Arama sonuçlarınız

1. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? Fazla gaz verme motoru boğarsın hocam :) Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? :) Sent from my iPhone using Tapatalk
  3. Z

İşin İçine Hobi Girince Kazıklanmak Kaçınılmaz

Ynt: İşin İçine Hobi Girince Kazıklanmak Kaçınılmaz Kazıklanma olayı en Sağlamı sanayide oluyor ben ön takımı komple elden geçirttim burç takozları değişti balaya değişti rot balans ... Birkaç elektrik işi bi yere gösterdim önce 1500 malzeme artı işçilik tutar dedi ben gittim Güngören bağcılar...

4. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? Bu arada telefonla bağlantıyıda keşfettim hızla ilerleme gösteriyorum :)) Sent from my iPhone using Tapatalk
  5. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? :) işler açıldı hobaa :) bi taraftanda tampon tavan sepeti çeki Demiri işinemi girsem ne :D Sent from my iPhone using Tapatalk

6. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? aynen öyle normalde makine imalatı fakat çelik konstrüksiyon işide yapıyoruz o yüzden elimin altında kaynakhane var kesim büküm işçiliğide mevcut...=) hallederiz

7. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? sepetle çelik tampon yapımına başladım =) onlar 3 vakte kadar hazır...
  8. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? yanlarından geçerken vitara ile sinek gibi hissettim kendimi...=)
  9. Z

08,06,2014 Hudoff Offroad Club Lopez Görselleri

Ynt: 08,06,2014 Hudoff Offroad Club Lopez Görselleri budur... :)

10. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? Sabah iş yerine giderken karşı yakadan berit villalarına çıktım karşılıklı olarak bol çamurlu sağda bir grand cherokee soldada bir range Rover gördüm sabah sabah dibim düştü bu araçları bilen varmı yada bu cherokee Oguzhan' a ait olanabilirmi ? ::)

11. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? Amerika'na binmek fedakarlık ister :)
  12. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? tamam oguzhan telefonu mailattım bi cevaplarsan iyi olur

13. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? gelincedn kasıt nere ? tam nokta mekan ?
  14. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? bir de ben özel mesaj atamıyorum 1 adet hakkım varmış oda anlamadığım şekilde bittioğuzhan hocam bi iletişim adresi gönderebilirsen sevinirim telefon mail fax...=) burdan daha kolay ve sınırsız olacağını düşünüyorum yada benim cahilliğim bi çözemedim onuyu...:/
  15. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? bana uyar 24 saat

16. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? bu arada benide haberdar ederseniz akşam için sevinirim... zorbozan37@gmail.com
  17. Z

Bahçeşehir ???

Ynt: Bahçeşehir ??? hobaa konu almış yürümüş muhabbetler koyulaşmış şöyle söyliyim be co pilotluk konusunda iyiydim ama baktım olacak gibi değil şimdilik düz bir vasıta olan vitara satın aldım ama hızla araziye uyum içinde bir hal alacak =) benim amacım birlikte bişeyler öğrenebileceğim hemde...
  18. Z

Bahçeşehir ???

Merhaba ; yokmu yakınlarda kimse ?

19. Z

İlk Bakım İlk Resimler

Ynt: İlk Bakım İlk Resimler valla benim usta yakın i arkadaşım aynı zamanda bütün bu yaptırdıklarıma 550 lira verdim daha saymadığım da baya bi sorun olmayacak eksiklik giderildi ama piyasa normalide sizin yaptırdığınız gibi. aklınızda bulunsun aksaraydan istediğiniz bütün parçaları tedarik...
  20. Z

İlk Bakım İlk Resimler

Merhaba Arkadaşlar; aracı alalı 1 ayı geçti fakat anca fırsat bulup bakıma girdik yapılan işlemler: yağ değişimi filtreler değişti klima bakımı yapıldı arka cam rezistansı kablo kopukluğundan çalışmıyordu giderildi direksiyon boşluğu sorunu giderildi gezinti sorunumuz vardı 4 burç değişti...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.