Arama sonuçlarınız

1. unlztrk

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi Adama at arabası dediniz dediniz aha bak gitti dozer gibi defenderi çekti :)

2. unlztrk

Hudoff Muhabbet Köşesi

Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi :) Deneme başarılı. Aslında sizin grup olarak telsiz görevi yapacak bir uygulama bulmanız lazım. Mutlaka vardır grup içi telsiz uygulamaları.
  3. unlztrk

Lada Niva Alacağım / Yardımlarınız Rica

Ynt: Lada Niva Alacağım / Yardımlarınız Rica Benim tercihim kesinlikle ikinci araç olurdu. Hem daha düzgün, hem modelli, hemde takas yapılır (epey bir pazarlık payı var) yazıyor. Tabi iki aracı da yakından görün çünkü buradan iyi görünen altına bakınca tırt çıkabilir. Görünen de ikinci daha iyi...

4. unlztrk

lada alirken nelere bakilmali ?

Ynt: Lada Alirken Nelere Bakilmali ? Bu tamamen sizin zevkinize, içinize sinmesine bağlı. Şahsen benim nivayı tercih etmemdeki sebep istediğim gibi keser modifiye eder, rahat rahat acımadan dağa taşa sürerim düşüncesiydi. Üstelik parçasının ucuz olması çok büyük bir avantaj. Defender da arazi...
  5. unlztrk

Ynt: Lada Alirken Nelere Bakilmali ? Asfalttan kasıt tabi ki 50-60 km lik yollar değil, 500-600 km gidip geleyim manasında. Bir niva ile akdeniz turu yapmak var, birde cherooke ile! Ama ormanda da bir niva ile rahat rahat dolaşmak var birde cherokee ile! Yani amaç arazi ağırlıklı ise hem...

6. unlztrk

Hudoff Çiftalan Gezimiz 16.03.2014

Ynt: Hudoff Çiftalan Gezimiz 16.03.2014 http://www.warn.com/corporate/images/90/TechGuide_PN62885-A2.pdf Hem çeken hem çekilen aracın içinde en azından şoför var, buradaki amaç halatın ucundaki metalin araçlardaki kişilere zarar vermemesi. Sadece bir tavsiyeydi.

7. unlztrk

Hudoff Çiftalan Gezimiz 16.03.2014

Ynt: Hudoff Çiftalan Gezimiz 16.03.2014 Ufak bir hatırlatma yapamadan edemedim. Videoda defender'i çekmişsiniz, arkadaşlar bir aracı battığı yerden çekerken aradaki çekme halatının üzerine mutlaka yumuşak bir ağırlık koyun. Bu bir kilim, kazak, içi yumuşak bir şeyle dolu poşet bile olabilir...
  8. unlztrk

Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz Geçmiş olsun ne oldu kayıp mı oldular?
  9. unlztrk

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz Arkadaslar bulusma noktasinin koordinatlari nedir? Son dakika suprizi yapanlar olabilir :)

10. unlztrk

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz Bismillahirrahmanirrahim.

11. unlztrk

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz Lopezin geçen hafta ki hali. Üstüne 3 gün aralıksız yağmur yağdı. Karar sizin ;D https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152252764084381&set=gm.616229811778777&type=1&theater
  12. unlztrk

Ynt: Lada Alirken Nelere Bakilmali ? Niva alırken çok fazla şeye dikkat etmenize gerek yok. Turuncuyu fazla abartmışlar. Niva zaten standart haliyle oldukça iyi performans verir üzerine ne koyarsanız koyun çok fazla bir yetenek eklemiş olmazsınız. Hidrolik taktıranlar var oldukça da memnunlar...

13. unlztrk

Ynt: Hudoff 16.03.2014 Gezimizi Nereye Yapıyoruz :)) +1000
  14. unlztrk

Offroad

Ynt: Offroad Ben forumu cepten kullanınca gariplikler oluyor. Şimdi yeniden yolladım ???
  15. unlztrk

Offroad

Ynt: Offroad Valla ben burada bekliyorum, hani küçükken traktörün römorkuna yapışırdık ya! işte öyle hüdoff geçerse yapışacağım diye ama Anadolu yakasına çıkmadınız uzun zamandır. İki haftada bir kendi başıma çıkıyorum çekmeköy ömerli vs. Tek başına olunca temkinli olmak durumunda kalıyorsun o...

16. unlztrk

Offroad

Ynt: Offroad O zaman cuma gunu buradan haberleselim cikan baska arkadaslarda olursa hep birlikte cikalim. Ben tek de olsa cikacagim bir kac araba olursa daha zevkli olacaktir.
  17. unlztrk

Offroad

Ynt: Offroad Ihlamurkuyudayim.
  18. unlztrk

Offroad

Ynt: Offroad Oguz bey samimi yaklasiminiz icin tesekkür ederim. Numarami gonderdim cok ozel bir durum olusmazsa size katilmaktan mutluluk duyarim. Bu hafta sonu hava guzel olacak.Ben tek basima omerli taraflarina gitmeyi dusunuyorum ama bu tarafta bir organizasyon olursa seve seve katilirim...

19. unlztrk

Offroad

Ynt: Offroad Anadolu yakasında geziniz olursa bende katılmak isterim.
  20. unlztrk

16.02.2014 Hudoff Kahvaltılı Lopez Gezisi

Ynt: 16.02.2014 Hudoff Kahvaltılı Lopez Gezisi ??? İnteresting. Ben kaç gündür takip ediyorum resim bekliyorum tık yok. Ne yaptıki bunlar orda diyorum. Resim falan görememiştim demekki cepden girince göstermedi. Şimdi gördüm resimleri. Güzelmiş.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri