Arama sonuçlarınız

1. kry34kry

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? Merhaba; Bu aralar antenin çok uzun olmasına takmış durumdayım ;D Mevcut anten yerine kısa anten kullanan var mı? ???

2. kry34kry

DUSTER SİGORTA KASKO

Ynt: DUSTER SİGORTA KASKO ben mayısta 4X2 için 1250 ye axa dan yaptırdım , yeni araç fiyatı teminatı mı ne öyle birşey dahil, (zamlansa bile o günkü 0 araç fiyatını karşılamak için ) sigortalarda zamlanmamıştı bu kadar 300 gibi bişeyde o tutmuştu. birkaç firmadan fiyat alınmasını tavsiye...
  3. kry34kry

Clio 3'ü satıp Duster 110 bg, 4*2 aldım :)

Ynt: Clio 3'ü satıp Duster 110 bg, 4*2 aldım :) hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

4. kry34kry

Dacıa Duster 2013 de nasıl olcak???

Ynt: Dacıa Duster 2013 de nasıl olcak??? 1.2 motorl benzinli turbo lu 115 beygirlik versiyonun olacağıda söyleniyor ama türkiyeye gelirmiki
  5. kry34kry

Dacıa Duster 2013 de nasıl olcak???

Ynt: Dacıa Duster 2013 de nasıl olcak??? Merhaba; Bir habere göre 2013 yılı 2. yarısında makyajlı kasa geliyormuş. Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar'ın verdiği bilgiye göre, yeni Dacia Sandero ve Stepway modelleri bugün itibarıyla satışta olacak. Yeni Renault Symbol Ocak 2013'te, Clio...

6. kry34kry

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? bu hafta sonu aynı durum benim de başıma geldi , silecek suyu bitti sandım ilk önce kaputu açtım ön silecekler için su atan hortum kopmuş ve t bağlantısı filan düşmüş , anlam veremedim. kopmasına sebep olabilecek bir durum da yok, bu durum kronik olabilir mi?

7. kry34kry

DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER

Ynt: DUSTER SON DEĞİŞİKLİKLER bende faz dan aldım sağolsunlar çok ilgililerdi, oldukça yardımcı oldular.
  8. kry34kry

Macera Paketim ve Yeni Kolçağım.

Ynt: Macera Paketim ve Yeni Kolçağım. güzel olmuş güle güle kullanın, ben de aracıma kolçak taktırmayı düşünüyordum çok yakışmış
  9. kry34kry

Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption)

Ynt: Dacia Duster Yakıt Tüketim Tecrübeleri (Fuel Consumption) hayırlı olsun güle güle kullanın. silecek kolunun ucunda bulunan butona basıp yakıt bilgilerine geldiğinizde kilometre sayacının ordaki düğmeye 2-3 saniye basılı tutarsanız sıfırlanıyor.

10. kry34kry

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği dağ şekli içinde kartanesi gibi bir sembol olması gerekiyor (resmi yükleyemedim sanırım) kış lastiği olması için , benim dusterda da bulunan lastik ise latitute tour hp m+s yazmasına rağmen (M=mood=Çamur , S=Snow=kar) kış lastiği sembolü yok bu yüzden kış lastiği...

11. kry34kry

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 13. Bölüm Duyurusu (Boloff ile Mudurnu) önceki tüm bölümleri eksiksiz izledik , yenilerini sabırsızlıkla bekliyoruz. Başarılar dilerim..
  12. kry34kry

Yeni DUSTER nasıl olsun?

Ynt: Yeni DUSTER nasıl olsun? oldu olcak katlanıp cebe de girsin :P ??? ;D

13. kry34kry

2012 Duster verilip Opel Mokka alınır mı

Ynt: 2012 Duster verilip Opel Mokka alınır mı 1.6 olan versiyonundan bahsedilmiş benim önceki astra'da kullanılan 115 hp lik motor, 8,5 şehir içi kullanım verilmiş gerçi fabrika verisi ama ben ortalama olarak 10,5 lt tüketiyordum, elimden çıksın diye yok pahasına verdim. iyiki vermişimde...
  14. kry34kry

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi istanbul çerkezköy arası otobanda klima açık 5 kişi + bagaj full 180 km rahat şekilde gidilebiliyor yüklü olunca iyice oturuyor yola.
  15. kry34kry

Dacia Duster ile Şehirde Off-Road Heyecanını Yaşa!

Ynt: Dacia Duster ile Şehirde Off-Road Heyecanını Yaşa! 1-2 Eylül Ankara / Kentpark AVM

16. kry34kry

Dacia Duster ile Şehirde Off-Road Heyecanını Yaşa!

Ynt: Dacia Duster ile Şehirde Off-Road Heyecanını Yaşa! 18-23 Ağustos 2012 Babylon Beach Çeşme / Aya Yorgi Koyu 25-26 Ağustos 2012 Konya / Kule Site AVM
  17. kry34kry

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi tırrrrrrrrrrrrrrr diye bi ses var sürekli fan açıkken bendede ama önemsemedim, nasıl olsa teybin sesi hep açık ;D
  18. kry34kry

Duster için kapıya cam düğmesi

Ynt: Duster için kapıya cam düğmesi ön sol kapı için çoklu düğme 1.6 dynamique lerde var sanırım parça kodu 8200195937 arkadaki tekli ve sağ ön kapı için olan modelleri henüz bulamadım.

19. kry34kry

Ynt: Duster için kapıya cam düğmesi çok teşekkürler..
  20. kry34kry

Arkadaşlar merhaba, Renault Dusterların ön ve arka kapılarda cam otomatiği var ve çok güzel duruyor, bunları temin edebileceğimiz bir yer bilgisi olan varmı, internette aradım ama bulamadım. Ön Kapı [br] [br][br]Arka Kapı

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri