Arama sonuçlarınız

1. kry34kry

Duster Kış Lastiği

Ynt: Duster Kış Lastiği nokian ların şu an fiyat 336 tl kdv dahil http://www.hepsiburada.com/liste/nokian-215-65-r-16-xl-102-h-nokian-wr-g2-suv-lastik/productDetails.aspx?productId=otkmtt441521&categoryId=259720 kışa bırakmamak gerek sanki

2. kry34kry

Dacia Duster Muhabbet Köşesi

Ynt: Dacia Duster Muhabbet Köşesi takipteyiz ;)
  3. kry34kry

Dacia Duster ile Şehirde Off-Road Heyecanını Yaşa!

Ynt: Dacia Duster ile Şehirde Off-Road Heyecanını Yaşa! 4-5 Ağustos 2012 Denizli- TerasPark AVM

4. kry34kry

Dacia - Duster Fiyatları

2005 2.0 TD4 HSE kullandım bir süre ( 0 dı araç baya olmuş :) ) gerçekten usta bulmak zor bakım için borusana gidiyorduk el mahkum, dediğiniz gibi yağ eksiltiyordu eklemek gerekiyordu ara ara , sonra astra aldım benzinli oda benim kullanım tarzıma uymadı yakıttan çok çektim sonra sattım, şuan...
  5. kry34kry

Ynt: Dacia Duster ile Şehirde Off-Road Heyecanını Yaşa! 28-29 Temmuz 2012 İzmit Outlet AVM

6. kry34kry

Kış Lastiği Zorunlu Oluyor! Karar alınmış...

Ynt: Kış Lastiği Zorunlu Oluyor! Karar alınmış... sadece birtanesini taksak :) bu durumda sistemde bir açık yakalamış olurmuyuz :P

7. kry34kry

Ynt: Dacia Duster ile Şehirde Off-Road Heyecanını Yaşa! bu hafta beşiktaş
  8. kry34kry

Duster Ogs sınıfı ve köprü geçiş ücreti

Ynt: Duster Ogs sınıfı ve köprü geçiş ücreti teşekkürler
  9. kry34kry

Ynt: Duster Ogs sınıfı ve köprü geçiş ücreti 01/01/2012 tarihi saat 00:00 'den itibaren geçerlidir. SINIF ARAÇ TİPİ KÖPRÜ GEÇİŞ ÜCRETİ(TL) 1 AKS ARALIĞI 3.20 m’DEN KÜÇÜK İKİ AKSLI ARAÇLAR Otomobiller, Motosiklet Aks aralığı 3.20 m.’den küçük Kamyon, Kamyonet ve...

10. kry34kry

Duster Ogs sınıfı ve köprü geçiş ücreti hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilirmi ???

11. kry34kry

Yeni CD çalar.

Ynt: Yeni CD çalar. teyp kullanışlı olmuş gerçekten. 3.resim yok bu arada mikrofon tam olarak nerede?
  12. kry34kry

http://www.dacia.com.tr/page.aspx?id=865&news_id=171&ref=duster-off-road Dacia Duster ile Şehirde Off-Road Heyecanını Yaşa! 21-22 Nisan İstanbul - Caddebostan sahil 28-29 Nisan İstanbul - beşiktaş Barboros Hayrettin Paşa Parkı 05-06 Mayıs Edirne - Margi AVM 10-11 Mayıs Bursa -...

13. kry34kry

Neden Dacia Duster?

Ynt: Neden Dacia Duster? hem suv sınıfı olsun artı olarak düşük vergi olsun istiyorsak düşük yakıt tüketimi olsun istiyorsak servis sıkıntısı da çekmeyeyim diyorsak fiyat açısından bu fiyatta başka araç olmadığını düşünürsek kıyaslama yapılmadan almak gerek iyi ki de almışım
  14. kry34kry

dizel 90 beygir 4x4 dizel 110 beygir 4x2 kıyaslaması

Ynt: dizel 90 beygir 4x4 dizel 110 beygir 4x2 kıyaslaması bende %95 şehir içi kullanacağım için 4x2 110 bg lik modelini tercih ettim ;) gerçek anlamda araziye çıkmadıkça 4x4 gereksiz ki 4x4 alıpta yakıt tasarrufu amacıyla 4x2 olarak kullananlara forumda denk gelirsiniz. sandero veya...
  15. kry34kry

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi herkeze selamlar bende sonunda aranıza katıldım. ay başı gelsede aracıma kavuşsam ;) Dacia Duster 1.5 Dci Laureate 110bg 4x2

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri