Arama sonuçlarınız

1. 1

Electrolux 3 Sistem Buzbolabi Sorunu

Merhaba. Asagida da resimlerini gordugunuz buzdolabi Electrolux dun aniden sogutmamaya basladi lo ile. 220 volt ve 12 volt calisabiliyor. Ancak LPG ile atesleme ve yanma da oluyor. Nedense dolap ici sogumuyor. PeteklerdPeteklerde HIC Bir soguma belirtisi dahi yok. Ipragaz TUP ve standard...

2. 1

Bisiklet Tasima Askisi Kapasitesi

Tesekkurler... Evet mecburen aski aparatini merdiven basamagina aplike ederek asmam gerekecek. Botu ve bisikleti de ana tasiyici platformda tutarim. Mantiklisi bu olacak sanirim.
  3. 1

Paylasim icin tesekkurler... Cok duzgun bir uygulama camper icin. Metal sac'in tasima kapasitesi yuksek oldugundan sorun cikarmaz. Benim aracta metal sacin tasima kapasitesi ne yazik ki sizinkinden daha dusuk. Mutlaka benim icerideki tahta profilleri kullanmam gerek.. O da baya bir mesakkatli...

4. 1

Tesekkurler Bilgi icin. Eura Mobil firmasi ile mail trafigi sonucunda bisiklet tasiyicisinin max.75 kg kapasitesinin oldugu bilgisine ulastim. Merdiven icin de onerilerini sordugumda merdivenin 150 kg.yukte test edildigini soylediler. Merdivenin daha mantikli bir tasima araci olabilecegini...
  5. 1

Evet bu mantikli. Motor 4/zamanli olmasa Karavan icinde depoya yatirabilrdim ama 4 zamanli motorlar dik tasinmali. Merdiven basamaklarindan birine aparat yaptirip tasiyabiilirim. Bisiklet askisina asmaktan daha emniyetli olAbilir. Bisiklet askisina Assam bile aracin ustundeki port bagaja halat...

6. 1

Tesekkur ederim.. 40 kg'dan fazl olmali. Zira 3 bisiklet 40 kg olsa bu kapasitr rn az 60 kg olmali.

7. 1

Merhaba asagida resmini gordugunuz bisiklet tasima askisinin maximum kapasitesinin kac kg oldugunu merak ediyorum. Zodiac botum ve 6 Bg 4 zamanli SUZUKI deniz motorum var. Agirligi 25 kg. Motor bana kabus oldu. Nerede tasiyacagimi bilmiyorum. Asagidaki resimdeki aparat tasiyabilirse siyah...
  8. 1

Motor Karavan Araçlarımızın "özel Amaçlı Taşıt" Sınıfında Olması Vatandaşı Mağdur Ediyor.

Aracim yabanci plakali 92 model eura Mobil. Tertemiz 700 TL aldilar. Sigorta yapan kiz kamyonet yazacakti ama mudurunu Telefonda arayip sordu. Daha once HIC yapmamis Boyle bir araca sigorta. Muduru de OZEL AMACLI ARAC deyince ona gore kesti. Sistemden de bana gosterdi. Bak Abi Ozel amacli arac...
  9. 1

Her secis, bir vazgecistir.

Her secis, bir vazgecistir.

10. 1

Motor Karavan Araçlarımızın "özel Amaçlı Taşıt" Sınıfında Olması Vatandaşı Mağdur Ediyor.

Guzel ve isabetli bir calisma olmus. En son sarp sinir kapisindan karavanimla girerken 3 aylik sigorta icin 700 TL istediklerinde sinirlenmistim. Yanimdaki TIR soforu 600 TL ile gecerken, kamyonet 210 TlL, araba 180 TL odemisken benden 700 TL almalari Turkiye'nin hala soyguna devam ettiginin ilk...

11. 1

Dalış Ve Sinüzit ???

Sinuzitten muzdarip dalislar kademeli yapilmali.. Zamanlamasi iyi uygulanmis kulak acma yontemi ile ilk gun 5 metre altina inmeden 20 dakika suda kalinmali.. Kis ayinda dalinacaksa alni koruyan 7. Mm elbise kullanmak sinus kanallarini genisleterek rahatlama saglar. Mutlaka sinusler bogaza...
  12. 1

1992 Eura Mobil

Simdi denemem sonuclandi. Oncelikle rehberlik ettiginiz icin cok tesekkur ederim. Islem sirasini maddeler halinde belirtmek isterim. 1. Su pompasini start ettim. 2. Lpg valfini (en alttaki valf) actim. 3. Boiler anahtarini start konumuna aldim (50 oC'ye ayarladim). Atesleme sonrasi isitici...

13. 1

1992 Eura Mobil

Tesekkurler hocam. tum denemelerimi yapınca yazacağım sonucu buraya.. Pompa oturma grubu altına monte edilmis DC bir pompa. Duvardaki panelde start stop butonu var. Pompa start edildiğinde eger boiler de sıcak su ısıtma modunda ise o zaman su pompalamaya başlıyor. (sanırım boilere pompalama...
  14. 1

1992 Eura Mobil

Hocam tesekkurler Bilgi icin. Valfi acinca kirmizi isik yanmiyor. Sadece yesil yaniyor. Sanirim az Bekliyorum. Boileri suyu isitmak icin actigimda pompa calismali mi? Ayrica Pompa Calisacak mi 20 dakika sonra suyu actigimda? Yani pompa hangi konumda olmali su isinmadan once su isindiktan...
  15. 1

1992 Eura Mobil

Merhaba Arkadaslar... 1992 model fiat ducato uzerine kurulu 1.9d motorlu EURA MOBIL marka karavanim var. Ancak icindeki sistem trumatik boiler ve isitma sistemi. bir türlü boilerden sicak su alamıyorum. atesleme sesini duyuyorum, ancak musluktan sıcak su gelmiyor. Acaba yanlış mı yapıyorum...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.