Arama sonuçlarınız

1. D

2006-2008 Otomatik Grand Vitara Arıyorum

2006 74 bin küsür km de 5k 2.0 otomatik jlx-al. Geçen sene prins lpg takıldı 10 bin km önce muayenesine daha olduğu için işletmedim henüz. Araziye hiç girmemiş, içi dışı tertemiz yırtıksız, söküksüz, yanıksız. Kaput tavan arka kaput boyasız, yanlarda bazı parçalarda boya var ama hatırlamıyorum...

2. D

2006-2008 Otomatik Grand Vitara Arıyorum

2006 model 74 bin de 5k otomatik sahibiyim. Ne kadar düşünüyorsunuz. Ben de sedan araca geçmeyi düşünüyordum. Özelden mesaj atabilirsiniz.
  3. D

Grand Vitara 3K 1.6 JX-A MT Nasil Yakar ?

Ben de 5 kapılısı var ve hız sabitleyici mevcut hem de ilk çıkan 2006 üretimi olmasına rağmen. 2011 ve ustu modelde büyük ihtimal hız sabitleyici mevcuttur.

4. D

Grand Vitara Için Yardımlarınızı Bekliyorum...:)

Yükseltilmiş araçlarda konfor kaybı oluyor bir de virajlarda dikkatli olmak gerekiyor. Koy yolunda kullanılacaksa yükseltilmemiş ve offroad da kullanılmamış araç öneririm. Yükseltilmiş araçlarda ayrıca fazla yakıt tüketimi olur.
  5. D

Suzuki Vitara 2.0 V6 Çekiş Sorunu

Kompresyon testi yaptırıp subapların durumuna baktırın. Eğer subaplarda sorun varsa çekiş düşüklüğü yaşarsınız. İkinci olarak bujilere ve kablolarına baktırın.

6. D

2005 Suzuki Grand Vitara 2,0 Otm Düzeltme Ve Ilave Çalışmaları

Anladım. Ebay deki satıcıların da hangisi orjinal hangisi değil belli olmuyor. İnsan çekiniyor orjinal mi diye. Ben de sanal kart kullanıyorum internet alışverişlerimde ve alışveriş yaptıkça azalan limit belirliyorum alacağım şeyin fiyatına göre. Tavsiye ederim.

7. D

Sayın troyexplorer, orjinal yedek parça alabileceğimiz yurtdışı sitelerinin adlarını verebilir misiniz? Bir de mal yurda girerken gumruk olaylarında sıkıntı oluyor mu? Kolay gelsin.
  8. D

Grand Vitara Tutulan Kasa Ve Model Hangisi Acaba 2003 2004 2004 Için Tutulan Model Diyorlar.

Tipi ve iç tasarımı hangisinin hoşunuza gidiyorsa onu alın. Bende 2006 kasası var çok memnunum.
  9. D

Sayın troyexplorer, bu iyileştirmeleri yaparken sokme takma işlerindeki bilginizi nereden edindiniz? Ben sokmeye kalkışsam kesin pimler elime gelir bir yerleri kırarım diye korkuyorum :)

10. D

Megazipten mi sipariş verdiniz orjinal ürünü?

11. D

DDIS fransız motoru. Xl-7 modelleri saç baş yoldurtur sakın bulaşmayın. Yeni kasalarınki az sorunluymuş duyduğuma göre onlarda da meşhur egr valfi sorunu var sanırım. Renaultlarda kullanılan 1.9 dizellerle aynı motor fakat parçaları birbirine uymuyormuş öyle diyorlar. Dizel alacaksanız km çok...
  12. D

Eski aracımı satmaya çalışırken nelerle karşılaştığımı yazsam ufak bir şaka kitabı olur. Allah kolaylık versin :)

13. D

2006 yeni kasa benzinli otomatik jlx-al modeli. Yakıt benzinde Ankara şehiriçi sıkışık trafik 12.5 lt benzin, 15 lt lpg yakar. Şehirler arası gaz pedalına basılma tarzına göre 9 lt ye kadar az (benzin) yakabilir. Yol tutuşu mükemmel, eski aracım aurisimin arkasının kaydığı yerlerden bununla daha...
  14. D

Hocam iyi günler. Benim 2006 kasa vitarada gunduz farları (park lambaları) sarı. Bunu ledlerle değiştirmek istiyorum. Muayene de bu park lambalarına bakıyorlar mı? Bir de hiçbir yerde değişim videosunu bulamadım. Bunu kendim değiştirmek istiyorum, nasıl yapabilirim?
  15. D

Buji Bobini 2004 Gv.5 Kapılı 2000 Motor.

Tamamdır. Benim asıl size sormak istediğim. Bizim grandlarda on iki kapıda kapı eşiği lamba yerleri var fakat içinde lamba yok. Nereden bulabiliriz, hangi markanınki uyar acaba bilginiz var mı?

16. D

Dun gece kontrol ettim. Power tuşu yanıyor. Cam düğme takımında sadece şoför camı tuşu yanıyor "auto" olarak diğerlerinin hiçbiri yanmıyor.
  17. D

Benimki bir üst kasası. Power tuşu yanıyor ama cam tuşlarının şoför dışındakiler yanmıyor diye biliyorum. Bir dahaki binişime bakmam lazım dikkat etmemişim pek.
  18. D

Yan sanayi rotlara 250 ₺ verdim. Orjinalinin tanesi 300 ₺ imiş. Nasıl ucuzlama bu anlamadım.

19. D

Otomatik şanzıman yağ filtresinin fiyatı da 500 ₺ den 700 ₺ ye çıkmış. Neden böyle dedim. Çok sık değişen birşey değil abi ondan diye saçma sapan bir cevap aldım.
  20. D

Ben bujileri değiştirirken kablosu var mı bunların değiştirelim dediğimde. Kablo yok bobin var o da kolay kolay arıza vermez. Zaten tanesi 900 ₺ dediler. Teşekkür ettim sadece inşalllah sorun çıkartmaz :) araç 2006 gv 5 kapı 2.0

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri