Arama sonuçlarınız

1. R

Duster Yeni Motorlar ve Yeni Fiyatlar

Ynt: Duster Yeni Motorlar ve Yeni Fiyatlar Kesinlikle. Yalnız ben neden bu opsiyonu koymadıklarını anlamıyorum. Bunun ileri sürüldüğü gibi satış stratejisi ile de alakası yok bence, çünkü 4x4 ile 4x2'nin alıcıları farklı..Yani siz artık bu araçlarda çok temel olan ESP donanımını opsiyonel...

2. R

Duster Yeni Motorlar ve Yeni Fiyatlar

Ynt: Duster Yeni Motorlar ve Yeni Fiyatlar 110 BG'lik 4x2'de ESP+ASR tercih edilemiyor mu???
  3. R

Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET

Ynt: Dacia Duster´a En Çok Hangi Renk Yakışıyor? ANKET En çok beyaz Duster görmekle beraber, platin grinin de Duster'da hiç fena durmadığını düşünüyorum..

4. R

ESP ve ASR şart mı??

Ynt: ESP ve ASR şart mı?? Bu testte neden Fiat aracının ESP'li diğerlerinin ESP'siz test edildiği hakkında bir fikri olan var mı?
  5. R

ESP ve ASR şart mı??

Ynt: ESP ve ASR şart mı??

6. R

ESP ve ASR şart mı??

Ynt: ESP ve ASR şart mı?? Tüm model seçeneklerine bu fiyata eklenebiliyor mu? Ben sadece 4x4 110 bg'lik modelde standart olarak sunuluyor diye biliyorum, yanılıyor muyum?

7. R

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri İlgili haberin geçtiği bir diğer site : http://i-motoring.com/daciada-gucler-yukseliyor
  8. R

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi İnsan yüzlerce yazı, yorum, test vb. okusa da, canlı canlı duymak istiyor bazı şeyleri :) O yüzden lütfen yadırgamayın duster-canları :)
  9. R

Motor Isınmadan Kalorifer Isıtmıyor...

Ynt: Motor Isınmadan Kalorifer Isıtmıyor... Bir Şahin kullanıcısı olarak katılıyorum..Yaklaşık 5 dak sonra ısıtmaya başlar kalorifer; ama sağlam ısıtır. Renault'larda çok daha geç bildiğim kadarıyla..

10. R

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi Otomatik vitesli modelin sunulacağını zannetmiyorum, bence pek önemli de değil, ama güvenliğe yönelik bazı donanımların en azından lauratte (4x2) donanım seviyesinde opsiyonel olarak sunulmasını ümit ediyorum..

11. R

Yeni Renault Duster

Ynt: Yeni Renault Duster Doğru Renault amblemi ile çıksaydı fiyat böyle olmazdı ama iç donanım da böyle olmazdı.. Hadi o kadarı kalsın, keşke bazı donanımlar opsiyonel olarak sunulsaydı, örneğin bir ESP..
  12. R

Yeni Renault Duster

Ynt: Yeni Renault Duster Doğan görünümlü şahin misali ;)

13. R

Yeni Renault Duster

Ynt: Yeni Renault Duster Her şeyiyle daha göz doldurucu..
  14. R

ses yalıtımı

Ynt: ses yalıtımı Nedense bu sınıfta Tiguan'ın tasarımını bir türlü beğenemedim. Qashqai'nin de çok başarılı olduğunu düşünüyorum.
  15. R

Dizel Motorlar Eski Cazibesini Koruyacak mı?

Ynt: Dizel Motorlar Eski Cazibesini Koruyacak mı? LPG bu kadar kullanışsız, benzin bu kadar pahalı olduğu sürece evet..

16. R

Dizel Motorlar Eski Cazibesini Koruyacak mı?

Ynt: Dizel Motorlar Eski Cazibesini Koruyacak mı? Yakın gelecekte ESP'nin 85-90 BG'de opsiyonel olarak sunulma gibi bir ihtimal var mıdır acaba? Bayideki adam gelecek yıl böyle bir şey olabileceğini söylemişti..
  17. R

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Kazasız belasız yolculuklar dilerim.. Şu sıralar olmasa da ben de düşünüyorum. Hangi bayiden aldığınızı ve kaça mal olduğunu öğrenebilir miyim?
  18. R

Duster'ler de Gündüz Farı

Ynt: Duster'ler de Gündüz Farı Hoş durmuş gerçekten.

19. R

Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü

Ynt: Dacia Duster'ın Karavana Dönüşümü Başlıktaki "karavan" ifadesi olmasa yapılan değişiklikler daha fazla takdir edilebilirdi..
  20. R

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Eyvallah Ali Bey, ama şahsen zaten yüksek hız tutkunu değilim, bence Duster hızdan ziyade genel olarak manzaranın, yaylaların, bağın bahçenin keyfini çıkaracağınız bir araç. Ben sadece şehirler arası yolculuklardaki performansını merak etmiştim, kullananlar...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.