrar 60 euroya sigorta gerekiyormuş diye forumlarda okuyorum, bilgisi olan arkadaşlar...
  20. anstel

Hollanda,Amsterdam ve Texel Adası

Ynt: Hollanda,Amsterdam ve Texel Adası inanın çok sevindim, benim hemen hemen bütün ailem grevenbroich-kapelen civarında yaşıyorlar, anstel ve alrath'da ablalarım yaşıyor, otobüsle grevenbroiche geldiğimde genelde montaunus hofdan camiye kadar yürürüm ordan sonrada bahnofdan geri dönerim...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri