Arama sonuçlarınız

1. mrtctnky

SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM

Ynt: SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM harun bey zaten ereğlide defender sayısı 2 elin parmaklarını geçmez.tahmin ediyorum zonguldakta da bu durum aynıdır.sizin için en iyisi sahibinden.com sitesinden bu araçları yakından takip etmeniz.

2. mrtctnky

SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM

Ynt: SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM çıkma hidrolik taktım.kar,çamur arazi her koşulda hiç bir sorunum olmadı çok şükür şuana kadar.olacağınıda sanmıyorum allahın izniyle çünkü başka bir def.ciden referans alıp bu konuda tecrübesi olan bir ustaya taktırdım.bir de uzun yolda yormasa beni hayırlı evlat...
  3. mrtctnky

SATILIK DEFENDER ARKA TAMPON

Ynt: SATILIK DEFENDER ARKA TAMPON .

4. mrtctnky

SATILIK DEFENDER ARKA TAMPON

elimde sıfır hiç kullanılmamış arka tampon vardır.fiyat 70 tl dir.ilgilenenler iletişime geçebilirler.irt:0532 355 5629
  5. mrtctnky

DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL

Ynt: DEFENDER YENİ MODEL PANJUR TAKIMI.. 350 TL işte karadeniz ereğliden yeni model panjur..

6. mrtctnky

torpidoya teyp montajı

Ynt: torpidoya teyp montajı ,

7. mrtctnky

torpidoya teyp montajı

bir parça kartondan sablon çıkartıp sonra mdf den kestirdiğim kalıpları döşemeciye kaplatıp L köşebentlerle konsola vidaladıktan sonra teybi monteliyosunuz.fakat cd çalarların kasası uzun olduğundan bu bölüme sığmıyor.En güzeli usb çalar.
  8. mrtctnky

SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM

Ynt: SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM kesinlikle bu deyişe katılıyorum.her araçta aynıdır bu durum bence ama bu küheylanın hali başka bu bir tutku
  9. mrtctnky

1991 model aracıma en az maliyetle hidrolik direksiyonu kaça takabilirim

Ynt: 1991 model aracıma en az maliyetle hidrolik direksiyonu kaça takabilirim 88 model aracıma otokar magirus direksiyonu taktırdım bi sıkıntısı yok.250 lik dodgelerinde direksiyonu uyumlu die biliyorum.araştırabilirsiniz.işcilik dahil 750-800 tl ye yakın bi maliyet tutmakta.

10. mrtctnky

SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM

Ynt: SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM güzel dilekleriniz için teşekkür ediyorum.

11. mrtctnky

SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM

Ynt: SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM inşallah sizde bu güzel duyguları yaşarsınız.
  12. mrtctnky

SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM

Ynt: SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM neden kimse yorumlarda bulunmuyo anlamıyorum.sadece mustafa güler kardeş yorum yapmış saolsun.koskoca sitede 2 kişimiyiz?

13. mrtctnky

SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM

Ynt: SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM .
  14. mrtctnky

SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM

15. mrtctnky

SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM

16. mrtctnky

SONUNDA ARACIMA KAVUŞTUM

aracımı haziran ayında aldığımda motor bloğunda yağlanma gördüğüm için zonguldak alaplıda kadırgalı bekir ustadan yardım istedim. Ustam motorun üst kapağını indirdirdikten sonra blokta çatlak fark ettik.çatlakları düzcede kaynattıktan sonra enjektörler ayarlandı ve subap takımlarını(220 tl)...
  17. mrtctnky

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (Off-Road) kdz.ereğli'den Murat ÇETİNKAYA Aslen SAFRANBOLU luyum.Fırıncılıkla uğraşıyorum. mesleğimde zorlu şartlarda taşımacılıkta yardımcı olabilecek 88 model bir defender aldım.benden önceki sahibi onunla ilgilenmediği için araba bana gelince ilgiye hasret bir şekilde...
  18. mrtctnky

Arkadaşımız Altuğ Onaran'ın (altug onaran) Doğum Günü Kutlu Olsun

Ynt: Arkadaşımız Altuğ Onaran'ın (altug onaran) Doğum Günü Kutlu Olsun altuğ bey sizinle nasıl görüşebiliriz?iletişimbilgilerinizi verebilirsiniz?torpido hakkında

19. mrtctnky

torpido için ne yapabilirim??

Ynt: torpido için ne yapabilirim?? mehmet bey verdiğiniz firmanın elinde torpido yokmuş.başka bir firmadan şansımızı denemiz gerekli.aracım hakkında yapmış olduğunuz değerlendirmede revizyon olarak neden kastetmiştiniz?aracın motorla ilgili gerekli btün bakımlarını detaylı bir şekilde elden...
  20. mrtctnky

torpido için ne yapabilirim??

Ynt: torpido için ne yapabilirim?? teşekkür ederim bu parçaları nerden temin edebilirim??onuda belirtirseniz minnettar kalırım.aracımın dış görüntüsü hakkında da yorumlarınızı bekliyorum.ayrıntılı resimlerini ilerleyen günlerde koyucam.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri