Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: İşin İçine Hobi Girince Kazıklanmak Kaçınılmaz
Kazıklanma olayı en Sağlamı sanayide oluyor ben ön takımı komple elden geçirttim burç takozları değişti balaya değişti rot balans ... Birkaç elektrik işi bi yere gösterdim önce 1500 malzeme artı işçilik tutar dedi ben gittim Güngören bağcılar...
Ynt: Bahçeşehir ???
aynen öyle normalde makine imalatı fakat çelik konstrüksiyon işide yapıyoruz o yüzden elimin altında kaynakhane var kesim büküm işçiliğide mevcut...=) hallederiz
Sabah iş yerine giderken karşı yakadan berit villalarına çıktım karşılıklı olarak bol çamurlu sağda bir grand cherokee soldada bir range Rover gördüm sabah sabah dibim düştü bu araçları bilen varmı yada bu cherokee Oguzhan' a ait olanabilirmi ? ::)
bir de ben özel mesaj atamıyorum 1 adet hakkım varmış oda anlamadığım şekilde bittioğuzhan hocam bi iletişim adresi gönderebilirsen sevinirim telefon mail fax...=) burdan daha kolay ve sınırsız olacağını düşünüyorum yada benim cahilliğim bi çözemedim onuyu...:/
hobaa konu almış yürümüş muhabbetler koyulaşmış
şöyle söyliyim be co pilotluk konusunda iyiydim ama baktım olacak gibi değil şimdilik düz bir vasıta olan vitara satın aldım ama hızla araziye uyum içinde bir hal alacak =)
benim amacım birlikte bişeyler öğrenebileceğim hemde...
Ynt: İlk Bakım İlk Resimler
valla benim usta yakın i arkadaşım aynı zamanda
bütün bu yaptırdıklarıma 550 lira verdim daha saymadığım da baya bi sorun olmayacak eksiklik giderildi ama piyasa normalide sizin yaptırdığınız gibi.
aklınızda bulunsun aksaraydan istediğiniz bütün parçaları tedarik...
Merhaba Arkadaşlar;
aracı alalı 1 ayı geçti fakat anca fırsat bulup bakıma girdik
yapılan işlemler:
yağ değişimi
filtreler değişti
klima bakımı yapıldı
arka cam rezistansı kablo kopukluğundan çalışmıyordu giderildi
direksiyon boşluğu sorunu giderildi
gezinti sorunumuz vardı 4 burç değişti...