Arama sonuçlarınız

1. R

Dacia - Duster'in Eksileri

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Rüzgardan etkilenmesi doğal kesinlikle.. Yazılanlardan 4x2, 85 bg, dizel modelin otobanda ve diğer yol koşullarında (stabilize yayla, bahçe vb. yol koşulları) benim ihtiyacımı fazlasıyla karşılayacağını anlıyorum. ESP'nin opsiyonel olarak sunulmasını ümit...

2. R

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Genel olarak çekişle ilgili şikayet pek duymadım zaten. Gerçekten güzel bir araç, güzel bir tercih yapmışsınız; size de kazasız belasız yolculuklar dilerim, güle güle kullanın.
  3. R

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri 160 km zaten oldukça yüksek bir hız hocam, daha yükseğine gerek yok.. Beni otobanda 120-130'a güvenli şekilde çıkarsın yeter, bu hızlarda aracın sık sık eleştirilen savrulma durumu nasıl? Onu merak ediyorum. Bu arada ben de 85 bg 4x2 modelini düşünüyorum, tam...

4. R

Ynt: Dacia - Duster'in Eksileri Ben de bir süredir forumu takip etmeye çalışıyorum, yaklaşık bir sene sonra almayı düşündüğüm bir araç. Bence de fiyatı oldukça cazip yalnız ben özellikle otoban performansını merak ediyorum, forumda bununla ilgili olan kısımları okudum. Bir şeyler eklemek...
  5. R

Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!.

Ynt: Dacia Duster'ı Yoldan Çıkardık!. Takip..

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.