Arama sonuçlarınız

1. abolgi

CAMPER VW TRANSPORTER İLE AVRUPA

Ynt: CAMPER VW TRANSPORTER İLE AVRUPA Kazasız belasız ve cezasız, hayırlı yolculuklar dilerim.

2. abolgi

Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı (21-22-23 Nisan 2012)

Ynt: Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı (21-22-23 Nisan 2012) Kamp ateşi için kas gücünü en fazla kullanan Rıfat abi, dalları kırarken uçan tekmeleri ile tıpkı bir hızar gibi etkili Ümit abi, gençliğin verdiği enerji ile elinde kah balta kah testere ile ağaç üstünde...
  3. abolgi

Ynt: Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı (21-22-23 Nisan 2012) sağlık olsun, hala ne işim var burada diyorum aklım ışıkdağında kaldı ;) . Dudaklarım çatlamış, geldim geleli yoğurt gibi krem sürmeme rağmen hala toparlanmadılar, bişey daha öğrenmiş oldum.

4. abolgi

Tuvalet Kimyasalları

Ynt: Tuvalet Kimyasalları Isparta'dan Bucak'a geçerken hoş manzaralı, çamların arasında bir yer ilişti gözüme, hemen çektim arabayı indirdim sandalyeleri, hazırladık kahvelri keyif yapacağız. rüzgar yön değiştirdi ve bir koku aman allahım dayanılır gibi değil, hemen toparlandık ayrıldık oradan...
  5. abolgi

Ynt: Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı (21-22-23 Nisan 2012) Bisiklet turları dışında ilk kampımdı. Yorulsamda çok keyif aldım. Harddisk e format atıp geldim desem yeridir. Özellikle kampın bu kadar keyifli geçmesinde en büyük emeği geçen Rıfat abi ve eşi Saadet...

6. abolgi

Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı Duyurusu (21-22-23 Nisan 2012)

01. Hikmet, Çicek, Alper ÖZKAN .....LT 28 motor karavan 02. Ö.Faruk DAMA özel araç 03. M.Emin Aydın 4x4 04. Ersin güzel 4x4 05. Ahmet Bolgi CBF150 ya da özel araç Cumartesi öğleye doğru 06. Gülderen-Ümit TİRYAKİ T5 Transporter 07. Zerrin YİĞİTER .... Özel Araç .... Pazar sabah 08. Murat BALCI...

7. abolgi

Gezenbilir; Geleneksel 23 Nisan Işık Dağı - Karagöl Kampı Duyurusu (21-22-23 Nisan 2012)

1.Hikmet, Çicek, Alper ÖZKAN .....LT 28 motor karavan 2.Ö.Faruk DAMA özel araç 3.M.Emin Aydın 4x4 4.Ersin güzel 4x4 5.Ahmet Bolgi CBF150 ya da özel araç
  8. abolgi

Karavan alma işi yattı havaya bağlı olarak motosiklet ya da araba ile çayyolundan geleceğim.
  9. abolgi

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Aslında karavan olayına yeni girecek birisine bu 3 önemli soruyu sormak pek bir anlam ifade etmeyecek 1 yıl sonrasında. kamp geçmişi olmayan biri düz yol- kampink konaklama diyecek, bir seyehatinde bir arkadaşımızla tanışıp...

10. abolgi

Karavanlanma ihtimalim oluştu , inşallah araç söylendiği gibidir ve üstadlardan olur alırda bende ilk göz ağrımla aranızda olurum.

11. abolgi

Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım

Ynt: Satılık Vasıta Sitelerinde Gördüğümüz Karavanları Tartışalım Konu hakkında benim bulduğum bir yazı var. Satış veya Devir Gümrük Vergilerinden Muafiyet ve İstisna Tanınacak Haller Hakkındaki 13/1/2000 tarih ve 2000/53 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı eki Kararın 51 inci maddesi kapsamında...
  12. abolgi

Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) Üstad, oldukça hızlı, alışılmışların ötesinde bir çalışma ve imalat oldu. Allah kazasız, belasız ve de cezasız kullanmayı nasip etsin.

13. abolgi

Kendi Karavanını Yapanlar; Peugeot Kamper- NAOS (seyyah54)

koltuklarda güzel oldu ellerinize sağlık.
  14. abolgi

Bir günlük Kızılcahamam gezisi 24-25.03.2012

Ynt: Bir günlük Kızılcahamam gezisi 24-25.03.2012 Rıfat abi, süper bir gezi olmuş kıskanmadım dersem yalan olur. Ümit bey yeni wv niz de karavanı aratmıyor anlaşılan tekrar hayırlı olsun. Neşeniz daim olsun .
  15. abolgi

KUZENLAR Bahri ÖZGEN Kerem ÖZGEN Ahmet Mert ANÇEL başınız sağolsun

Ynt: KUZENLAR Bahri ÖZGEN Kerem ÖZGEN Ahmet Mert ANÇEL başınız sağolsun Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin.

16. abolgi

Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar. Ducato Camper. İsmail Seçen (BİBS) İsmail bey maşallahınız var. zevkle takip etmekteyim çalışmalarınızı. çok güzel bir karavan çıkıyor ortaya. ellerinize sağlık.
  17. abolgi

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; Ducato 10m3 (Atiladi) Atilla bey yeni camperin oluşumunu keyifle izleyeceğim. size kolaylıklar dilerim.
  18. abolgi

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) merhaba Tahir bey.

19. abolgi

Tanışma Bölümü (Karavan)

Ynt: Tanışma Bölümü (Karavan) Aramıza yeni katılan arkdaşlar cümleten hoş geldiniz.
  20. abolgi

VW LT 31 Westfalia Karavanımız " BEYAZ MARTI "

aman arkadaşlar eşimde gaza gelip bunu almaya kalkmış alet gelmediği gibi parayıda zor geri alabildik, kredi kartından 1 ay gecikmeli taksitleri geri alıyoruz ama 1 aya yakın uğraşmamız gerekti.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.