Arama sonuçlarınız

1. 7

Yurt Dışından Parça Getirmek İsteyenler

Ynt: Yurt Dışından Parça Getirmek İsteyenler ;D ;D barış kardeş yardımların içinde çok teşekkür ederim dediğin gibi aynı kargoya bir parça daha ekledim ekstra ücret ödemedim sanırım benim işim bayramdan sonraya kalacak ama yinede rahatladım sorunsuz geleceği için bu arada bu tarafa yolun...

2. 7

Yurt Dışından Parça Getirmek İsteyenler

Ynt: Yurt Dışından Parça Getirmek İsteyenler benim parçam istanbula girdi fakat gümrüğemi takıldı anlayamadım.uluslararası gönderi serbest diyor fakat yanda ithalat yazısını kondurmuşlar. Oct 22, 2012 15:30In transitISTANBUL TRPackage available for clearanceOct 22, 2012 15:45International...
  3. 7

96 BLAZER lpg de rolantı sorunu yardım!!!

Ynt: 96 BLAZER lpg de rolantı sorunu yardım!!! 0544 550 50 81 kusura bakma geç oldu biraz ;D

4. 7

Ynt: 96 BLAZER lpg de rolantı sorunu yardım!!! bu arada senin aldığın parçaya ihtiyacım var tps ve rolanti valfi ebay uk de daha ucuz buldum bunu fedexlemi getirtmek gerekiyor
  5. 7

Ynt: 96 BLAZER lpg de rolantı sorunu yardım!!! barış kardeş enjektör geldiğinde gümrüğe gittim adamlar bu seferlik al ama araba parçası yasak dediler bende tırstım açıkçası birkaç kişiyle görüştüm istanbulda sorunsuz alınıyor diyorlar ben alırken fatura ruhsat fotokopisi falan ne kadar belge...

6. 7

Ynt: 96 BLAZER lpg de rolantı sorunu yardım!!! amerikadan parça getiren arkadaşların yorumlarına bakıyorum sanki sanayiden alır gibi rahat anlatılıyor ben enjektör getirdim 200 $ antalya gümrükten çekene kadar yapmadığım atraksiyon kalmadı bu işin püf noktasımı var yoksa burdaki...

7. 7

Ynt: 96 BLAZER lpg de rolantı sorunu yardım!!! sensörü temizletmeye gideceğim birazdan umarım ondandır ebay a gelince dostum enjektör getirdim geçenlerde inan alana kadar göbeğim çatldı antalya gümrüğü çok sorun çıkartıyor bu konuda korkumdan parçadagetiremiyrum takılır diye umarım temizlemeyle...
  8. 7

Ynt: 96 BLAZER lpg de rolantı sorunu yardım!!! bende benzindede yapıyor gazdan olacağını sanmıyorum arabadan soğudum açıkçası
  9. 7

Ynt: 96 BLAZER lpg de rolantı sorunu yardım!!! selam konu eski bir konu hortlattım ama bendede aynı sorun var birde gaza yüklendiğinde araba silkeleme yapıyor sendede yapıyormuydu?

10. 7

Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

Ynt: Chevrolet Sahipleri Kaç Kişi?

11. 7

Blazer S-10 ve 4.3 V6 ?..

Ynt: Blazer S-10 ve 4.3 V6 ?.. çok teşekkür ederim
  12. 7

Blazer S-10 ve 4.3 V6 ?..

Ynt: Blazer S-10 ve 4.3 V6 ?.. barış kardeş bende ebay den bikaç parça almam gerekiyor tavsiye edeceğin bir satıcı varmı burda çok uçuk fiyatlar aldım

13. 7

aracımın arazi düğmeleri yok

Ynt: aracımın arazi düğmeleri yok ama üzerinde orjinal kapak var enteresan
  14. 7

aracımın arazi düğmeleri yok

95 blazer aracımın arazi düğmeleri yok arazi geçişleri otomatik olabilirmi düğmenin olduğu yerde orjinal olduğunu düşündüğüm bir kapak var sonradan iptal oluyormu bu apart tecrübeli arkadaşlar bilgilerini paylaşırsa sevinirim
  15. 7

blazer için hangi marka tüp?

1995 blazer için sıralı sistem tüp taktırmayı düşünüyorum hangi marka tavsiye edersiniz? şu an için en uygun olan fiyat atiker 1.600 tl

16. 7

Check Up

Ynt: Check Up evet takalım ama 850 tl den bahsediliyor ebayda çok düşük fiyatlar görüyorum ordan getirtmeye çalışacağım.. ama en önemlisi tam anlamıyla aracı teslim edecek bir usta bulunamaması ahmet usta dahil daha tecrübeli arkadaşlar antalyada delta derken bir yandan da deltanın söktüğü...
  17. 7

Check Up

Ynt: Check Up krank sensörünü o aletle anladı bu arada afedersiniz krank mili değil sensörü
  18. 7

Check Up

Ynt: Check Up ;D yok şaftı akın usta sökmüştü aracın orjinal şaftı değil diye enteresan ses yapıyor ve direksiyonu tam kırdımızda araç gitmiyor diye fakat ali ustada kesinlikle şaft alıp takmamız gerektiğini söyledi tabi anlamayıncada sadece melül melül bakmaktan başka bir tepki veremiyor insan

19. 7

Check Up

Ynt: Check Up ben bugün eski sanayide ali ustayı buldum aracı bir alete bağladı ve sıkıntılar tek tek ekranda göründü krank mili ve ön şaftın değişmesi gerektiğini söyledi şimdi parça arayışına girdim ali usta bana işinin ehli gibi geldi en azından ilgili bir usta parçaları bulunca gidip...
  20. 7

Check Up

Ynt: Check Up mehabalar bende aranıza yeni katıldım 95 blazer aldım ve araca aşık oldum diyebilirim fakat tek sorun antalyada iyi bir usta bulmak tavsiye edeceğiniz bir usta varsa paylaşırsanız sevinirim yoksa ahmet ustanın yeri nerdedir acaba saygılar....

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.