Arama sonuçlarınız

1. mrtctnky

torpido için ne yapabilirim??

Ynt: torpido için ne yapabilirim?? .

2. mrtctnky

torpido için ne yapabilirim??

aracımın torpidosunda çirkin görünen çatlaklar var.kaplama yapıldığı zaman orjinali gibi olmayacağını düşünüyorum.torpidomu değiştirme imkanım varmıdır?nerden temin edebilirim?fiyat konusunda bilgi verebilirmisiniz?
  3. mrtctnky

soldan çıkış safari şnorkel ihtiyacım var

Ynt: soldan çıkış safari şnorkel ihtiyacım var 88 model 2.5 düz dizelin hava filtresi solda olduğundan dolayı ancak soldan çıkışlı olacağını söylediler.ayrıca humada sağdan çıkışlı olan 290 tl ,soldan çıkış olan 481 tl. uçuk ve anlam veremediğim bir fark.selim bey fiyat konusunda aslında...

4. mrtctnky

soldan çıkış safari şnorkel ihtiyacım var

soldan çıkışlı safari şnorkel istiyorum.uygun fiyat olarak alabileceğim önerebileceğiniz bir firma varmıdır?çok farklı fiyat seçenekleriyle karşılaştım.sağdan çıkışlı şnorkeller 300 tl civarındayken soldan çıkışlı safari şnorkel 490 tl gibi.nereden biraz daha uyguna bulabilirim.??
  5. mrtctnky

Defender - Çıkma Aksesuarlar Konusunda Yardım

döşememin sağ bölümünde ufak çatlaklar var.canımı sıkan sadece bu olay.bi döşemeciyle görüşüp fikir alsam daha iyi olur dediğiniz gibi.diğer parçaları ne şekilde temin edebilrim?vinç , tampon , üst bagaj vs..

6. mrtctnky

Defender - Çıkma Aksesuarlar Konusunda Yardım

öncelikle yeni bir defender sahibi olduğum için çok mutluyum.aracımın ufak tefek mekanik masraflarını kendi imkanlarımca temin ettim. aksesuar olarak zamanla bazı parçaları yerlerine oturtturmak istiyorum.bunun içinde sizlerin tecrübelerinden yararlanmak istiyorum.bana bu konuda yardımcı...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri