Arama sonuçlarınız

1. unlztrk

Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl?

Ynt: Defender Bize Uygun Mu, Deneyelim Ama Nasıl? Defender işi çok hassas bir konu olsa gerek. Bende Lada niva var. Komple toplanmış bir araba parçası son derece ucuz olduğundan istediğini anında yeniliyorsun. Aldığın ladadan korkmazsın çünkü en fazla 300-500 masraf açar. Gel gelelim...

2. unlztrk

Lada Niva'ya Egsoz Manifoldu Ve Headers Yapılır

Ynt: Lada Niva'ya Egsoz Manifoldu Ve Headers Yapılır Bu zımbırtı arkasından ana avrat sövdüğüm patlak egzoslu şahinlerin sesinden çıkarmıyordur her halde?
  3. unlztrk

Lada Niva Portal Aks

Ynt: Lada Niva Portal Aks Olmadı mı daha bir şeyler?

4. unlztrk

Site Çok Yavas

Ynt: Site Çok Yavas Ben de bir iki defa yazdım yönetime ama ilgilenen olmadı. Yavaşlık sinir bozucu muadil bir site oluşturulsa bir çok üyenin kayacağına eminim. (Sorun da belli, css ve js dosyalarının sıkıştırılması gerekiyor.)
  5. unlztrk

Lada Niva Portal Aks

Ynt: Lada Niva Portal Aks Tüm arazicilerin hayallerini süsleyen parça, hadi bakalım takipteyiz...

6. unlztrk

LADA NİVA TRAİLMASTER YÜKSELTME KİTİ 5CM

Ynt: Lada Niva Trailmaster Yükseltme Kiti 5cm Bir pislik yapıp hortlatayım bu konuyu. Kaner iki üç defa arabanın fotolarını istemiş. Görmek ve anlatmak istediği şey tam olarak şu aslında. Siz sadece amortisör yükseltmesi yapıyorsunuz, bunun dışında bir parça kullanmıyorsunuz. Araç yükseliyor mu...

7. unlztrk

Bu Hafta (28.12.2014) Organizasyon Var Mı?(istanbul)

Ynt: Bu Hafta (28.12.2014) Organizasyon Var Mı?(istanbul) Bu forumunda bu güzelliği var işte neredeyse 1000 kişi bakar bir kişi cevap yazmaz! Alt başlıkta Agoff'un çekmeköye girdiği parkur var kardeşim soft olmasının yanında çamur lastiği olan tek araçla girilebilecek bir parkur. İkinci bir...
  8. unlztrk

AGOFF; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :)

Ynt: Agoff; Polonezköy Civarı Trophy Görselleri :) Arkadaşlar lütfen bu rampayı denemeyin!!! Bu rampa açı olarak uygun değil, kazara arabanın burnunu yan çevirirseniz yuvarlanma riski oldukça yüksek. Yukarından inişte de sürüklenirsiniz. Kesinlikle tavsiye etmem. Ayrıca cumartesi günü saat 14...
  9. unlztrk

Istanbul (Anadolu) Hafif Off Road parkur tavsiyesi

Ynt: Istanbul (anadolu) Hafif Off Road Parkur Tavsiyesi Bu yağışlardan sonra tek başına offroad deneyimi yapılmaz. Saplanır kalırsınız. Ya da gider ufacık bir su birikintisinden korkup geri dönersiniz, kısacası tat vermez. En az iki araç o da temkinli olmak kaydı ile. Bu tarz bildiğim en iyi...

10. unlztrk

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Hasan, Ugur ve Dincerin kurmus oldugu offroad gurubu... Offunu soylemeden hud'unu hizli hizli soylersen motor sesini de duyabilirsin

11. unlztrk

Lada Niva Gaz Yemiyor Mersin De Bildiginz İyi Bir Usta Varmıı

Ynt: Lada Niva Gaz Yemiyor Mersin De Bildiginz İyi Bir Usta Varmıı Madem konuyu hortlattınız bende bir iki kelam yazayım. Çekiş sorunu şu şekildeyse; Araç düz yolda gidiyor, rampada stop etme seviyesinde çekişten düşüyor rampa yukarı belli bir devri geçmiyor Öncelikle gazınızın olduğundan...
  12. unlztrk

Lada Niva Hidrolik Direksiyon

Ynt: Lada Niva Hidrolik Direksiyon http://www.direksiyoncu.net/ Linkteki yerle görüştüm, çıkma direksiyon uyduruyormuş nivalara bir kaç tane yapmış daha önceden. Fiyat 1200 gibiydi yanlış hatırlamıyorsam. Yinede arayıp sorun.

13. unlztrk

Hangi Termos?

Ynt: Hangi Termos? Konunun tarihi epey geçmiş ama yazmadan edemedim. Bende epey araştırmıştım. Termos Aladdin stanleydir ve bu markanın bir sürü çakması var ortalıkta. Dikkat edin aladdin ayrı stanley ayrı aladdin stanley ayrı markalardır siz yeşil olan termosu, aladdin stanley olanı tercih...
  14. unlztrk

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi burdaki sessizlik beni ürkütüyor ya. Bişey mi oldu kimseden ses çıkmıyor.
  15. unlztrk

Niva Arazi Şanzıman Kullanımı

Ynt: Niva Arazi Şanzıman Kullanımı 3 ayri vites kolu var, buyuk olani biliyorsunuz zaten. Ortanca kol araci takviyeye alir gucu artirir hizi dusurur. çok dik rampalarda kullanilmasi lazimdir. Kücük kol orta kilittir camurdan cikmaniz icin tekerleklerin donusunu optimize eder. Kucuk kolu...

16. unlztrk

Uzman Sorusu

Ynt: Uzman Sorusu İste bilmeyince öğrenesi geliyor insanin.
  17. unlztrk

Uzman Sorusu

Ynt: Uzman Sorusu https://www.expeditionexchange.com/pullpal/ mesela boyle bir alet var.
  18. unlztrk

Uzman Sorusu

Ynt: Uzman Sorusu ??? bu isin daha sistematik bir yolu olmali.

19. unlztrk

Uzman Sorusu

Hep kafama takılan bir konudur bilgisi veya fikri olan varsa memnun olurum. Kumsalda battınız araçta vinç var ama çevrede bağlayacak herhangi bir cisim yok bu durumda vinci kullanarak nasıl çıkarsınız? Peşinen söyleyeyim bu sorunun cevabını bende bilmiyorum mantıklı bir cevap alırsam vinç...
  20. unlztrk

20.04.2014 Hudoff Nereye Gidiyoruz

Ynt: 20.04.2014 Hudoff Nereye Gidiyoruz :) Gelmeyi cok isterdim ekip yine kalabalik guzel bir gun olacak hudoff ekibi icin. keske katilabilseydim ama soz verdik bir kere.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri