Arama sonuçlarınız

1. unlztrk

16.02.2014 Hudoff Kahvaltılı Lopez Gezisi

Ynt: 16.02.2014 Hudoff Kahvaltılı Lopez Gezisi Resimlerden görünen o ki siz yumurta yiyip geri döndünüz :-\

2. unlztrk

Lpg Buji Tavsiyesi

Arkadaşlar niva sabahları çalışmakta zorluk çekiyor, bujiler epey yıpranmış, yakıtta oldukça fazla. Bujileri yenileyeceğim ama karbüratörlü LPG li nivaya ne marka ne şekil buji önerirsiniz?
  3. unlztrk

8 Şubat Cumartesi Gezisi

Ynt: 8 Şubat Cumartesi Gezisi Cumartesi başım bağlı ama kurtulabilirsem misafir sanatçıda kabul ederseniz katılmak isterim. Belli bir güzergah varmı?

4. unlztrk

Bir Çılgınlık Mı Yapsam Diyorum

Benim 86 keçiye 225 75 16 mt lastik takayım diyorum ne dersiniz?
  5. unlztrk

Lada Niva Ve Bilmediklerim

Ynt: Lada Niva Ve Bilmediklerim Hocam 800 küsür km bu araçla gidilmez. O sebepten sakın ola deneme için falan nivaya binmeyesin yoksa almak zorunda kalırsın. Nasıl bir meretse bir biniyorsun sonra işi gücü unutuyorsun sürekli onunla dağ bayır gezmek istiyorsun, öyle acayip bir çekiciliği var...

6. unlztrk

samara ile niva konfor kıyaslama + niva lpg bilgisi

Ynt: Samara İle Niva Konfor Kıyaslama + Niva Lpg Bilgisi Niva bir binek araç değil, bir zevk aracıdır. Niva hastalık gibi bişeydir, bu hastalığada arazi tutkunları, avcılar, balıkçılar, off roadcular yakalanır. Arazide bir mercedes konforu verir girip çıkamayacağı yer yoktur ama otoyola...

7. unlztrk

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar, ismin Ünal 35 Yaşındayım İstanbul Ümraniye'de ikamet ediyorum. İnternet ve reklam işleriyle uğraşıyorum. Doğa balık ve kamp merakım var, fırsat buldukça ömerli şile taraflarına kaçmaya çalışıyorum. Gittiğim bölgelere aracımı...
  8. unlztrk

Hudoff, Lopez'den Geçti..

Ynt: Hudoff, Lopez'den Geçti.. Görüntüler şahane ellerinize sağlık.
  9. unlztrk

Usta Tavsiyesi

Ynt: Usta Tavsiyesi Pendik uzak kaliyor, araci birakmam gerekirse her defasinda git gel ugrasmak sikinti olur. Umraniye civarlarinda bir usta lazim.

10. unlztrk

Usta Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar.Bir kaç hafta önce 88 model bir niva alarak aranıza katıldım.Arabada ufak tefek sıkıntılar var ancak ümraniye civarlarında niva ustası bulamadım. Bildiğiniz tanıdığınız nivacı varsa iletişimini paylaşmanızı rica ediyorum.

11. unlztrk

Lada Motor Tamiri

Ynt: Lada Motor Tamiri Arac lpgli ise biraz yag eksiltmesi normaldir. Şayet 1000 km de yarim litreden fazla eksiliyorsa o zaman bunu sorun olarak gormek lazım. O isin tamirinide ancak iyi bir ustanin yapmasi lazim.
  12. unlztrk

2008 Lada Niva Lastik Seçimi

Ynt: 2008 Lada Niva Lastik Seçimi Lastiklerdeki 6.00 6.50 gibi değerler neyin ölçüsü? Benim araçta 7"X16"sorento jantı var o kadar araştırmama rağmen hangisini alacağımı bilmiyorum.

13. unlztrk

Niva Offroad Aracı Olurmu?

Ynt: Niva Offroad Aracı Olurmu? Herkes aracın gidebileceği yapabileceği ile ilgili şeyler yazmış. Bence en önemli şey aracın yürütme maliyeti. Şayet mali gücünüz yerindeyse gidip bir rubicon alın asla yolda kalmayın. Maliyet önemli ise vurup kırmaktan çekiniyosanız, çizdirmek size dert olacaksa...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri